Benefis Gucia.
-
- Kontakt:
Ja tylko doczepie sie do Strejlaua.To guru wsrod polskich trenerow wiec jak tak o nim piszesz to niewielkie masz pojecie o pilce .... z calym szacunkiem dla Twojej osoby :roll:Anmael pisze:A teraz z inne beczki![]()
Wlasnei gadalem z ojcem (bo ogladal w tv benefis) i mowil ze jak zlazil Fornalik to podszedl do niego jakis redaktor i sie zapytal o metarmofoze Ruchu w drugiej polowie a Fornalik na to ze mecz jest zaplanowany na 3 polowy i ta trzecia wygrajaNo jednak bedzie dzis zwyciestwo nad 'Grekami'
![]()
P.S. Myslicie ze Fornalik wraz z calym sztabem szkoleniowym zdecyduje sie na tzw.rezerwe taktyczna i sciagnie na 3 polowe Bartosa![]()
P.S. II - podobno Borek strasznie chwalil kibicow a Strejlau jak zwykle pi***olil i analizowal gre jakby byl nacpany
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
Łezka się w oku zakręciła,gdy zobaczyłem pełny stadion i tą drużynę.Dla takich chwil warto żyć.
Gucio nie przyszedł,bo jak powiedział B.Kalus był słaby,ale przyszli Józa Nowak,Krystian Szuster,Wiluś Bąk i Piotrek Lech.Było bardzo wesoło,szczególnie jak Józa godoł.wojt pisze:Szkoda tylko że nie mogłem zostać do 22.00 kiedy Gucio miał spotkać się z kibicami po festynie. Jesli ktos tam był niech napisze jak było.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
- Patton
- Kontakt:
Patton, Patton KS Ruch... Patton, Patton Nokaut
PozdRo wielkie dla Tuazena, FC Detschland, FC Naklo i dla mojej ukochanej Magdusi
Kocham Cie skarbie, zycie za Ciebie oddam
Swion Pasniki uber alles. Patton nokaut techniczny!!! Kocham Ruchjak cpun kreske, moje zycie jest niebieski !!!! Cmok myszko :* :shock:

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
A mi się tak płakać chciało jak w dniu jak mi się syn urodził. Wtedy z radości teraz za smutku że GUCIO nie strzeli już dla nos więcej. Ale jak widziołech Lorensa jak płakoł na trybunie to we mnie radość wstąpiła jak łon płakoł to chyba na RUCHU mu zależy to znaczy że jest szansa aby znowu ten stadion zapełnić i znowu walczyć o 15 majstra.
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
benefis jak najbardziej udany, natomiast co to zarzutów o doping niektórych, to co wyście myśleli, ż niekierzy co przyszli pierwszy roz od wielu lot, a może część co wogóle była po raz pierwszy od razu bedzie ciągła doping, publiczność trzeba sobie wychować i to nie przez ciągłe narzekanie i wyzywanie. Jakby sie spowodowało, że regularnie chodziłoby po kilka tysięcy choćby te cztery, to wtedy każdy by sie wprawił, wiem że obecnie jest tako sytuacja jako jest, że nawet na każdym meczu nie ma dopingu, a jak już jest to też kilku od razu sie odzywa po co im dopingować, że som nie warci tego, ale jak sie tak odprężymy my jako kibice to potem ciężko będzie się sprężyć co już widac między innymi przez liczby wyjazdowe.
wiadomo, że wszystko w sumie zależy od wyników, a te z kolei od pieniędzy, jednak nasz doping nie powinien od tego zależeć. wiem, ze teraz przy obecnej grze kibice chcą pokazać że mają piłkarzy gdzieś, albo przynajmniej tak grających.
jednak to samo jest z oprawami, jeśli one były by regularne, nie mówie, że na każdej musi być piro, same flagi, sektorówki też fajnie wyglądają szczególnie, że piro przy normalnym świetle nie daje takich efektów, ale na razie u nas jest tak, że co mecz młyn na innym miejscu, że oprawy momy super, jednak bardzo żadko, może lepiej częściej coś mniejszego, aby wprowadzić pzekonanie i pewne przyzwyczajenie, to też i ludzie będą chętniej wciepywać. bo nie ma co liczyć, że wszystko stanie się od razu piękne. Najpierw niestety trzeba we wszystko zainwestować, potem beą wyniki i bedzie można zbierać żniwa, czy to w postaci większej liczby ludzi, czy więszysz kwot zbieranych przez kibiców na oprawy czy w końcu regularnych wysokich liczb wyjazdowych.
nie chce mi sie pisać w dziesięciu tematach więc ciągna tu dalej bo jest to nie jako związane też z benefisem.
Bogas pisoł ile zebrali na oprawe na benefisie, jednak trzeba pamiętać, ze wielu ludzi nie wiedziało, że można wciepywać, co byli pierwszy raz, a po drugie tak jak ktoś pisoł często jest tak że ten kto idzie już z tą puszkom przez sektory wyglądo choby mioł zaroz zapadnąć sie pod ziemia, jo tak wyglądoł jakżech mioł w budzie wiersz recytować i przałazi jak najszybciej przez te sektory nic nie godając nawet na co zbiero, a nie każdy czyto te forum, czy jest w temacie co i jak.
wiadomo, że wszystko w sumie zależy od wyników, a te z kolei od pieniędzy, jednak nasz doping nie powinien od tego zależeć. wiem, ze teraz przy obecnej grze kibice chcą pokazać że mają piłkarzy gdzieś, albo przynajmniej tak grających.
jednak to samo jest z oprawami, jeśli one były by regularne, nie mówie, że na każdej musi być piro, same flagi, sektorówki też fajnie wyglądają szczególnie, że piro przy normalnym świetle nie daje takich efektów, ale na razie u nas jest tak, że co mecz młyn na innym miejscu, że oprawy momy super, jednak bardzo żadko, może lepiej częściej coś mniejszego, aby wprowadzić pzekonanie i pewne przyzwyczajenie, to też i ludzie będą chętniej wciepywać. bo nie ma co liczyć, że wszystko stanie się od razu piękne. Najpierw niestety trzeba we wszystko zainwestować, potem beą wyniki i bedzie można zbierać żniwa, czy to w postaci większej liczby ludzi, czy więszysz kwot zbieranych przez kibiców na oprawy czy w końcu regularnych wysokich liczb wyjazdowych.
nie chce mi sie pisać w dziesięciu tematach więc ciągna tu dalej bo jest to nie jako związane też z benefisem.
Bogas pisoł ile zebrali na oprawe na benefisie, jednak trzeba pamiętać, ze wielu ludzi nie wiedziało, że można wciepywać, co byli pierwszy raz, a po drugie tak jak ktoś pisoł często jest tak że ten kto idzie już z tą puszkom przez sektory wyglądo choby mioł zaroz zapadnąć sie pod ziemia, jo tak wyglądoł jakżech mioł w budzie wiersz recytować i przałazi jak najszybciej przez te sektory nic nie godając nawet na co zbiero, a nie każdy czyto te forum, czy jest w temacie co i jak.
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
teraz moja taka mala dygresja na temat tego wspanialego wydarzenia 
Przede wszystkim liczba ludzi na Ruchu. Az milo bylo patrzec na wypelniony stadion. Pomomo, ze bilety kosztowaly jak na zwykly szpil ludzi bylo fest a fest
Niech to bedzie odpowiedz dla tych co na forum wypisuja farmazony, ze na szpile przychodziloby wiecej luda tylko ze bilety sa za drogie. Guzik prawda. To nie bilety sa na Ruchu drogie tylko tam sie sprzedaja towar niskiej jakosci, buble ( tak Panowie pilkarze obecni jestescie zwyklym bublem nie wartym uwagi i poswiecenia czasu ). Ci ludzie co byli wczoraj przyszli nie tylko oddac hold idolowi, podziekowac mu za to co zrobil dla Ruchu, ale takze dlatego, ze sa to ludzie o niebieskim sercu i jezeli ich by nikt nie robil w ciu.... to chodzili by dalej na Cicha 6 na mecze.
Druga sprawa to jak juz ktos wczesniej napisol, to kwestia, piwka na stadionie, wusztow itp. Widac, ze mozna polaczyc delektowanie sie piwem
z ogladaniem meczu. Widac, ze ludzie chetnie wspomogli by klub wydajac na takie atrakcje pieniadze, lecz normalnie nie maja takiej mozliwosci. Moze warto by bylo miec marketingowca w klubie, ktory by ruszyl lepetyna jak dodatkowo zarobic kase dla klubu. czy nie mozna by bylo po meczach niebieskich usiasc pod paryzolem i chlapnac browarka wiedzac, ze czesc tych pieniazkow idzie dla Ruchu zamisat szwedac sie po jakis zulowniach osiedlowych ? Jest to na pewno temat godny rozwazenia. Jo w kazdym razie po ilosci bawiacych sie wiem, ze bylby to strzal w dziesiatke.
A co do samego meczu itp.........juz zostalo wszystko napisane...........az sie lezka w oku zakrecila
Pozdro for all
Wilus

Przede wszystkim liczba ludzi na Ruchu. Az milo bylo patrzec na wypelniony stadion. Pomomo, ze bilety kosztowaly jak na zwykly szpil ludzi bylo fest a fest

Niech to bedzie odpowiedz dla tych co na forum wypisuja farmazony, ze na szpile przychodziloby wiecej luda tylko ze bilety sa za drogie. Guzik prawda. To nie bilety sa na Ruchu drogie tylko tam sie sprzedaja towar niskiej jakosci, buble ( tak Panowie pilkarze obecni jestescie zwyklym bublem nie wartym uwagi i poswiecenia czasu ). Ci ludzie co byli wczoraj przyszli nie tylko oddac hold idolowi, podziekowac mu za to co zrobil dla Ruchu, ale takze dlatego, ze sa to ludzie o niebieskim sercu i jezeli ich by nikt nie robil w ciu.... to chodzili by dalej na Cicha 6 na mecze.
Druga sprawa to jak juz ktos wczesniej napisol, to kwestia, piwka na stadionie, wusztow itp. Widac, ze mozna polaczyc delektowanie sie piwem

A co do samego meczu itp.........juz zostalo wszystko napisane...........az sie lezka w oku zakrecila

Pozdro for all
Wilus
-
- Kontakt:
Zajefajnie bolo, ruszolo mie tak zech po 10 minutach szpilu powyndruwolech tam kaj zech laziol jakzech miol 15 lot mni czyli do mlyna i odjazd totalny.
Co do pozdrowiyn Pattona do FC Naklo to wielke dziynki moze bydzie "chlyb" z ty dziatwy ftoro zech tam prziwlok. Siyla nos bola skaperuwolech 60 niybieskich i prziszlych niybieskich dusz wpakuwol do autobusa i jazda na RUCH. wszystkim sie podobalo i lobiecali, ze bydom jezdzic ino te nasze grajki musom sie zmiynic w graczy z prawdziwego zdarzynio bo narazie to wstyd i ganba.
GUCIO dziynkuja Ci bardzo.
Co do pozdrowiyn Pattona do FC Naklo to wielke dziynki moze bydzie "chlyb" z ty dziatwy ftoro zech tam prziwlok. Siyla nos bola skaperuwolech 60 niybieskich i prziszlych niybieskich dusz wpakuwol do autobusa i jazda na RUCH. wszystkim sie podobalo i lobiecali, ze bydom jezdzic ino te nasze grajki musom sie zmiynic w graczy z prawdziwego zdarzynio bo narazie to wstyd i ganba.
GUCIO dziynkuja Ci bardzo.
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
OK - Zyje :shock: Boze co to bylo za przezycie!! Juz wiem o tym, ze KS Ruch Chorzow nigdy nie zginie!! Cieszylem sie jak male dziecko
Joza Nowak - ehh... Co tu duzo godac?? Tego sie nie da opisac, to trzeba bylo przezyc. Dla takich chwil warto zyc.
PozdRo dla slicznej Madziuni
8) Wogole - pozdRo dla kumatych
Hej Niebiescy Ole!!!!

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- wolfik
- Kontakt:
Pieknie. W takich chwilach powraca wiara w wielki Ruch
Na godzine przed meczem na stadionie bylo wiecej ludzi, niz na kazdym meczu ligowym
No i komu przeszkadza piwo na meczu? U nas pewnie dlugo sie tego nie wprowadzi, ale postawic ławki i budki z piwem po meczu to juz nie jest wielki problem. A troche tego wusztu i piwa na meczu poszlo:)
Mozna by czesciej spiewac stare piosenki, bo sa naprawde za***iste, no i nasz hymn.
Szkoda, ze Gucio nie przyszedl choc na chwile kibiców na festynie, cale szczescie ze byl Józa Nowak i co tu duzo mówic, wynagrodzil nam to z nawiązką 8)
Na godzine przed meczem na stadionie bylo wiecej ludzi, niz na kazdym meczu ligowym

No i komu przeszkadza piwo na meczu? U nas pewnie dlugo sie tego nie wprowadzi, ale postawic ławki i budki z piwem po meczu to juz nie jest wielki problem. A troche tego wusztu i piwa na meczu poszlo:)
Mozna by czesciej spiewac stare piosenki, bo sa naprawde za***iste, no i nasz hymn.
Szkoda, ze Gucio nie przyszedl choc na chwile kibiców na festynie, cale szczescie ze byl Józa Nowak i co tu duzo mówic, wynagrodzil nam to z nawiązką 8)