Benefis Gucia.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
reden
Kontakt:

#136 Post autor: reden » 1 cze 2005, o 23:08

fazi_bangow pisze:szkoda że nie mogłem zostać do końca zaraz może będzie na tvp3 jakaś krótka relacja :)

Cobyś sie niy zdziwioł.

jaruch
Kontakt:

#137 Post autor: jaruch » 1 cze 2005, o 23:10

JO MOM PYTANIE DO TYCH CO BYLI NA 10 !!!!!!
PO CO ŻEŚCIE TU PRZYSZLI !!!!!!
FAMILIEN SEKTOR JEST NA 1 !!!!
jeszcze roz GOROLOM NA 10 GODOMY WON !!!!

POZDRO DLA ŚPEIWAJĄCYCH Z 10 !!!!
Reszta stadionu OK!!, ale 10 totalny zawód !

fazi_bangow
Kontakt:

#138 Post autor: fazi_bangow » 1 cze 2005, o 23:13

reden pisze:
fazi_bangow pisze:szkoda że nie mogłem zostać do końca zaraz może będzie na tvp3 jakaś krótka relacja :)

Cobyś sie niy zdziwioł.
Miołś racja :( ale mi chodziło przynajmniej o mecz bo z imprezy wątpia żeby kajś puścili

Nikiszowiec
Kontakt:

#139 Post autor: Nikiszowiec » 1 cze 2005, o 23:14

COBRA pisze:Nikiszowiec-ja tylko mowie ze przy 10 tys ludzi mozna uzyskac 2 razy lepszy doping wiec mi tu niegadaj ze mam jechac na Legie czy Lecha bo wk***ia mnie taka gadka!!!kazdy ma swoje zdanie i tyle!!!

Jak jusz ftoś wczesnij pisoł do ciebie... czeba było samemu pociagnonc dopin konkretnie... nie ino z srodka sktora ale tak jak to jest na mlynie :?
[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]

rolex

#140 Post autor: rolex » 1 cze 2005, o 23:14

Na tvp3 nie wiem, ale
Jutro o 17,35 chyba jest transmisja... powtorka z dzisiej... na Polsacie Sport

Nikiszowiec
Kontakt:

#141 Post autor: Nikiszowiec » 1 cze 2005, o 23:15

Stona pisze:
COBRA pisze: Ale jezeli chodzi o dobing to typowy piknik -mlyn spiewol choby na szpilu z Amicom,chyba niemiol kto tego pociagnac, a 10 szkoda godac, same emeryty co wdupiali wuszty i sloniol!!!
A oprawa ? Po tych zapowiedziach myslalem ze bedzie cos lepszego tym bardziej ze nic niebylo na Sosnowcu, ale ok bylo jak bylo podobala mi sie ta ilosc ludzi na Cichej ,obysmy jeszcze doczekali takich czasow!
1. BYŁO CZA SAMEMU PROWADZIC DOPING.....
2. bYLO CZA DAC DO PUSZKI 300ZŁ I TAK BY SIĘ TO DZISIAJ NIE ZWRÓCIŁO....

ps TY SIĘ INO SPODZIEWAJ DALEJ....PRZECA WSZYSTKO SAMO SIE ZROBI.....AWANS NOM SAM PRZYJDZIE, PUSZKI SIE SAME ZAEŁNIĄ, WYJAZDY POLICJA NOM ZAŁATWI ITD....POZDRO (HEHE, SORKI ALE ZECH SIE DZISIAJ DOBRZE BAWIŁ I MNIE wk***ia WSZELAKIE MARUDZENIE)

a dokladnij o to mi własnie lotało :!: :!: :!: Stona pozdRo
[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]

COBRA

#142 Post autor: COBRA » 1 cze 2005, o 23:22

Nikiszowiec pisze:
Stona pisze:
COBRA pisze: Ale jezeli chodzi o dobing to typowy piknik -mlyn spiewol choby na szpilu z Amicom,chyba niemiol kto tego pociagnac, a 10 szkoda godac, same emeryty co wdupiali wuszty i sloniol!!!
A oprawa ? Po tych zapowiedziach myslalem ze bedzie cos lepszego tym bardziej ze nic niebylo na Sosnowcu, ale ok bylo jak bylo podobala mi sie ta ilosc ludzi na Cichej ,obysmy jeszcze doczekali takich czasow!
1. BYŁO CZA SAMEMU PROWADZIC DOPING.....
2. bYLO CZA DAC DO PUSZKI 300ZŁ I TAK BY SIĘ TO DZISIAJ NIE ZWRÓCIŁO....

ps TY SIĘ INO SPODZIEWAJ DALEJ....PRZECA WSZYSTKO SAMO SIE ZROBI.....AWANS NOM SAM PRZYJDZIE, PUSZKI SIE SAME ZAEŁNIĄ, WYJAZDY POLICJA NOM ZAŁATWI ITD....POZDRO (HEHE, SORKI ALE ZECH SIE DZISIAJ DOBRZE BAWIŁ I MNIE wk***ia WSZELAKIE MARUDZENIE)

a dokladnij o to mi własnie lotało :!: :!: :!: Stona pozdRo
Prubowali my ciagnac doping na 10 z paroma osobami ale sie niedalo pisalem wczesniej :wink: ale hu* z tym jak was to zadowala to ok :!:ja myslalem ze od strony kibicowskiej bedzie lepiej i zdania nie zmienie.PozdRawiam chopcow z 10 co probowali!!!
Ps-Chopy wybyscie musieli byc na jakims meczu jak w latach 89,90,91 to wiedzieli byscie co to znaczy DOPING!!!
Bylo minelo!
Ostatnio zmieniony 1 cze 2005, o 23:29 przez COBRA, łącznie zmieniany 2 razy.

nudny

#143 Post autor: nudny » 1 cze 2005, o 23:24

jaruch wiesz co zylka ci strzeli to byl ku*** tylko benefis 10 to 10 tu nikt nikogo nie zmusza wez powrzucaj na wyjatkowo slaba dzis 7 zreszta o ile wiem to mlyn jest tam ... poczytaj posty w archiwum gdzie wrecz przypomina sie ze to 7 nadeje ton (boze chron bo gdyby tak bylo to po 10 minutach panowala by cisza a gawiedz po meczu podniecalaby sie na necie jaki to za***isty doping byl)

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#144 Post autor: Anmael » 1 cze 2005, o 23:41

A teraz z inne beczki :D
Wlasnei gadalem z ojcem (bo ogladal w tv benefis) i mowil ze jak zlazil Fornalik to podszedl do niego jakis redaktor i sie zapytal o metarmofoze Ruchu w drugiej polowie a Fornalik na to ze mecz jest zaplanowany na 3 polowy i ta trzecia wygraja :D No jednak bedzie dzis zwyciestwo nad 'Grekami' :wink:

P.S. Myslicie ze Fornalik wraz z calym sztabem szkoleniowym zdecyduje sie na tzw.rezerwe taktyczna i sciagnie na 3 polowe Bartosa :wink:

P.S. II - podobno Borek strasznie chwalil kibicow a Strejlau jak zwykle pi***olil i analizowal gre jakby byl nacpany
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

ishateR

#145 Post autor: ishateR » 1 cze 2005, o 23:58

a jo jutro patrza na calo powtorka na polscie sport 8) :D

TAU1920ZEN

#146 Post autor: TAU1920ZEN » 2 cze 2005, o 00:01

nudny pisze:jaruch wiesz co zylka ci strzeli to byl ku*** tylko benefis 10 to 10 tu nikt nikogo nie zmusza wez powrzucaj na wyjatkowo slaba dzis 7 zreszta o ile wiem to mlyn jest tam ... poczytaj posty w archiwum gdzie wrecz przypomina sie ze to 7 nadeje ton (boze chron bo gdyby tak bylo to po 10 minutach panowala by cisza a gawiedz po meczu podniecalaby sie na necie jaki to za***isty doping byl)
jestes ku.......nudny!!!ja tam dzis zyly wypruwalem przy dopingu wiec wez nie pi***ol ze mlyn byl slaby!!!!!

ishateR

#147 Post autor: ishateR » 2 cze 2005, o 00:04

Anmael pisze:A teraz z inne beczki :D
Wlasnei gadalem z ojcem (bo ogladal w tv benefis) i mowil ze jak zlazil Fornalik to podszedl do niego jakis redaktor i sie zapytal o metarmofoze Ruchu w drugiej polowie a Fornalik na to ze mecz jest zaplanowany na 3 polowy i ta trzecia wygraja :D No jednak bedzie dzis zwyciestwo nad 'Grekami' :wink:

P.S. Myslicie ze Fornalik wraz z calym sztabem szkoleniowym zdecyduje sie na tzw.rezerwe taktyczna i sciagnie na 3 polowe Bartosa :wink:

P.S. II - podobno Borek strasznie chwalil kibicow a Strejlau jak zwykle pi***olil i analizowal gre jakby byl nacpany

z Borkiem zech sie zdjecie zrobiol bo lubia chopa a strejlaua nawet nie wołołch :lol:
pozdro
narq ; ]
ps.
do tych co sie ciagle wadzom ! bo byl benefis a nie zwykly mecz Ruchu !! matki dzieci emeryci rencisci dziadki omy :D
jak mieli is na rodzinny jak byl full ?? nie kapuja jo by na ich miejscu to tez dupcoł i siedziol tam kaj siedza a nie caly stadion na okolo zeby sie sciaskac na kamieniu na sektorze nr1
zreszta wiadomo ze mlyn jest na 7 ; ] i niech tak zostanie

nudny

#148 Post autor: nudny » 2 cze 2005, o 00:07

no faktycznie musiales sie nameczyc skoro tylko ty sobie te zyly wyprules tak swoja droga to o takim podniecaniu mowilem

TAU1920ZEN

#149 Post autor: TAU1920ZEN » 2 cze 2005, o 00:08

A tak wogóle było dziś cudownie!!!dla takich chwil warto żyć......Ekpia dziś była nie do pobicia a tak jak żech sie pospiewoł z THOMY to jak nigdy w życiu!!!a kto był w ekipie??kumaci wiedzą :lol: :lol: :lol:

OLSZA
Kontakt:

#150 Post autor: OLSZA » 2 cze 2005, o 00:09

WITOM WOS WSZYSTKICH teroch zech dodom wrocil :wink: meczu zech nie widziol :lol: :lol: ninestety zech z jednym NIEMCEM zech sie zagodol przy piwku :wink: ogolnie bylo zajbisie :!: powtórka zobocza sie w polsacie :lol: no i chrzesnica mi sie urodzila wiec musiolch swietowac :lol: :!: :!: pozdro dla wszystkich kerzy byli na szpilu, mom nadzieja ze bydom czesci odwiedzac CICHO :!: :!:
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

ODPOWIEDZ