tyż tak godom i pozdrawiom Staro GwardiaLysy pisze:Aha i gratulacje dla młyna i tych co som zufrieden? za odpuszczenie grzechów...Chciołbych mieć takiego farorza jak wy ! ale na szczyńscie w prowdziwym świecie ludzie sie ceniom a Wy? po prostu ZERO! dziś żech pedzioł na szpilu że jesteście jak chop kerego żona dziwka zdradzo co drugi tydzień .... Potym do mu dobrze po***hać raz na pół roku i on jest zadoawolony!Tak wom dali dziś po***hać .Nie twierdza że nie bydzie dobrze ale poczekomy ...zoboczymy...
--->RUCH CHORZÓW-ŁKS ŁÓDŻ<---
- rubin
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dobre LysyLysy pisze:.....jesteście jak chop kerego żona dziwka zdradzo co drugi tydzień .... Potym do mu dobrze po***hać raz na pół roku i on jest zadoawolony!Tak wom dali dziś po***hać .Nie twierdza że nie bydzie dobrze ale poczekomy ...zoboczymy...
jo powiedziołbym to samo inaczej:
- Jaruzelski też był the best bo wziął krakowianka na ręce
- Rywin też jest the best bo nakręcił Quo Vadis
- Miller też był the best bo przeżył swój helikopter
- komuna też była the best bo kolonie były za darmo
- Fijarczyk też był the best bo strzelił nawet jakiś tor jak groł w I lidze
- Listkiewicz też był the best bo uznoł co najmniej jednego prawidłowego gola
- obecny sklad Ruchu tez jest the best, the best, the best ......

ku***, jak jo sie ciesza żech na tym szpilu niy byl, bo musiolbych tym co sie cieszyli i klaskali tym lebrom chyba wy***ać w ryj, ale ch** cieszcie sie jak chcecie, jo tym kurwom niy zaklaskom nigdy..., a zaklaskolbych PZPNowi (piyrwszy roz w życiu) jak by oglosiyli obustronny walkower. Jak sam czytom, że co poniykierzy już im dupy liżom, bo lone mecz sie ulożyli, a niydowno ryczeli "Ruch to my, a niy wy", to myśla sie wybocz im Boże, bo niy wiedzom co czyniom.
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
jak widziałem tą naszą obronę w 1 połowie to płakać mi się chciało
cieszy bramka Janoszki i 2 Ćwieląga
mecz pewnie był ustawiony ale co tam
musimy się utrzymać
ja pamiętam w 1995 chyba mecz ze Stomilem Olsztyn, też nas było 1000 na stadionie i lecieliśmy z hukiem do 2 ligi, to był ostatni mecz w sezonie i wygraliśmy go 7:0!
fajnie raz na 10 lat zobaczyć tyle bramek!
cieszy bramka Janoszki i 2 Ćwieląga
mecz pewnie był ustawiony ale co tam
musimy się utrzymać
ja pamiętam w 1995 chyba mecz ze Stomilem Olsztyn, też nas było 1000 na stadionie i lecieliśmy z hukiem do 2 ligi, to był ostatni mecz w sezonie i wygraliśmy go 7:0!
fajnie raz na 10 lat zobaczyć tyle bramek!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- mumin1920
- Kontakt:
i takim skladem powoli powinni my grac kozdy szpil. trza modych ogrywac, pomoc: Wawrzynczok, Foszmanczyk , Lindner (nazot go sciagnac) atak: Ćwielong, Janoszka. jeszcze obrona trza wymienic
moze sie zas znojdzie jakos gwiazdeczka jak Baszczu:) jesli lazi o Twardawy kery gro u nos na Grunwaldzie to jest niy do przejscia, ale to je 4 liga wiec niywiadomo jak by mu szlo na 2-go ligowych boiskach

-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo ino nie rozumia jednej rzeczy - wynik pewny a trener zmienio Pepe na Janoszke ?
czymu niy sciepnol Srutwe albo Bize ? przeca winik byl pewny a mlodzi sie musza ogrywac, a co najwazniejsze grac DUZO grac !
chyba sie bol ze jakby Pepe i Janoszka zagrali by razem swietny mecz to by te emeryty na lawie musialy usiasc a to przeca niemoshlife ....
czymu niy sciepnol Srutwe albo Bize ? przeca winik byl pewny a mlodzi sie musza ogrywac, a co najwazniejsze grac DUZO grac !
chyba sie bol ze jakby Pepe i Janoszka zagrali by razem swietny mecz to by te emeryty na lawie musialy usiasc a to przeca niemoshlife ....
- THOMY
- Kontakt:
a mie sie podobalo
widziolch w ciul torow; piuyrszy roz lod szpila z Uraniom Sl
a potym trocha piwek
p.s. szkoda ze tyn elwer mi chyciol
jo sie yno wystraszol jak zech wlos na stadion lo 16.10 godz. to zech mzslol ze mi zygarek zle lazi, bolech piyrszy i z nudow zech sie szpacyrowol po koronie :lol:
widziolch w ciul torow; piuyrszy roz lod szpila z Uraniom Sl
a potym trocha piwek
p.s. szkoda ze tyn elwer mi chyciol

jo sie yno wystraszol jak zech wlos na stadion lo 16.10 godz. to zech mzslol ze mi zygarek zle lazi, bolech piyrszy i z nudow zech sie szpacyrowol po koronie :lol:
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;