--->RUCH CHORZÓW-ŁKS ŁÓDŻ<---
- 19r20
- Kontakt:
jestem przekonany że rozniesiemy tych patałachów
jak nie ŁKS to przynajmniej tych w niebieskich koszulkach
to będzie wielkie odrodzenie Ruchu, 1000 ludzi i 11 gwiazdorów
mam tylko prośbe jezeli udało ny im się wygrać to nie cieszmy się i nie nośmy ich na rękach bo tak czy siak oni nas mają w du***
jak nie ŁKS to przynajmniej tych w niebieskich koszulkach
to będzie wielkie odrodzenie Ruchu, 1000 ludzi i 11 gwiazdorów
mam tylko prośbe jezeli udało ny im się wygrać to nie cieszmy się i nie nośmy ich na rękach bo tak czy siak oni nas mają w du***
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Od dłuzszego czasu patrze na wyniki Ruchu ze smutkiem.
Dziwią mnie wyniki jakie druzyna uzyskuje.
W Ruchu jest kilku naprawde niezłych piłkarzy...niby nazwiska nie grają,ale ...Srutwa,Bizacki,Mosor,sibik to pilkarze z wielkim dosiwadczeniem i wcale nie tacy starzy.W Widzewie grę robia starsi od ww Michalski czy Pawlak.
Dlaczego tak nie dzieje sie w Ruchu?
Tym bardziej ze Srutwa,Bizacki czy Mosór to piłkarze zwiazani z Ruchem.Im powinno sie chciec.
Myslalem ze zmiana trenera cos da,a tu dalej wielka kupa...
Nie zazdroszcze Wam i nie dziwie sie Waszej zlosci.
Teraz mecz z Łks.
Kazdego Widzewiaka Wasze zwycięstwo ucieszy podwojnie.
Mam nadzieje ze zwyci estwo nad ..... bedzie dla was poczatkiem czegos lepszego,bo w zasadzie Ruch siegnol dna.
Na szczęscie druzyny ktore sa za wami tez graja straszna padake
:shock:
Ten mecz MUSICIE wygrać....i tak bedzie. 8)
Dziwią mnie wyniki jakie druzyna uzyskuje.
W Ruchu jest kilku naprawde niezłych piłkarzy...niby nazwiska nie grają,ale ...Srutwa,Bizacki,Mosor,sibik to pilkarze z wielkim dosiwadczeniem i wcale nie tacy starzy.W Widzewie grę robia starsi od ww Michalski czy Pawlak.
Dlaczego tak nie dzieje sie w Ruchu?
Tym bardziej ze Srutwa,Bizacki czy Mosór to piłkarze zwiazani z Ruchem.Im powinno sie chciec.
Myslalem ze zmiana trenera cos da,a tu dalej wielka kupa...
Nie zazdroszcze Wam i nie dziwie sie Waszej zlosci.
Teraz mecz z Łks.
Kazdego Widzewiaka Wasze zwycięstwo ucieszy podwojnie.
Mam nadzieje ze zwyci estwo nad ..... bedzie dla was poczatkiem czegos lepszego,bo w zasadzie Ruch siegnol dna.
Na szczęscie druzyny ktore sa za wami tez graja straszna padake
:shock:
Ten mecz MUSICIE wygrać....i tak bedzie. 8)
Zajeb## kur## z al.Unii kibice Widzewa na was liczą , każdy kto da ełkaesiakowi w ryj ma u mnie piwo . Wasza drużyna była kilka lat temu jedną z najleprzych w kraju . Ale jak brakuje kasy to tak jest w dzisiejszej piłce potrzebna jest kasa bo bez niej niema gry . ŁKS to mierne cioty taki klub jak Ruch powinien ropierdzielic całe to zbiorowisko wieśniaków .
Widzew & RUCH
Widzew & RUCH
- ze strony Łks.Po czwartej żółtej kartce pauzować musi będący w wybornej formie prawy obrońca łódzkiej drużyny Robert Łakomy (zdobył pierwszego gola w meczu z Radomiakiem). Po czerwonej kartce minimum dwa mecze kary czekają Zdzisława Leszczyńskiego. Czy to będą dwa mecze zdecyduje czwartkowe posiedzenie Wydziału Dyscypliny PZPN. Występ w dzisiejszym meczu drugiego środkowego obrońcy Roberta Sieranta także stoi pod znakiem zapytania. „Sierżant” już w meczu z Radomiakiem nie był w pełni sił, a wczoraj trenował indywidualnie
Może te osłabieia bedę Naszą nadzieją....
-
- Kontakt:
salas
Ty chyba wierzysz w cuda !!!Jakby lks grol samym bramkarzem to i tak by wdupili jak oni wogole do brakmi nie umia trefic i o czym tu gadka jakiekolwiek oslabienie elksy dla nas nie ma znaczenia!!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
- 19r20
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Kolekcjoner Kości pisze:Zajeb## kur## z al.Unii kibice Widzewa na was liczą , każdy kto da ełkaesiakowi w ryj ma u mnie piwo . Wasza drużyna była kilka lat temu jedną z najleprzych w kraju . Ale jak brakuje kasy to tak jest w dzisiejszej piłce potrzebna jest kasa bo bez niej niema gry . ŁKS to mierne cioty taki klub jak Ruch powinien ropierdzielic całe to zbiorowisko wieśniaków .
Widzew & RUCH
Tyż tak uwazom głownym celem piłkarzy i kibicow Ruchu w meczu z ŁKS jest spełnienie oczekiwań kolegów z Łodzi, momy dość swoich problemów. Widza że sie doskonale orientujesz w sytacji w naszym klubie pisząc "ŁKS to mierne cioty taki klub jak Ruch powinien ropierdzielic całe to zbiorowisko wieśniakówśc"
- 19r20
- Kontakt: