Byli gracze
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Byli gracze
Właśnie to wklejałem 
Tam jakieś prowizje Ruchowi się nie będą należały? Czy znowu to AK przejmie?

Tam jakieś prowizje Ruchowi się nie będą należały? Czy znowu to AK przejmie?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
dlaczego AK? już nie jest prezesem.
Trzeba by jakiegoś dziennikarza dopytać. Nawet takie 10% to dla nas kupa pieniędzy.
Trzeba by jakiegoś dziennikarza dopytać. Nawet takie 10% to dla nas kupa pieniędzy.
- WolnyLogin
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chyba dni Waldiego w Gliwicach są już policzone
https://www.przegladsportowy.pl/pilka-n ... ce/cyffg4v
https://www.przegladsportowy.pl/pilka-n ... ce/cyffg4v
-
- Kontakt:
To byłaby hiper głupota Piasta. Bez ingerencji kibiców spokojnie utrzymałby ich dużo wcześniej. Ale jeżeli byłaby szansa żeby wrócił do nas w co szczerze wątpię to jestem przychylny temu rozwiązaniu.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Z drugiyj zajty jak podawali w mediach Gliwice 25-29m budzetu takze oczekiwania sam byly inne .
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
Zatrudniali Fornalika z myślą o spokojnym miejscu w środku tabeli lub walce o górną 8 i spokojny byt ligowy. Natomiast mieli w ostatniej kolejce mecz o życie. Piast to nie Ruch, wszystkie inne kluby w Ekstraklasie jakie były żonglują trenerami jak wybitny cyrkowiec kręglami - karuzela musi się kręcić. Tylko w Ruchu Waldek miał w miarę spokojny byt ( do czasu przyjścia Patermana, który niejako w kwestii trenerów zaraził się postawą innych prezesów, czyli ciągle coś zmieniać i zwalniać ) niezależnie od wyników sportowych, bo każdy dobrze wiedział, że na nikogo lepszego nas nie stać i nawet pewnie była radość w gabinetach, że ktoś chce w takich warunkach pracować - mam tu na myśli co sezon odejście połowy składu i zastępowanie ich ciągle nowym i nieznanym szrocikiem, z którego coś trzeba było wydłubać lub jakichś grajków odbudować + problemy z wypłatami i zaległości co pewnie rodziło czasem bunty w szatni i pozoranctwo na boisku.
- Lateralus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- NIEBIESKA GODULA
- Kontakt:
Ciekawe czy my coś dostanemy jakiś % z transferuLateralus pisze:http://www.sport.pl/pilka/7,65083,23456 ... T_2Zdjecia
-
- Kontakt:
Na pewno jakiś % z lojalnościowego dostaniemy. Czy był zastrzeżony jakiś % z następnego transferu to szczerze wątpie po tym jak go wypychaliśmy na siłę byleby Kurczyk przytulił jakiś pieniądz.NIEBIESKA GODULA pisze:Ciekawe czy my coś dostanemy jakiś % z transferuLateralus pisze:http://www.sport.pl/pilka/7,65083,23456 ... T_2Zdjecia
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I pewnie jak jakaś kasa będzie, to skasuje ją imć pan Aleksander.
-
- Kontakt:
Na TT Tomek Ferens napisał, że w umowie zapisany jest % dla Ruchu z następnego transferu. Możliwe, że Stępel pochytał nam budżet na następny sezon.
-
- Kontakt:
to musiałoby być 20 - 30% z tego transferu a to raczej nierealne, poszedł za 2,5 mln ojro, mam nadzieję że chociaz 10% z tego spłynie do nas
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
To w II lidze na koszulkach zamiast "Twój Ruch" trzeba dać napis: Dzięki Stępel! albo zgodnie z trendem Stępel dawaj!
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1