na CICHEJ jest OK panuje spokój !!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Pavlique
Kontakt:

#31 Post autor: Pavlique » 28 maja 2005, o 10:49

No jasne przeca łoni pluca wczoraj wypluli to dzisioj yno prziszli pifkaq sie w kafyjce napić i tela może jeszcze sie łodnowić biologicznie, godzinka w solarium, żelik na glaca i na impreza cza iść przeca je sobota dugi łikend cza sie bawić :wink: :!:
I'm a man who walks alone

Stary kibic

#32 Post autor: Stary kibic » 28 maja 2005, o 17:08

Pavlique pisze:Panowie!!!
Ciszej nad tą trumnom bo niyboszczka łobudzymy!!!! ŚP RUCH Chorzów
A grajkom nie przeszkadzać, przeca ćwiczom szczylani elwrow, kożdy szczelony to coca cola :wink: :lol:
Ej ta trumna moze byc dobry pomysl. Postawic jakos atrapa trumny skierowana w kierunku glownej trybuny. Jak zawodnicy beda wychodzic na plyte to beda musieli przejsc kolo tej trumny. A i dzialacze tez beda musieli na ta trumne patrzec .Jest dosadnie powiedziane o co chodzi kibicom .

figaro

#33 Post autor: figaro » 28 maja 2005, o 17:11

mie sie tyn pomysł tyż podobo gwarantuja ze bydzie im fest łyso :cry: :cry:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#34 Post autor: spyru » 28 maja 2005, o 17:15

Nie wiem czy to idzie załatwić ale pomysł jest dobry.

stan01
Kontakt:

#35 Post autor: stan01 » 28 maja 2005, o 19:03

spyru pisze:Nie wiem czy to idzie załatwić ale pomysł jest dobry.
Ten "domek jednorodzinny" załatwię, Wy załatwcie wejście i "miejsce spoczynku". Wg mnie pomysł jest OK!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#36 Post autor: radzion » 28 maja 2005, o 21:00

stan01 pisze:
spyru pisze:Nie wiem czy to idzie załatwić ale pomysł jest dobry.
Ten "domek jednorodzinny" załatwię, Wy załatwcie wejście i "miejsce spoczynku". Wg mnie pomysł jest OK!
do tego "domku jednorodzinnego" bych tych ........ wszytskich naroz wsadziol ran, a niech sie ku*** cisna!

arcio
Kontakt:

#37 Post autor: arcio » 28 maja 2005, o 22:15

a Amra siedzi cicho i jak reszta zarządu grilluje :D :D :D
oni chyba faktycznie myśla że wszystkmo jest OK

aha
Amra teraz nie ma już podobno komunistów - czerwonych a dalej jest ch***ia ;)
co ty na to?
nigdy nie jest za późno

blumen

podziękowanie dla naszych kopaczy

#38 Post autor: blumen » 29 maja 2005, o 09:10

Dobry pomysł ma -w poscie po meczu z mławą na stronach oficjalnej stronie RUCHU.
MOŻE PO PROSTU JAK NASZE OFERMY WYBIEGNĄ NA BOISKO JAKO PODZIĘKOWANIE
SCIĄGNIEMY KAŻDY GACIE I POKAŻEMY IM NASZE PIĘKNE DUPY
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pavlique
Kontakt:

#39 Post autor: Pavlique » 29 maja 2005, o 10:42

Moja rzić niy jest do pokozywania bele patałochom :lol: :wink:
I'm a man who walks alone

Stary kibic

Re: podziękowanie dla naszych kopaczy

#40 Post autor: Stary kibic » 29 maja 2005, o 10:50

blumen pisze:Dobry pomysł ma -w poscie po meczu z mławą na stronach oficjalnej stronie RUCHU.
MOŻE PO PROSTU JAK NASZE OFERMY WYBIEGNĄ NA BOISKO JAKO PODZIĘKOWANIE
SCIĄGNIEMY KAŻDY GACIE I POKAŻEMY IM NASZE PIĘKNE DUPY
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Niestety uwazam ze byblby to naglupszy pomysl pod sloncem. W ten sposob nie zostaliby osmieszeni pilkarze, lecz wlasnie sami kibice. Tu nie chodzi o osmieszanie lub pokazac gdzie sie kogo ma . Tu chodzi o dosadny symbol wielkiego protestu. O symbol wielkiego niezadowolenia. Juz byly wielkie dzwony alarmowe, byly syreny ktore wyly na trwoge, niestety nic z strony ludzi kierujacymi tym Ruchem. Nic, bo wedlug nich jest wszystko dobrze.

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#41 Post autor: Wilus » 29 maja 2005, o 15:36

Widze, ze po meczu w Mlawie kres wytrzymalosci wsrod kibicow osiagnal zenitu. Faktycznie to co sie dzieje to juz jest wiecej niz tragednia. Po prostu brak slow i tyla.
Sam sie zastanawiam dlaczego zarzad milczy i nic sie nie dzieje. Dlaczego nie strzelamy karnych. I tak sie dochodza do wniosku, ze w klubie sie dzieje cos czego my nie wiemy, a w konsekwencji skonczy sie to dla nas 3 liga. Nie chca krakac, ale moja wizja jest taka, ze w czerwcu odchodzi Klimek, inni udzialowcy, Ruch zostaje bez kasy, bez sponsora ............i nie przystepuje do rozgrywek w 3 lidze. Po tej ciszy widze, ze wcale to nie jest bezpodstawne, bo nie poradza zrozumiec jak mozna milczec jak marnowane sa prywatne pieniadze ( Klimek ). Nie wiem czy te pieniadze, o ktorych sie godalo przed runda to tylko iluzja na papierze, a zawodnicy na znak protestu nawet 2 elwrow nie strzelaja grajac z praktycznie juz spadkowiczem. Nie wiem jak sedziowie, moga pomagac bardziej Ruchowi, niz podyktowanie 2 karnych przeciwko gospodarzom ?
Chyba, ze dadza 4 czerwone kartki, ale to trocha by sie gospodarze musieli postarac, grajac trocha brutalnie, a takto nie przychodzi mi nic na mysl. Tak wiec nie wiem co nalezy robic, ale jedyny ratunek dla klubu to wychowac nowych grajkow i od nizszych lig zaczac wszystko od nowa. Bo to co jest teraz to jest gangrena, a jak sie leczy gangrena wszyscy wiemy :(

Wilus

Perez_77
Kontakt:

#42 Post autor: Perez_77 » 29 maja 2005, o 16:22

[quote="Wilus"] . Nie chca krakac, ale moja wizja jest taka, ze w czerwcu odchodzi Klimek,

Klimek tak czy inaczej już wcześniej zapowiadał odejćie z klubu w czerwcu

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#43 Post autor: Patton » 29 maja 2005, o 21:24

Lysy - dlaczego Ty zawsze musisz kogos ubiec :wink: Potwierdzam - slyszalem od pewnej osoby ( pozdro Lukas :P ), ze Klimek zostaje... Ale bedzie rewolucja 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#44 Post autor: Ozor » 29 maja 2005, o 21:37

MAM NADZIEJĘ ŻE TYCH CIULI wy***ie NA ZGNITY RYJ. :twisted: :twisted: :twisted:

arcio
Kontakt:

#45 Post autor: arcio » 29 maja 2005, o 21:42

kumaci wiedzieli pierwsi :D
nigdy nie jest za późno