na CICHEJ jest OK panuje spokój !!!!
-
- Kontakt:
co tu duzo pisac paranoja, kpina, jawne robienie nas w ch*** itp itd wstyd mi bedac kibicem TAKIEGO KLUBU ze mamy takich chujowych grajkow jak widac reprymenda ustna nic nie wniosla dalej nas jawnie robia w ch*** ( z kilkoma wyjatkami nawet 1 reka to za duzo)
trzeba podjac radykalny sprzeciw przeciwko temu co robia z nami i anszym klubem
a nie klaskac im za minimalizm
trzeba podjac radykalny sprzeciw przeciwko temu co robia z nami i anszym klubem
a nie klaskac im za minimalizm
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- THOMY
- Kontakt:
tak jak SK napisol
ja jo jest za - chociaz to i tak nic niydo jo ku*** 2000km przejada na tych ciuli ku*** mac i zas bydzie wdupc z lks-sym, trocha co mi humor poprawio to nasza prawdziwo druzyna z lot 80-tych !!! i tyn szpil 1- szego
ja jo jest za - chociaz to i tak nic niydo jo ku*** 2000km przejada na tych ciuli ku*** mac i zas bydzie wdupc z lks-sym, trocha co mi humor poprawio to nasza prawdziwo druzyna z lot 80-tych !!! i tyn szpil 1- szego
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;
Druga sprawa. Wlasnie co na to wszystko zarzad,spolka? Szanowni panowie wszystko jest w/g planu? Spadek do 3-ciej ligi? ku*** ludzie za ile spuscicie ruch do degradacji? Pytam sie za ile ?! Bo jak to mozna wytlumaczyc, sidzicie cicho bo fajnie jest. Co do q zadnych decyzji, zadnych posunienc? Co juz dzielicie sie z zyskami za teren po Chorzowskim Ruchu?
No co jest? Cacy nie! Ale sie dopasowali do gwizdorow tego klubu. Wstyd Panowie!!!!
No co jest? Cacy nie! Ale sie dopasowali do gwizdorow tego klubu. Wstyd Panowie!!!!
-
- Kontakt:
RUCH - MŁAWA
KU.WA POWALIŁO MNIE Z NÓG GDY USŁYSZAŁEM ŻE śrutwa (25min) i bartos (80min.) nie strzelili karnych :x :x :x
nazwać ich FRAJERAMI TO MOŻNA FRAJERA OBRAZIĆ !!!
Wiem jedno na mecz z ŁKS-m ide i oczywiście na BENEFIS GUCIA - z tego powodu przełożyłem o tydzień wczasy.
Ale tak jak rok temu w czerwcu miałem wczasy po......lone przez baraże -choć udane tak teraz ............... wolę nie pisać,
WIEM JEDNO ŻE W PRZYSZŁYM SEZONIE JAK W SKŁADZIE ZOBACZĘ - srutwę ,sybika, bartosa, bizackiego,mosóra, molka,
to na mecze nie będę chodzil - choć na stadionie jestem CODZIENNIE !!! poznałem tam kilku starszych kibicow którzy właśnie przeż tych grajków tak robią ROZUMIEM ICH DLACZEGO - CENIĄ SWÓJ HONOR I ZDROWIE.

nazwać ich FRAJERAMI TO MOŻNA FRAJERA OBRAZIĆ !!!
Wiem jedno na mecz z ŁKS-m ide i oczywiście na BENEFIS GUCIA - z tego powodu przełożyłem o tydzień wczasy.
Ale tak jak rok temu w czerwcu miałem wczasy po......lone przez baraże -choć udane tak teraz ............... wolę nie pisać,
WIEM JEDNO ŻE W PRZYSZŁYM SEZONIE JAK W SKŁADZIE ZOBACZĘ - srutwę ,sybika, bartosa, bizackiego,mosóra, molka,
to na mecze nie będę chodzil - choć na stadionie jestem CODZIENNIE !!! poznałem tam kilku starszych kibicow którzy właśnie przeż tych grajków tak robią ROZUMIEM ICH DLACZEGO - CENIĄ SWÓJ HONOR I ZDROWIE.

-
- Kontakt:
Panowie!!!
Ciszej nad tą trumnom bo niyboszczka łobudzymy!!!! ŚP RUCH Chorzów
A grajkom nie przeszkadzać, przeca ćwiczom szczylani elwrow, kożdy szczelony to coca cola
:lol:
Ciszej nad tą trumnom bo niyboszczka łobudzymy!!!! ŚP RUCH Chorzów
A grajkom nie przeszkadzać, przeca ćwiczom szczylani elwrow, kożdy szczelony to coca cola

Ostatnio zmieniony 28 maja 2005, o 10:47 przez Pavlique, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm a man who walks alone
-
i to po pieniadzach klimka;)arcio pisze:tu winni są piłkarze, sztab trenerski i działacze łącznie z p. Klimkiem
wszyscy jesteście po jednych pieniondzach!!!!!!!!
ale tak na serio to jedyna wina klimka jest to - ze sam nie majac czasu dogladac spraw w klubie - zawierzyl takimu ciulowi jak gaweda (wy***ali go ze skalki za przkrety), uwierzyl wyrobkowi ze wybral dobrych pilkarzy i ich na obozach przygotuje dobrze. Klimek chyba naiwnie uwierzyl, ze mamy specjalistow i z jego kasa cos tu zrobia, a tu taki ch**
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: