--->MKS MŁAWA-RUCH Chorzów<---

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#136 Post autor: Neo » 27 maja 2005, o 22:04

sadik pisze:
rafcik123 pisze:Wieśniaki to jesteście wy,nie wykorzystać 2 karnych buahaha
nie wykorzystac sytuacju sam na sam z bramkarzem buahaha
taki niby wielki ruch a kibiców gości 0(zero) buahahaha
jak widzicie teraz ruch nie znaczy poprostu nic!!!!!!!
buahaha i tyle w tym temacie ode mnie a jak nie mozecie zobaczyc MŁAWY na mapie to juz z wami jest coś nie tak!!!
Aha jeszcze jedno piszecie tu jak jakies głupie cipy hehe po jakiemu to jest bo ja tu nie moge tego ścierwa zrozumieć.Myślałem ze Ruch ma spoko kibiców a tu rozczarowanie,juz Radomiacy są od was bardziej inteligentni.Pozdro z Polski dla niemców
przepraszam mozesz pokazac na mapie gdzie niby lezy ta mława ? bo ani z hu** nie umia znalesc
aha i jeszcze jedno mozesz mi zapodac zdjecia waszego stadionu ? bylbym wdzieczny
Niy ma 8)

Co do meczu to jest tragedia. Bezradność... :cry:

Darek

#137 Post autor: Darek » 27 maja 2005, o 22:27

CO TU PISAC??. CIEKAW JESTEM KAJ SA CI CO ICH TAK WYCHWALALI PO SOSNOWCU. NA SEDZIEGO NIE IDZIE TERAZ ZWALIC BO 2 ELWRY DOŁ . TO SA ci*** NABIJANE I TYLE. POZDROWIENIA

Panewniki
Kontakt:

#138 Post autor: Panewniki » 27 maja 2005, o 22:32

ku*** mac!!!!!!!!!!!!! ruch to my a nei wy gorole je***e
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

stan01
Kontakt:

#139 Post autor: stan01 » 27 maja 2005, o 22:52

Do Lutza, Lysego, Rubego z kaliny, Sody i innych zawiedzionych i wkurwionych. Czy to o czym piszecie, a z czym w 100% się zgadzam, ma dotyczyc również takich jak Ćwieląg, Wawrzyńczok, Foszmańczyk, Janoszka, Musiał i może jeszcze kogoś? Uważam, że na tych grajkach, o ile jeszcze nie zostali zarażeni "obecną chorobą Rodziny Niebieskich" oraz na tych wypożyczonych do innych klubów, należałoby bazować w przyszłym sezonie. Jeżeli uważacie, że nawet ta młodzież siedzi już w tym bagnie, a na pewno niektórzy są bliżej "Niebieskiej Rodziny" i wiedzą o wiele wiecej niż ja, to najlepiej ro***erdolić to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji i zacząć od klasy B. Ale jeżeli tak nie jest, to dlaczego Oni mają wysłuchiwać za coś do czego sie nie przyczynili. Jakaś forma protestu i wyrażenia naszej, czyli Ruchu, opinii na temat sytuacji w Naszym Klubie jest konieczna. Ale może udałoby się to tak przeprowadzić, żeby było wiadomo kogo ta akcja dotyczy.

Esiu.

#140 Post autor: Esiu. » 27 maja 2005, o 22:56

Już mie ku***ca chyto przez tych ciuli. Żeby z Mławą przegrać, łone do hu** nic nie umią , idymy na cyjna wszyscy i bydymy cały mecz ich "zachęcać" do gry. Po szpilu mogymy im koszulki za***ać, po po sezonie i tak wszyscy sp***dolą stąd a ostatnie szpile i tak przejebią to ni bydom potrzebować koszulek z eRką. Zwykłe biołe trykotki im stykną.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#141 Post autor: vahanara » 27 maja 2005, o 23:01

Fornalak idzie w ślady trenera Wiry. Tyle że dokona wyczynu historycznego, mając poukładane sprawy organizacyjne, mając grajków których sam dobierał, spuści do III ligi najbardziej utytułowany klub w Polsce...

Żenada...
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

figaro

#142 Post autor: figaro » 27 maja 2005, o 23:02

HORROR TRWA ROGALA WRÓĆ(żartuja)
chopcy powiydzcie mi czy łone te piłkarzyki som naprowde takie ciynkie ,kaj tyn Wyrobek mioł ślypia kogo łon zatrudnioł,
same jakieś osle łąki,w czym problem co na to Klimek?? pszeca jo juz niy mom nawet ochoty isc na tyn jeb..benefis łone powinni oddać ta cało kasa kiero dostali a Wyrobek niych niy godo ze niy zostawio po sobie spalony ziemii,ino utalentowano młodzież :shock: ino z kiery strony??przecież łon powinien wiedzieć najlepi ,że RUCH to jest firma na niej sie nieksperymentuje,Fornalak wloz i co z tego my juz wcześni wiedzieli że to z nim niychyci,a mimo wszystko tak sie stało
po co nom taki zarzad kiery nic z tym niy robi ino czeko niywiadom na co,no ja łone najwyzy sie zwinom a my z tym całym bajzlem dali zostanymy :cry:

hanys1970

czarne pająki

#143 Post autor: hanys1970 » 27 maja 2005, o 23:17

To są ku*** szmaciarze a nie RUCH ciekawe ile im dali te czarne pająki żeby my się tak nerwowali w tym sezonie po sezonie nie chcę widzieć ani jednego grajka który ma coś wspólnego z tym robieniem nas w ciula szamaciarze złodzieje i darmozjady Życze wam piłkarzyki żebyście doczekali się przcy za 800 zł misięcznie [/quote]

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#144 Post autor: osik » 27 maja 2005, o 23:23

je***e gorolskie amatory wy***rdalać ! :evil:

Szmiglo

#145 Post autor: Szmiglo » 27 maja 2005, o 23:45

do mławy jechała grupa widzewiaków, ale neistety kłopoty z samochodem zatrzymały ich 60 km od celu :?

RUCH, RUCH HKS! nigdy nie spadniecie, walczymy do końca :!:

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#146 Post autor: mumin1920 » 28 maja 2005, o 00:21

mie to juz dupcy:| niych zleca do tyj 3 ligi,ale niych graja w klubie same modziki,a te stare emerytyczt. dziady!! wy***rdalac!!! na pewno byda na kozdym szpilu!! HALYMBA KS RUCH!!

?????

#147 Post autor: ????? » 28 maja 2005, o 02:05

ZNIENAWIDZILEM WSZYSTKICH TYCH PILKARZYKOW NA MECZU Z LKSEM WSZYSCY KIBICE KTORZY BEDA NA STADIONIE POWINNI WSTAAC I ICH WYGWIZDAC.pi***olic TYCH GWIAZDOROW DLA KTORYCH s SIE TYLKO LICZY SOLARIUM,WLOSY NA ZELU I WYRYWANIE DUP.TO CO TE ku*** ZROBILY Z RUCHEM TO PRZEGIECIE.RUCH TO MY A NIE WY!!

Ronin!Mysłowice

#148 Post autor: Ronin!Mysłowice » 28 maja 2005, o 03:02

dołacze sie to pochwały naszych piłkarzy i dodam tylko jedno .......wy***rdalać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZMATY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........pozdRo PF

salas
Kontakt:

salas

#149 Post autor: salas » 28 maja 2005, o 08:04

Roninmoze Ty byles po meczy z piastem na Cichej jak ku*** Bartos pi***olil ze jeszcze sa przeca 6 szpili i CZYM MY SIE ku*** PRZEJMYJEMY godol . Oni chyba specjalnie ku*** chca spuscic NASZ RUCH NASZ a nie ich do tej 3 ligi !!!!!pozdR pseudo grajki!!!!RUCH TO MY A NIE WY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

DIDI
Kontakt:

#150 Post autor: DIDI » 28 maja 2005, o 08:22

wy***rdalac ch*** je***e NIUDACZNIKI . na***ac WOM TO MAŁO - CO ZROBILISCIE Z RUCHEM WY sk***ysyny SROM NA WOS WY GNOJE - DLA MNIE NAJPOZNIEJ PO TYM MECZU JESTESCIE GóWNEM.
100% Poparcia Lutz :!:
Teroz zaluja ze mieszkom tukej bo bych zaaranzowol wjazd do szatni,te gnoje potrzeboja wp***dol a nie jakies grozby,poprostu na***ac IM!!!nojlepsze i jedyne moim zdaniem wyjscie abe te ku*** obudzily sie z tej letargi :!:
Moze tez wlezli do spolki SPUSZCZAMY RUCH do 3 ligi i wzieli kasa za to,hu* to juz wie
SMIERC GOLOLOM I BRYNOLOM A wp***dol PILKARZOM RUCHU!!!
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

ODPOWIEDZ