Uwagi ( propozycje) do moderatorów
Jako czlowiek i kibic ktory jest z tym Forum od poczatku jego istnienia (nethit) apeluje do WSZYSTKICH moderatorow o NATYCHMIASTOWE USUNIECIE uzytkownika "CH" z grona osob ktore maja przywilej na ww sie wypowiadac.
Uzytkownik "CH" jest najwiekszym chamem jaki kiedykolwiek na tym Forum sie wypowiadal. Jego wypowiedzi sa przesiakniete nienawiscia do wszystkiego i wszystkich, przez uzytkownika "CH" i jemu podobnych forum schodzi na psy. Uzytkownik "CH" otwarcie nawoluje do stosowania przemocy przeciwko kibicom innych klubow (vide temat pojednania). Jego wypowiedzi nie wnosza NIGDY nic do dyskusji, sa zawsze wulgarne, obrazajace w najgorszy sposob innych uzytkownikow. Osobiscie uwazam uzytkownika "CH" za niebezpiecznegp psychopate i wyrazam nadzieje ze juz nigdy nikt nie bedzie musial czytac jego siejacych nienawisc wypocin na tym zacnym Forum.
Dosyc rzadow pieniaczy prowokatorow i chamow!!!!!
Uzytkownik "CH" jest najwiekszym chamem jaki kiedykolwiek na tym Forum sie wypowiadal. Jego wypowiedzi sa przesiakniete nienawiscia do wszystkiego i wszystkich, przez uzytkownika "CH" i jemu podobnych forum schodzi na psy. Uzytkownik "CH" otwarcie nawoluje do stosowania przemocy przeciwko kibicom innych klubow (vide temat pojednania). Jego wypowiedzi nie wnosza NIGDY nic do dyskusji, sa zawsze wulgarne, obrazajace w najgorszy sposob innych uzytkownikow. Osobiscie uwazam uzytkownika "CH" za niebezpiecznegp psychopate i wyrazam nadzieje ze juz nigdy nikt nie bedzie musial czytac jego siejacych nienawisc wypocin na tym zacnym Forum.
Dosyc rzadow pieniaczy prowokatorow i chamow!!!!!
- rubin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wiele osób nie wie jak te projekty wklejać np. jaPatton pisze:Pokazcie wasze projekty na forum, wasze mozliwosci to wtedy pomyslimy nad tymPozdrawiam!!

w tym dziale mozna by tez wleic wszystkie vlepki jakie juz wyszły

a tak na marginesie - czy przymiezacie się do 4 edycji vlepek

pozdRo
- Patton
- Kontakt:
Wszystkie gorole na ziymi i u Pon Boczka mowia, ze TAK
a tukej sie wejrziyj:
http://www.imageshack.us/
I tyla w tymacie - jak zrobis cosik piyknego, to pogodomy

http://www.imageshack.us/
I tyla w tymacie - jak zrobis cosik piyknego, to pogodomy

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
Mam jedno pytanie lecz konkretnie niewiem do kogo zaadresowac to pytanie.
Dlaczego taki klub jak Zaglebie Sosnowiec ma na swojej stronce relacja na zywo? Zauwazylem ze nie tylko ten klub cos takiego ma.
Podstawowe moje pytanie. Dlaczego nasza stronka nie posiada takie fukcji "Relacja na zywo"?
Drugie pytanie. Co jest z Chatem? Czyli chodzi mi o oficjalna strone Ruchu.
Dlaczego taki klub jak Zaglebie Sosnowiec ma na swojej stronce relacja na zywo? Zauwazylem ze nie tylko ten klub cos takiego ma.
Podstawowe moje pytanie. Dlaczego nasza stronka nie posiada takie fukcji "Relacja na zywo"?
Drugie pytanie. Co jest z Chatem? Czyli chodzi mi o oficjalna strone Ruchu.
- radzion
- Kontakt:
wez zasponsoruj takie cos to bydzie!czy niektorzy nie potrafia zrozumiec ze to troszka kosztuje?(piszac live prosto ze stadionu tzra miec juz przynajmniej laptopa,jakies polaczenie itd!)i to tylko z meczow u siebie!nie pisza tu o wyjazdach bo to jzu wogole zadanie ekstremalnie trudne!som wyjazd jzu sporo kosztuje, do tego tez dolazi czesto brak czasu!!Stary kibic pisze:Ladnie ! Jak widze to Wy tylko potraficie kogos op***dalac ,blokowac itd. Ale udzielic odpowiedzi to do jasnej cholery nie idzie ! Co W"y jestescie panowie na wlosciach? Co jest? Bylem cierpliwy ale jak dlugo idzie byc cierpliwy?
wiesz zawsze mozna tez zrobic live na podstawie innych relacji live (vide wyoborcza itd) ale czy to ma sens, zeby juz i tak opoznione info bylo wrzucane na strone z jeszcze wiekszym opoznieniem!!!
wiec skoncz marudzic stary kibicu(widac ze richtig musisz byc stary bo kuzwa zrzedzisz takz e nie mzona tego czytac)
a jesli chodzi o chata: hmmm widocznie lubisz sobie posiedziec samotnie na chacie!na tym chacie i tak zwykle nie bylo zbyt wielu ludzi!sa inne chaty! wiec tu akurat nie ma takiej potzreby zeby na juz wszytsko naprawiac!
-
- Kontakt:
Mam jedno pytanie. Dlaczego na stronce nie ma wyborów na najlepszego piłkarza miesiąca w Ruchu? Nie wiem czy kiedys coś takiego tutaj było, ale może warto by spróbować. Moja propozycja jest taka: można głosować ostatniego dnia miesiąca w temacie "Piłkarz miesiąca......". Każdy mógłby oddać jeden głos na jednego piłkarza, ewentualnie podać trzech najlepszych pilkarzy). Prawo do głosowania mieliby tylko ci, którzy zalogowali się na forum do końca poprzedniego miesiąca (wykluczyłoby to mozliwość logowania się osób w danym dniu i wielokrotne głosowania na jednego piłkarza). To jest tylko moja propozycja. Można ją dopracować, zmienic, lub skrytykować. Zapraszam do dyskusji, co Wy o tym sądzicie?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- L_M
- Kontakt: