--->MKS MŁAWA-RUCH Chorzów<---

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Panewniki
Kontakt:

#31 Post autor: Panewniki » 24 maja 2005, o 15:25

Ruda Śląska pisze:
dziwie się waszemu optymizmowi
ale widać sami młodzi i bardzo młodzi się tu wypowiadają

nie ma żadnych symptomów poprawy więc poczekajmy jeszcze te 3 dni....
To czemu po meczu z sosnowcem piłkarze byli zegnani brawami , co się dawno nie zdarzyło , grając całe spotkanie w 10 strzelają bramkę ,
słupek bizaka , wolny Alexa , widze że Ty to widziałeś w każdym porzednim meczu .... chyba ja na Cichą w tym czasie nie jeździłem tylko gdzieś indziej . PozdRo
Dokładnie...Pamiętam jak jo z kims prowadziol dyskusja na temat tego ze po meczu z GOROLAMI nasi zawodnicy nie otrzymają oklaskow ino gwizdy...Naszczęście przegrolzech to i NIEBIESCY zostali pozegnani brawami po dobrym meczu :D :D
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Stary kibic

#32 Post autor: Stary kibic » 24 maja 2005, o 15:31

Bo oni sie ciesza z barazy! Hura Baraze! Dlatego te oklaski. A o przywitaniu w 3-ciej lidze to juz nie wpomne. To bedzie uroczystosc!!! Beda kwiaty, proporczyki, pozniej uroczysta akademia. Przemowienia, zapewnienia, beda oklaski ,wiwaty .
Hura 3-cia liga.
Mlodzi ludzie q. gdzie jest Wasza ambicja. To juz tez umarlo? Radosc z przegranej, radosc ze jestescie robieni za idiotow.

Panewniki
Kontakt:

#33 Post autor: Panewniki » 24 maja 2005, o 15:39

MOIM ZDANIEM LONI DOSTALI SLUSZNIE OKLASKI BO ZAGRALI DOBRY SZPIL...GDYBY NIE DECYZJA SEDZIEGO NA POCZATKU SZPILU TO BYLBY REMIS A NAWET BY MY MOZE WYGRALI...CHLOPAKI ROBILI CO MOGLI ALE...

Panewniki
Kontakt:

#34 Post autor: Panewniki » 24 maja 2005, o 16:17

TO MO BYĆ TEMAT O SZPILU Z MŁAWĄ A NIE O OKLASKACH PO MECZU Z SOSNOWCEM :!: :evil:

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#35 Post autor: L_M » 24 maja 2005, o 16:35

co do meczu - nie ma innej opcji trzeba wygrac i wierze w zwyciestwo! potem LKS i potem trzeba liczyc na to ze druzyny ktore zapewnia sobie awans troche odpuszcza... nigdy nie bede liczyl na to ze kupimy mecz! wole zleciec z ligi niz handel punktami. cala Polska sie teraz z Gieksy smieje jak awansowali do I ligi ostatnim razem. ja jestem dumny ze w zadnej z ostatnich afer nie ma slowa o Ruchu.

druga sprawa
od paru tygodni sie przewija to samo - cieszyc sie czy nie, dopingowac czy nie, bic brawo czy nie, poniecac remisami itd

a moje zdanie jest takie - przypomnicie sobie co pisaliscie jakis czas temu, ze woilcie 11 chopcow ktorzy przegrywaja ale gryza trawe, niz gwiazdorkow ktorzy wychodza remis. mecz z sosnowcem byl chyba spotkaniem w ktorym udzial brali ci pierwsi i dostali brawa za to ze walczyli do konca z ambicja. jak na swoj poziom zagrali dobrze, i za to brawa. i nikt nie mowi ze sie podnieca dobra gra, ze sie 'onanizuje' bo przegralismy jedna bramka! nagrodzic kogos za wysilek to chyba nie jest brak ambicji!

tu nie chodzi o to czy ktos widzial mistrza czy nie, na dzien dzisiejszy nawet jak oni sie posraja to nie prezentuja poziomu nawet czolowki drugiej ligi. ale z sosnowcem zostawili zdrowie na boisku i zasluzyli na brawa - powtarzam, brawa nie oznaczaja radosci!

teraz trzeba pomyslec o utrzymaniu i starac sie tym zawodnikom pomoc osiagnac okreslony cel, a potem mozna zmieniac kadre! bo to jedyne co kibice moga zrobic - obrazane sie, nie chodzenie na mecze itd na pewno nie wyciagnie klubu z dolka, nie bedzie zachecac do walki i nikt konsekwencji z tego nie wyniesie. wiec niech my, jako kibice, mamy swiadomosc, ze robimy to co do nas nalezy tak jak na kibica Ruchu przystalo, a nie jak w reszcie klubow, w przypadku slabej gry pokazac dupe i siedziec przed telewizorem, bo na to stac kazdego. ja wymagam gry na maksa, a nie mistrzostwa. chcialbym zeby w Ruchu grali pilkarze ktorzy grajac na maksa beda potrafili nawiazac do najpiekniejszych sukcesow, ale dopoki takich zawodnikow nie ma, trzeba dopingowac tych co sa. przeciez Ruch to my! pozdRawiam ;)

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#36 Post autor: 19r20 » 24 maja 2005, o 16:46

oklaski po meczu z Sosnowcem to była kpina!
odrazu przypomniał mi się ostatni mecz w Wisłą Kraków - pierwszy w rundzie wiosennej jak spadaliśmy do 2 ligi
co prawda przegraliśmy 0:3 ale wielu było zodowolonych bo też raz mieliśmy słupek

ludzie opamiętajcie się

no chyba że minimalna porażka na Mławie to też będzie sukces! :roll:
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

OLSZA
Kontakt:

#37 Post autor: OLSZA » 24 maja 2005, o 17:06

:lol: :lol: :lol: :lol:
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#38 Post autor: Grzegorz » 24 maja 2005, o 17:54

W zeszłym tygodniu byłem w Mławie u faceta, który mieszka bardzo blisko stadionu i on sie wtedy nastawiał na zwycięstwo Mławy z Radomiakiem a potem spacerkiem mieli Ruch przejść. Tłumaczyłem mu jak mogłem, że takiej opcji nie ma, ale liczy sie sam fakt, ze w jakiejś Mławie kalkulują sobie ze Ruch to ograją na 100%...

Mam nadzieje, ze skończy się tak samo jak ich mecz z Radomiakiem...

A z drugiej strony to już nawet optymistyczne podejście do kolejnych szpilów sprawia mi trudność. Mom nadzieje że tym razem wiecej pogro młody Janoszka, bo podobało mi sie to, że w sobota chciało mu sie grać. Oby tak wszystkim sie chciało jak jemu.

Bizak niech se dychnie i na rezerwie siednie, abo Mario a niech młodego Ecika puszczą

Panewniki
Kontakt:

#39 Post autor: Panewniki » 24 maja 2005, o 18:22

MOIM ZDANIEM KIBICE Z MŁAWY NIE POWINNI SIE SPECJALNIE NASTAWIAĆ NA 3 PKT BO O ILE DOBRZE PAMIĘTOM TO NA JESIEN MLAWA SZCZELIŁA TOR Z KARNEGO A SZPIL BYŁ SPRZEDANY :!: :D

figaro

#40 Post autor: figaro » 24 maja 2005, o 18:46

prawda jest tyż tako że do najmocniejszych to my sie tyż niyzaliczomy,a jedyny wygrany szpil był z ostatnim radomskiem ,, grac z teoretycznie słabszymi to my dopiyro niy umiymy,i prosza fornalika niych niynastwio druzyny ofensywnie bo to niy tyn styl ani niy tyn RUCH co kiedys z takim składym cza grać z kontry bo inaczy sie obawiom że bydzie blama tak jak z PIASTEM,
to tak realnie a pomarzyć to 2-0 do Ruch-u i jadymy z tym koksem dali

DIDI
Kontakt:

#41 Post autor: DIDI » 24 maja 2005, o 19:44

Zalurzmy ze zostajemy w lidze bez barazow,i co dali?cisnemy tyn drugoligowy wozek bez efektu juz jakis czas.
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#42 Post autor: vahanara » 24 maja 2005, o 19:55

figaro pisze:fornalika niych niynastwio druzyny ofensywnie bo to niy tyn styl ani niy tyn RUCH co kiedys
A co mo Fornalik z Ruchem wspólnego?
Mógłbyś się chociaż nauczyć nazwiska trenera Ruchu :oops:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Panewniki
Kontakt:

#43 Post autor: Panewniki » 24 maja 2005, o 20:29

DIDI NIEWIEM JAK TY ALE JO WOLA CIŚ TYN WÓZEK W II LIDZE NIŻ W III LIDZE :!: :roll: TACY SĄ KIBICE RUCHU...WOGÓLE IM NA NICZYM NIE ZALEŻY :?

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#44 Post autor: fRyta » 24 maja 2005, o 20:39

Panewniki pisze:DIDI NIEWIEM JAK TY ALE JO WOLA CIŚ TYN WÓZEK W II LIDZE NIŻ W III LIDZE :!: :roll: TACY SĄ KIBICE RUCHU...WOGÓLE IM NA NICZYM NIE ZALEŻY :?

to zes teraz pierdolna :shock:
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

Panewniki
Kontakt:

#45 Post autor: Panewniki » 24 maja 2005, o 20:48

Bo jakbys zauwazyl to DIDI napisal
DIDI pisze:Zalurzmy ze zostajemy w lidze bez barazow,i co dali?cisnemy tyn drugoligowy wozek bez efektu juz jakis czas.
A Ja Odpowiedzialem

ODPOWIEDZ