RUCH CHORZÓW---ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
reden
Kontakt:

#286 Post autor: reden » 23 maja 2005, o 20:14

Pierona, jo sie terozki poczoł jak we pedałównie za komuny. Taki czerwonyj popagandy to mi ciśli nauczyciele ze altrajchu. Fuj...

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#287 Post autor: THOMY » 23 maja 2005, o 20:16

daniele dej sie pokoj z fc DE bo jak zes niyje w tymacie to sie niywypowiadej i fertig ( niywiym, niyrozumia - czimia pysk i po ptotach) PROSTE ABO ?!?!
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#288 Post autor: spyru » 23 maja 2005, o 20:35

sorry poniosło mnie. Ale fakt jest faktem że mam mase powodów by tego narodu nie darzyć sympatią, delikatnie mówiąc. I tych powodów nie będe poruszał.
Już kiedyś o tym pisałem - każdy z nas ma inne poglądy dotyczące przeróżnych spraw, a łączy nas RUCH i tak powinno pozostać.
pozdRawiam
Ostatnio zmieniony 23 maja 2005, o 20:46 przez spyru, łącznie zmieniany 1 raz.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#289 Post autor: gerhat » 23 maja 2005, o 20:43

Czy jakiś admin mógłby zmienić temat na "Ruch Chorzów a sprawa Polska"
W zasadzie dysusja przeszła już (nie poraz pierwszy) na te nudne tematy.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#290 Post autor: Lutz » 23 maja 2005, o 20:44

:D :D :D RUCH TO JURA A NIE MY :D :D :D

nudny

#291 Post autor: nudny » 23 maja 2005, o 22:05

zeby dolozyc do pieca ile trzeba razy przypominac tym pajacom z za brynicy kto tak naprawde wygral wtedy w chorzowie plebiscyt??? ale oni caly czas ucza nas historii :)

Viro

#292 Post autor: Viro » 23 maja 2005, o 23:49

Jura jestes kibicem Rucha jak ja czy inni tutaj
sa rozni ludzie i rozne pogladyale naprawde wk***ia mnie to, ze traktujesz ludzi z gory
zdziwilbys sie jak wielu ludzi na tym forum ma wyzsze wyksztalcenie lub studiuje ale to i tak ch** bo to wcale nie znaczy o inteligencji czlowieka
ty pokazales swoja w napisanym przez Ciebie poscie, ktory nie mozna nazwac inaczej jak zenada
W epoce glopalizacji, nasze przystapienie do UE itd a Ty chcesz powiedzec , ze fana niemiecka odstraszyla sponsora??? to on musial byc niezle ograniczony:) podopnie jak pewien delegat pzpnu ktory stwierdzil, ze fana Oberschlesien jednoznacznie obraza polskosc i prowokuje dodam ze pan byl z warszawy:)
kazdy z nas ma swoje zdanie ja osobiscie nie przepaam za niemcami, ( nie mowie tu o naszych helmutach) ogolnie ten narod mnie wk***ia , ale uznaje ten fakt za dobra prowokacje i leje z tego
im nie wytlumaczysz jak powiedzial juz Patton , ze jest tak czy tak oni zawsze beda mieli nas za niemcow Widzew za zydow itd ( bo z nas tacy niemcy jak z RTS-u zydzi)
dlateko moje haslo to Widzew & RUCH POJEDNANIE ZYDOWSKO NIEMIECKIE na anstepny szpil trzeba jeszcze fana izraela skolowac:D
:lol:

DjMaciar
Kontakt:

#293 Post autor: DjMaciar » 24 maja 2005, o 00:19

Bolek pisze:normalnie ale jaja zawsze jakis sponosor jest ale to my kibice go odstraszamy :lol: :lol:
#

JO wiem chopcy czymu lon pitnol tym maluchem czy hu* wie czym tam byl moze na kole
bo sie dowiedziol ze jo jest na stadionie chop z FCD ;-);-);-) a lon nie mo zamiaru nazistow popierac
dobrze ze Vfl Tommy nie byl na meczu bo by jeszcze dodali o neofaszystach ale byl Gucio z stuttgartu
to o faszyzmie napewno tyz wspomniol my Slaskie Niemcy za***ali caly kontrakt sponsorski
a tako mieli w klubie nadzieja ze sprzedo tyn sponsor te kolo marki WIGRY 3 i kupi flaszka chopcom za trud
wlorzony w mecz
ALE TU WESOLO SIE ZROBILO
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

reden
Kontakt:

#294 Post autor: reden » 24 maja 2005, o 07:46

simonsays pisze:
nudny pisze:leja na Polska ten kraj wiecej wziol niz dol z raichu przyinajmniej pakiety szly:)
Poloki maja trocha tako tendencja do wlazenia ludziom w dupa, jak nos niemcy pojechali w II wojnie to wszyscy ich fest nienawidzili, ale jak w latach 80 okazalo sie ze tam je arbeit za niezlo kasa, to wszyscy co mogli tam wyjechali, a co smieszniejsze po polrocznym pobycie nie pamietali juz polskich slow ino wtracali niemieckie. Nagle cale przywiazanie do Polski przestalo byc istotne i oto stali sie rodowitymi "niemcami."

Pominołś jedyn ważny fakt, że rzond Polski mioł w tym dobry interes. Z kożdego Ślonzoka kerego sie "pozbywoł" dostowoł niezło kasa od Niemców w ramach programu łonczynio rodzin. Tak to umiłowoł sie niechciano społeczność. Co tam, przeca Poloki mieli już nowych nieszkodliwych autochtonów ze Lwowa i Wilna.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#295 Post autor: radzion » 24 maja 2005, o 09:16

nie byda sie miyszac w ta waszo zazarto dyskusja!ale jedno slowo odnosnie Jury, nie mom zamairu go oceniac bo:
juz chyba wszyscy zapomnieli ze tyn slawny jzu Jura tak dupnie wystrzeli jakis czas temu na forum z postem o studentach, szkole itd itd, jak dobrze pamietom bol to temat odnosnie naszej chuliganki!!!

wiec ode mnie powtorne: ch... w pysk

USH
Kontakt:

#296 Post autor: USH » 24 maja 2005, o 09:41

radzion pisze:chyba wszyscy zapomnieli ze tyn slawny jzu Jura tak dupnie wystrzeli jakis czas temu na forum z postem o studentach, szkole itd itd, jak dobrze pamietom bol to temat odnosnie naszej chuliganki!!!

wiec ode mnie powtorne: ch... w pysk
dokładnie ten ciul wyśmiewał sie z tych co 1000 zł zarabiają

ch** CI W OKO

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#297 Post autor: 19r20 » 24 maja 2005, o 10:46

no nareszcie sie cośdzieje i pośmiać się można!
dzięki Jura ze jesteś
ja też pamiętam twoje poglądy o ludziach zarabiających 1000 zł
brzydcy z nas kibice

mnie tylko zastanawia jedno: czy ty jesteś kibicem Ruchu?
bo tych bzdur o sponsorach już się słuchać nie da!

podpisuje się pod hasłem Vira
Widzew & RUCH POJEDNANIE ZYDOWSKO NIEMIECKIE na nastepny szpil trzeba jeszcze fana izraela skolowac!

gieksa napewno to podchwyci i odpowiednie sektorówki/vlepki zrobi! :D
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

nudny

#298 Post autor: nudny » 24 maja 2005, o 12:33

tojest slask moj ojciec jest rodzony w niemcach dziadek mojego kumla sluzyl za cesarza ojciec w luftwafe on w wojsku polskim a jego syn pewnie bedzie w natowskim wojsku to jest wlasnie slask

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#299 Post autor: Grzegorz » 24 maja 2005, o 13:43

Troche namieszałem z tą niemiecką flagą. Byłem na 5 i na prawde nie widziałem niebiesko - białej flagi FC Deutschland. Jeżeli była zwracam honor.

A co do tej niemieckiej flagi to sami przyznajcie - była trochę prowokacją w strone goroli. Nie wiem czy potrzebną. Mnie nie bardzo pasowała ale jestem tolerancyjny ciąć się przez to nie bede :D

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#300 Post autor: 19r20 » 24 maja 2005, o 14:23

a czy ktoś mówił ze to nie była prowokacja?
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

ODPOWIEDZ