!!! Ostrzeżenie !!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
KK
Kontakt:

!!! Ostrzeżenie !!!

#1 Post autor: KK » 28 lut 2003, o 14:05

UWAGA!
W związku z licznymi kretyńskimi wpisami naforum Ruchu i Górnika ze strony "przeciwników" INFORMUJEMY, iz każdy wpis na obcym forum mający na celu jedynie obrażanie drugiej strony zostanie ukarany zablokowaniem dostepu do forum WŁASNEJ drużyny.

Po prostu ktorys z uzytkownikow naszego forum bedzie bluzgal na forum GORNIKA to zostanie zablokowany na forach i Gornika i RUCHU!!!
Ostatnio zmieniony 29 mar 2003, o 23:32 przez KK, łącznie zmieniany 1 raz.

piechol
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: piechol » 28 lut 2003, o 14:44

BRAWO !!!
od małego NIEBIESKI

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#3 Post autor: L_M » 28 lut 2003, o 15:17

BRAWO BRAWO BRAWO

Bolek
Kontakt:

#4 Post autor: Bolek » 28 lut 2003, o 17:09

Potwierdzam, bardzo dobra decyzja.Choc wcale nie zagladam na forum zaboli ale pomysl dobry :!:
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Gość

#5 Post autor: Gość » 28 lut 2003, o 18:06

Brawo !!!

bolo23

#6 Post autor: bolo23 » 28 lut 2003, o 18:29

Z tego wnioskuje, ze zostala zawarta wspolpraca z administratorami forum gornika - bedzie sie Wam chcialo wymieniac miedzy soba numery IP?? A może chodzi o zarejestrowanych?? W jednym i drugim przypadku mozna sie wpisywac - zmienic kompa albo ponownie sie zarejestrowac jako ktos inny. Wniosek a raczej zastanowienie: nie wiem jak to bedzie egzekwowane.
Dodam jeszcze, ze zabole tak czy inaczej usuwaja nasze posty, a na dodatek przed chwila zostalem wyrzucony z ich chata (zapewne za nick - bluefan) - nawet nie zdolalem jeszcze nic wpisac

Gość

#7 Post autor: Gość » 28 lut 2003, o 21:19

widac przeczuli co chesz napisac:)

bolo23

#8 Post autor: bolo23 » 28 lut 2003, o 22:32

Przygladalem sie tylko rozmowie; nie mialem zamiaru pisac nic, bo nie chcialem schodzic do ich poziomu. Po dwoch minutach pojawia mi sie komunikat, ze moj IP zostal zablokowany - tak to dokladnie bylo.

KK
Kontakt:

#9 Post autor: KK » 28 lut 2003, o 23:46

Wspolpraca dotyczy for, a nie stron, chatow itp.
Chorzowski ktory bedzie bluzgal na forum KSG bedzie blokowany tam i tutaj i na odwrot

Kosa

#10 Post autor: Kosa » 1 mar 2003, o 10:19

A mnie się wydaje, że jest to chybiony pomysł. Motywuję to tym, ze niejednokrotnie ludzie mają dostęp do internetu poprzez sieci osiedlowe (LANy). Jak wszystkim wiadomo większość użytkowników LAN-ów "wychodzi" na jednym IP (są schowani za NAT-em). Dlatego też, blokując jedno IP blokuję się całą sieć. (i tak np. mój sąsiad coś nabluzga, zablokujecie IP, i już nikt więcej z całej sieci nie wejdzie na nasze forum). A niejednokrotnie jest to nie do wykrycia kto z danej sieci nabluzgał (szczególnie jak jest anonymous). Drugą wadą tego jest to, ze spora częśc z nas łączy się poprzez providerów stosujących dynamiczne IP (modem, Neostarada+ itp.). Więc de vacto takiego gościa nie zablokujesz, bo on zrobi reconnect i już bedzie miał nowe IP (a te zablokowane może dostać niewinny user).

Pozdro

frontal

#11 Post autor: frontal » 1 mar 2003, o 11:32

co to ku*** za jakies uklady z zabolami jestes ku*** po***any!!! spruboj kogos zablokowac z ruchu to pozniej ja ciebie zablokuje jak ktos chce im wbijac to jego spawa nikomu nie bedziesz mowil co ma robic

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#12 Post autor: L_M » 1 mar 2003, o 12:01

frontal opanuj sie! nienormalny jestes czy co? widac tobie zalezy na bluzganiu i boisz sie ze zostaniesz zablokowany. forum prowadza moderatorzy i oni akurat maja prawo do usuwania itd. mysle ze jak do tej pory nie bylo i nue bedzie zadnej cenzury, tylko usuwanie zbednych bluzgw, nic nie wnoszacych do dyskusji i zasmiecajacych tematy. a te grozby to juz smieszna przesada. i obojetne czy to wspolpraca na linii Ruch-Gornik, czy jakiekolwiek inne. taka wspolpraca powinna tez zostac nawiazana z innymi forami, jesli z ktorymis jest taka sytuacja jak Gornik-Ruch.
pomysl jest wg mnie dobry, tylko jesli jest tak jak mowi Kosa, to trzeba nad tym pomyslec.

KK
Kontakt:

#13 Post autor: KK » 1 mar 2003, o 12:44

Fontal nie dawales znaku zycia przez kilka miesiecy, a teraz ladnie zaatakowales
Ty problemow nie bedziesz mial tuz przed i po derbach...
Siadziesz zaczniesz bluzgac i wylaczysz kompa
A moderatoryz beda musieli wszystkie takie ciulstwa usuwac...

I nie mowcie o zadnej sztamie ku***. Mamy takie male pakty na ircu i teraz czasowy na forum...
Ciekawe czemu zabskie nie maja takich wpisow na sowim forum...

KOSA co do Twojego listu, no masz duzo racji, ale mimo wszystko wiem jak bylo po smierci Rajmunda, nawal bluzg itp. Przynajmniej na okres derby musimy wprowadzic jakies ograniczenia
Potem zostana one zniesione

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#14 Post autor: L_M » 1 mar 2003, o 13:24

a ja mysle, ze jesli to sie sprawdzi, to powinno zostac na trwale.

Gość

#15 Post autor: Gość » 3 mar 2003, o 12:11

Widze że trzeba zabrać głos.
To ja skontaktowałem sie z Viro i KK, żeby naświetlić Im pomysł. Mam nadzieje że wystraszy to bluzgających małolatów i nie będzie potrzebne blokowanie ... Nie jest to zadna sztama, układ czy Bóg wie co. Poprostu jako starsi, kumaci i majacy coś do powiedzenia nie tylko na necie próbujemy usunąc frajerów.
Bolo23 jestem moderatorem forum. Czat to działka ludzi nie mających z forum za dużo wspólnego, więc naszych uzgodnień to nie dotyczy.
Frontal nie rozumiem Cie. Wiem że nie jesteś górniarzem, nie zauwazyłem Twoich wpisów u nas, a robsz z tego problem. Bawi Cie jak ktoś napisze "je*** R..", "G... ku***"???
Pozdro dla normalnych
ŻABOL

ODPOWIEDZ