RUCH CHORZÓW---ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
- Patton
- Kontakt:
I nie zainwestowal z powodu flagi FC Deutschland i barwowki Niemiec?? Buahahaha, Panie Jura i pojechal do Zabrza na stadion, wybudowany przez Nazistow?? Kto jak kto, ale Pan z taka gafa?? :lol: :lol: A jakim autem jechal?? Polonezem?? Buahahha, poskladalem sie ze smiechu :lol: :lol: :lol: :lol:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
ja pi***ole Jura ale zes dojebal :lol: az zech ze stolka zleciol:)
na nastepny mecz lepiej niech nie przylaza sponsorzy bo ja wywieszam brazyliska fana:)
wogole do obecnego skladu Ruchu chce zrobic im specjalna fane kto sie dociepuje???
napis bedzie BRAZYLIJCZYCY EUROPY I KARYKATURY CO PONIEKTORYCH NASZYCH GWIAZD :lol:
na nastepny mecz lepiej niech nie przylaza sponsorzy bo ja wywieszam brazyliska fana:)
wogole do obecnego skladu Ruchu chce zrobic im specjalna fane kto sie dociepuje???
napis bedzie BRAZYLIJCZYCY EUROPY I KARYKATURY CO PONIEKTORYCH NASZYCH GWIAZD :lol:
-
- Kontakt:
Nie miałem zadnych złudzeń, że gawiedź ( w końcu napisałem o granicznej wartości IQ) ZROZUMIE o czym napisałem. Tak jak nie jest w stanie zrozumieć, że bez względu na to czy się utrzymamy czy nie, to i tak ( biorąc pod uwagę stan na teraz i brak perspektyw) nie dostaniemy licencji na grę w II lidze. Ale co was to obchodzi??. Wasza świadomość zamyka się hasłem: "Ruch to my a nie wy". Koniec tematu.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Myslałem że nic mnie nie zaskoczy ale pan Jura najpierw nawija o fladze potem o IQ a na koncu dowiedzialem się o sponsorze tajemnym odstraszonym przez Niemiecką flagę ludzie wam od tych porażek chyba ponieszało się w glowie.Proszę cię jestem prostym czlowiekiem trudno mi cie zrozumiec omnibusie z wysokim IQ ale twoje pi***olenie jest nie do wytrzymania.
PROSZĘ MILCZ.
PROSZĘ MILCZ.
-
- Kontakt:
Jura pisze:Nie miałem zadnych złudzeń, że gawiedź ( w końcu napisałem o granicznej wartości IQ) ZROZUMIE o czym napisałem. Tak jak nie jest w stanie zrozumieć, że bez względu na to czy się utrzymamy czy nie, to i tak ( biorąc pod uwagę stan na teraz i brak perspektyw) nie dostaniemy licencji na grę w II lidze. Ale co was to obchodzi??. Wasza świadomość zamyka się hasłem: "Ruch to my a nie wy". Koniec tematu.
RUCH TO MY A NIE WY !!!!!!
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
skandal,i brak podstawowej wiedzy o historii ruchu
powoduje ze bezmozgi wsrod kibicow ruchu pisza proniemieckie hasla,wstydzcie sie,wstydzi sie za was g.cieslik i starzy rodowici chorzowianie sprzed wojny.Siegnijcie do historii[jak umiecie czytac po polsku!!],ruch byl w czasach przed wojennych jedynym prawdziwym polskim klubem na slasku[w katowicach bylo fc katowitz],nazwe przyjal na czesc ruchu wyzwolenczego,by podkreslic swoja polskosc.Czesc z waszych kibicow mlodego pokolenia pluje Polsce w twarz i sie z tego smieje,nie zycze wam spadku ze wzgledu na prawdziwych starych i paru mlodych kibicow[przyklad jura z tego forum].Ale marzy mi sie zeby zaglebie skroilo wam flagi-oberschleisen ,to my narod slaski,fan club deuchland oraz proniemieckie smiecie i zeby w nastepnym meczu derbowym splonely na waszych oczach.Polska bialo-czerwoni,BYLO JEST I BEDZIE ZAWSZE ZAGLEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :shock: :twisted: :!:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo za półmózga niy robia,ale jak to czytom,to mi sie nóż w kapsie łotwiyro...w 1920-tym roku ślonzokom sie zdowało-z polokami bydzie nom lepij
potym sie skapli,że wcale niy
czy skuli tego jo musza być ślepo posłuszny szkolnymu wychowaniu???(niy ma niymców,ślonzoków-som ino Poloki)
Jo do wiynkszości poloków nic niy mom,za niymcami niy przepadom-ale niych nikt mi niy broni być ślonzokiym

potym sie skapli,że wcale niy

czy skuli tego jo musza być ślepo posłuszny szkolnymu wychowaniu???(niy ma niymców,ślonzoków-som ino Poloki)
Jo do wiynkszości poloków nic niy mom,za niymcami niy przepadom-ale niych nikt mi niy broni być ślonzokiym

-
- Kontakt: