RUCH CHORZÓW---ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
OLSZA
Kontakt:

#256 Post autor: OLSZA » 23 maja 2005, o 15:52

a to niby czemu :?: :?:
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

Panewniki
Kontakt:

#257 Post autor: Panewniki » 23 maja 2005, o 16:00

KOMU ZAŚ PRZESZKADZALA TA NIEMIECKO FANA :? JO CIE DUPCA WY JUZ NIE MOCIE GORSZYCH TEMATÓW...POGODEJCIE SIE LEPIEJ O GRZE NASZYCH PILKARZY :evil: :evil:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#258 Post autor: Patton » 23 maja 2005, o 16:02

Bo Kosta sobie tego nie zyczy :wink: A tak na powaznie, kto rozumie klimaty Slasko - Zaglebiowski, ten wie co ta barwowka robila na plocie... Oni na nas zawsze beda gadali, ze jestesmy niemcami, nazistami itd. A jak wiadomo, nic bardziej nie rozdraznia wroga, jak przyznanie mu racji... 8) Pozdrawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Panewniki
Kontakt:

#259 Post autor: Panewniki » 23 maja 2005, o 16:09

JO MOM PYTANIE CO DO FAN...CO PISAŁO NA TEJ FANIE PROTESTUJĄCEJ NA SZPILU Z ZAGLEBIEM :?:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#260 Post autor: vahanara » 23 maja 2005, o 16:10

Lutz pisze:Jo je ciekawy czy byś tyż mioł jakieś ale jakby polsko fana tam wywiesili ??
Może nie on ale Ty i wielu innych darłoby pyski. Generalnie pomysł z niemiecką fana jest równie dobry jak jesienna biało-czerwona (pomarańczowa) manifestacja goroli w sosnowcu...
Fanka FCD jak najbardziej ale fany narodowe? A gdzie czeska :roll: ??
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#261 Post autor: KOSTA » 23 maja 2005, o 16:17

czesko w K-cach wisi :lol:
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#262 Post autor: spyru » 23 maja 2005, o 16:30

tylko powiedz mi Patton dlaczego mają nas utożsamiać z niemcami? Ja osobiście leje na niemców, zawsze ich nienawidziłem podobnie jak francuzów i to sie nie zmieni. Jak słysze hasła typu: adolf hitler KS Ruch to dostaje spazmów.
Śląskość można wyrać inaczej anieżeli poprzez działania, śpiewy i hasła antypolskie i proniemieckie.

reden
Kontakt:

#263 Post autor: reden » 23 maja 2005, o 16:30

KOSTA pisze:zodnych polskich fan !
Ich erzähle Ihnen mehr. Keine roten Farben... :lol:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#264 Post autor: Patton » 23 maja 2005, o 16:32

spyru pisze:tylko powiedz mi Patton dlaczego mają nas utożsamiać z niemcami? Ja osobiście leje na niemców, zawsze ich nienawidziłem podobnie jak francuzów i to sie nie zmieni. Jak słysze hasła typu: adolf hitler KS Ruch to dostaje spazmów.
Śląskość można wyrać inaczej anieżeli poprzez działania, śpiewy i hasła antypolskie i proniemieckie.
To co Ty zrobiles dla wyrazania tej slaskosci?? 8) Nie wiem, czy sobie zdajesz sprawe z tego, ze utozsamianie kazdego hanysa z niemcem nie zaczelo sie od nas i Ruchu... EOT
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#265 Post autor: KOSTA » 23 maja 2005, o 16:43

Keine roten Farben...
genau Reden (no chyba ze Widzewa 8) )
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Luke

#266 Post autor: Luke » 23 maja 2005, o 17:13

Panewniki pisze:JO MOM PYTANIE CO DO FAN...CO PISAŁO NA TEJ FANIE PROTESTUJĄCEJ NA SZPILU Z ZAGLEBIEM :?:
"PZPN Nie psujcie widowiska.Wyjazd rzecz święta" - o ile dobrze pamiętam.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#267 Post autor: spyru » 23 maja 2005, o 17:49

Patton napisał:
To co Ty zrobiles dla wyrazania tej slaskosci?? Nie wiem, czy sobie zdajesz sprawe z tego, ze utozsamianie kazdego hanysa z niemcem nie zaczelo sie od nas i Ruchu... EOT
Źle mnie zrozumiałeś. Jeżeli ktoś śpiewa hymn Polski a ktoś drugi gwiżdże to daje do zrozumienia że ma Polske w życi. W odpiowiedzi żeby wjechać na ambicje czerwonego zagłębia śpiewa sie adolf hitler ks Ruch. I wszystko jest cacy. Zgodze sie z Tobą że nic bardziej nie rozdrażnia wroga jak przyznanie mu racji, ale pomiętajmy że kibice Ruchu to nie tylko Ślązacy, którzy leją na flage Polski. To też Ślązacy-Polacy, to też ludzie spoza Śląska, którzy identyfikują sie zarówno z biało - czerwonymi barwami ( nie mylić z kolorem czerwonym, komuną i ruskimi ) i barwami NIEBIESKIMI.
I chodziło mi o to że jeżeli ktoś znieważa Śląsk i Ślązaków to ripostą nie musi być gnojenie tych ludzi, z jednoczesnym wrzuceniem ich do worka z całą resztą Polski, w tym wielu kibiców Ruchu.
Flaga Niemiec i tak pewnie będzie wisiała czy mi sie to podoba czy nie, choć wolałbym biało-czerwoną.
Acha i żeby nie było- komuchem nie jestem.
pozdrawiam

nudny

#268 Post autor: nudny » 23 maja 2005, o 17:57

leja na Polska ten kraj wiecej wziol niz dol z raichu przyinajmniej pakiety szly:) pzpn niech se robi co chce a wy jak chcecie sie im podkladac zeby niedej boze krzywdy nie bylo to se ich fana powiescie a zeby wom malolaty przypomniec w latach 80 na ruchu wisialo po kilka fan niemieckich narodowych klubowych i nikomu nie zawadzalo potem pojawily sie polskie skiny i nastala moda na narodowcow tejkowski i te sprawy moga przypomniec szpil na sosnowcu jak to skiny z ruchu staly osobno nieprzyznajac sie do nos ktos pamieto??? nie bo sam wszyscy krotko pamiec maja jak sie im godo to nie sluchaja mi nie zawadzo zodno fana nawet ku*** beneluxu byle kuzwa nie czepiano sie caly czas tego samego sie nie podobo idz na gieksa tam moda obecnie na Polska a moze przypomniec jak koles na sanki poszol za fana z hakenkrojcem???? mozecie se powiesic tysiac fan polskich i tak dla tych z za brynicy som my folksy i ch** wie co tam jeszcze jest jak jest jeden jest niemiec inny polok inny czech drazni cie ze ktos jest niemiec??? to skoncz pi***olic o tolerancji mnie drazni to ze juz nie ma jednosci w srod nos (tekst jest do nikogo personalnie)

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#269 Post autor: jajo » 23 maja 2005, o 18:06

nudny pisze:leja na Polska
Powiedz, czemu Ty obrazasz Polskę i tych kibiców, którzy sie z nia identyfikują. Ja się czuję Ślązakiem - Polakiem. To, że wisiała ta niemiecko fana mnie nie przeszkadzało, a ze Sosonowiec sie mocno podenrwował to mnie smieszy :lol: Wazne, zeby nie obrazac sie nawzajem. Tego na meczu nie było i dobrze. Wielokulturowość nie znaczy lejemy na ten kraj, który pod którego obecnie panaowanie jestesmy, a wychwalamy poprzedni. Wielokulturowśc to szacunek dla tRadycji - także polskiej.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Jura

#270 Post autor: Jura » 23 maja 2005, o 18:10

nudny pisze:leja na Polska ten kraj wiecej wziol niz dol z raichu przyinajmniej pakiety szly:) pzpn niech se robi co chce a wy jak chcecie sie im podkladac zeby niedej boze krzywdy nie bylo to se ich fana powiescie a zeby wom malolaty przypomniec w latach 80 na ruchu wisialo po kilka fan niemieckich narodowych klubowych i nikomu nie zawadzalo potem pojawily sie polskie skiny i nastala moda na narodowcow tejkowski i te sprawy moga przypomniec szpil na sosnowcu jak to skiny z ruchu staly osobno nieprzyznajac sie do nos ktos pamieto??? nie bo sam wszyscy krotko pamiec maja jak sie im godo to nie sluchaja mi nie zawadzo zodno fana nawet ku*** beneluxu byle kuzwa nie czepiano sie caly czas tego samego sie nie podobo idz na gieksa tam moda obecnie na Polska a moze przypomniec jak koles na sanki poszol za fana z hakenkrojcem???? mozecie se powiesic tysiac fan polskich i tak dla tych z za brynicy som my folksy i ch** wie co tam jeszcze jest jak jest jeden jest niemiec inny polok inny czech drazni cie ze ktos jest niemiec??? to skoncz pi***olic o tolerancji mnie drazni to ze juz nie ma jednosci w srod nos (tekst jest do nikogo personalnie)
Tylko, że trzeba mieć trochę ponad 80 IQ, żeby zrozumieć iż powieszenie jednej niemieckiej flagi może w naszej sytuacji bardzo zaszkodzić. I nie chodzi tutaj o sędziego, który np. postanowił pokazać sędziowaniem co o jej wywieszeniu sądzi. Ale był na meczu przedstawiciel polskiej firmy, który chciał paresettysięcy dołożyć do Ruchu przed barażami, z widokami na współpracę w przyszłym sezonie. I co zrobił po meczu? ( i nie ze względu na wynik) Zadzwonił do Zabrza z prośbą o spotkanie. Ale ważne, że się gorole podkurwili, bo taka jest wasza świadomość. Żałosne.

ODPOWIEDZ