RUCH CHORZÓW---ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
- Patton
- Kontakt:
radzion - zluzuj. Jakby oni gryzli ta trawe cala runde, to bym ich sam na rekach nosil. Ale to, ze oni 1 mecz zagrali na 50% mozliwosci ( Tak tak, bo na 100% nie maja sily juz!! ) nie znaczy, ze mam im dziekowac i pisac wiersze na ich czesc. W du*** ich mam i tyle. To nie jest Ruch dla mnie. A gryzli murawa, ale w 2000 roku - powinienes pamietac... Gryzli murawa za Pietrzaka/Lenczyka... Ja pamietam, jak niektorych znosili z boiska, bo nie byli w stanie sami isc!! Teraz wlazisz do kafejki przed/po meczu a tam ogolna zabawa i wesolo. I nie jestem zadnym minimalista, albo szyderca - jestem kibicem Ruchu, klubu ktory mogl wygrywac z najlepszymi w Europie. Teraz mam sie cieszyc, bo 1 mecz gryzli murawe?? A wiesz dlaczego gryzli?? Nie, zeby pokazac kibicom, ze potrafia grac, bo tego nie potrafia. Oni musieli sie pokazac, bo nawet zwykli starsi ludzie maja ochote ich za***ac, nie wspominajac o paru chlopakach z ekipy. Pozdrawiam!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Radzion mo recht, jeszcze nigdy nie slyszalem zeby prosta sie czynnie wlonczyla do spiewania, to czesciej na glownej cos zarycza niz na prostej
10 nigdy nie trzeba zachecac do spiewania bo czasem nawet jak jest cisza to sami cos zaspiewaja a takimi "akcjami" jak ta fala to idzie zachecic caly stadion do zabawy, do spiewania i wreszcie do dopingowania naszej druzyny! bo jak mlyn spiewa caly stadion klaszce z nami albo caly stadion spiewa z nami to jakos na nikim to nei robi wrazenia a jak sie ryklo gorole emeryci ostatnia szansa to jakos poskutkowalo ....
pozdRo
10 nigdy nie trzeba zachecac do spiewania bo czasem nawet jak jest cisza to sami cos zaspiewaja a takimi "akcjami" jak ta fala to idzie zachecic caly stadion do zabawy, do spiewania i wreszcie do dopingowania naszej druzyny! bo jak mlyn spiewa caly stadion klaszce z nami albo caly stadion spiewa z nami to jakos na nikim to nei robi wrazenia a jak sie ryklo gorole emeryci ostatnia szansa to jakos poskutkowalo ....
pozdRo
nie nie walczyli przyklad prosze bardzo biza w 2 polowie lazil przy lini nawet mu sie jego slawnego pajacyka nei chcialo zrobic jak za***rdolil bal o sybiku nie wspominom tego pana nalezy wy***rdolic bo wczoryj po placu lotalo 9 chopa a goroli 12 bo temu panu sie pierdolilo w kero strona gro oni markowali gra co nie zminie foaktu ze grali najlepszy szpil i fakt przyzwyczailiscie sie do szarowy to i sami zaczynacie byc szarzy tylko ze niestety to widac z boku
-
- Kontakt:
Re: Niech wygra lepszy !!!
kajtys widziol w Batorym latryny....edi2005 pisze:Kanalizacja....w Batorym ludzie dalej sraja na placu i jest k... za***iscie!!!ENDZA pisze:powiem ci tylko tyle twoj dziadek o ktorym wspominales przewraca sie w grobie -defakto to moze jego pokuta -wnuczek po nie tej stronie brynicyKrzysiek_J pisze:I kto miał rację moi drodzy śląscy przyjaciele ?! Mimo wszystko wolę jednak aby RUCH utrzymał się w II lidze(trzymam kciuki), bo takie zwyciestwa smakują o wiele bardziej, niż wygrane z Kozią Wólką.Krzysiek_J pisze: Wracając do meczu : jutro niech wygra lepszy, a jedynymi ofiarami „Świętej Wojny” niech będą wyłącznie bramki na boisku. Ruch – Zagłębie 1 : 2
Krzysiek
Dobrej nocy życzę, otwierając kolejne piwko i w doskonałym humorze !!!
A powiem ci jeszcze jedno moze ta pokuta za to ze nie nauczyl cie szacunku i skromnosci myslisz ze zawsze bezdiecie wygrywac... .Niedoczekanie pamietaj przed wojna nie bytlo u was kanalizacji woda ze studni ... czy wiesz co to znaczy komisje -tak po waszemu -jezdzily na szopienice podgladac co to kanalizacja ....gdyby nie gierek bylibyscie zwykla wsia Moj tata zawsze opowiadal mi o tym ze na waszym stadionie wczasie meczu z AKS zgineli ludzie z Chorzowa aty teraz powolujezs sie nkua swoich przodkow ze slaska -facet jestes dla mnie zwyklym gorolem i nie wpierdalaj sie do nas nie powoloj sie na Górny Śląsk tymbardziej na ANNABERG bo nie jestes tego godzien
ps Szkoda mi twojego dziadka.......
skansen lezy w WPKiW a nie w Batorym
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nudny mylisz sie! Tu jest do wyjebania 2/3 kadry.
a co do minimalizmu to Lysy ma troche racji. BO ja też chciałbym, jak zresztą wszyscy, żeby Ruch grał o najwyższe cele w 1 lidze. Tylko że teraz jesteśmy prawie w trzeciej. Jak nie będzie dopingu w młynie, jak będziemy z piłkarzyków szydzić, wyzywać ich itd. to napewno sytuacji nie polepszy. I tu nie chodzi o nich, tylko o NAS, bo oni odejdą a MY będziemy zawsze z Ruchem. Ja sobie nie wyobrażam Ruchu w 3 lidze, więc jak widze jak ta miernota strzela bramke, gdzie jesteśmy w sytuacji, w której w zasadzie każda może sie przyczynić do utrzymania, to nie mam bić brawa i sie cieszyć?? Po meczu ze Stalą Rzeszów nie czułem żadnej radości, czułem ulge i to samo uczucie będzie mi towarzyszyć jak sie utrzymamy. Wtedy będzie czas na rozliczenia. Teraz nie będe sie "onanizował", będe dopingował bo innego wyjścia nie ma.
pozdRawiam
a co do minimalizmu to Lysy ma troche racji. BO ja też chciałbym, jak zresztą wszyscy, żeby Ruch grał o najwyższe cele w 1 lidze. Tylko że teraz jesteśmy prawie w trzeciej. Jak nie będzie dopingu w młynie, jak będziemy z piłkarzyków szydzić, wyzywać ich itd. to napewno sytuacji nie polepszy. I tu nie chodzi o nich, tylko o NAS, bo oni odejdą a MY będziemy zawsze z Ruchem. Ja sobie nie wyobrażam Ruchu w 3 lidze, więc jak widze jak ta miernota strzela bramke, gdzie jesteśmy w sytuacji, w której w zasadzie każda może sie przyczynić do utrzymania, to nie mam bić brawa i sie cieszyć?? Po meczu ze Stalą Rzeszów nie czułem żadnej radości, czułem ulge i to samo uczucie będzie mi towarzyszyć jak sie utrzymamy. Wtedy będzie czas na rozliczenia. Teraz nie będe sie "onanizował", będe dopingował bo innego wyjścia nie ma.
pozdRawiam
- Simone
- Kontakt:
walczyc to wczoraj wlaczyli tylko dlaczego mam dziwne wrazenie ze zdupia z Mlawa i to bynajmniej nie dlatego ze sa slabsi pilkarsko ...
A co do walki pelnej przez 90 minut to dziwi mnie ze niektorzy chca ja zobaczyc w tej rundzie , bo jest to niemozliwe
Oni sa zle przygotowani do sezonu i po 60 minutach choby nie wiadomo jak chcieli , choby sie posrali w gacie , NIE BEDA W STANIE ! i to jest w tym wszystkim najsmutniejsze brak perspektyw juz na ta runde ...
Sedzia w tym meczu i kilku poprzednich to juz zupelnie inna sprawa ...
Bylem dzisiaj na meczu n "rezerw" z Wawelem Wirek i mimo tego ze ta druga druzyna to jakas kpina to
zastanawiam sie dlaczego Musial nie gra w pierwszym skladzie , on jest 3 razy lepszy od polowy naszych pomocnikow ...
A Adamski sobie ladnie w ch*** leci ...
A co do walki pelnej przez 90 minut to dziwi mnie ze niektorzy chca ja zobaczyc w tej rundzie , bo jest to niemozliwe
Oni sa zle przygotowani do sezonu i po 60 minutach choby nie wiadomo jak chcieli , choby sie posrali w gacie , NIE BEDA W STANIE ! i to jest w tym wszystkim najsmutniejsze brak perspektyw juz na ta runde ...
Sedzia w tym meczu i kilku poprzednich to juz zupelnie inna sprawa ...
Bylem dzisiaj na meczu n "rezerw" z Wawelem Wirek i mimo tego ze ta druga druzyna to jakas kpina to
zastanawiam sie dlaczego Musial nie gra w pierwszym skladzie , on jest 3 razy lepszy od polowy naszych pomocnikow ...
A Adamski sobie ladnie w ch*** leci ...
-
- Kontakt:
Coś mi się wydaje, że jednak bedziemy grali w barażach. Jeśli ktoś w to nie wierzy, to radzę spojrzec na wyniki Radomiaka. Tam trenerem jest Broniszewski, a on potrafi utrzymać drużyny w lidze. Dziwnym trafem w ubiegłej kolejce w Sosnowcu Radomiak w ostatniej minucie wyrównał, a teraz Zagłębie strasznie sie cieszyło po zwyciestwie z nami. Mam złe przeczucia co do baraży
-
- Kontakt:
cos mysla ze po zlapaniu fujarczyka prysnie czar ratownika bronkaElmer pisze:Coś mi się wydaje, że jednak bedziemy grali w barażach. Jeśli ktoś w to nie wierzy, to radzę spojrzec na wyniki Radomiaka. Tam trenerem jest Broniszewski, a on potrafi utrzymać drużyny w lidze. Dziwnym trafem w ubiegłej kolejce w Sosnowcu Radomiak w ostatniej minucie wyrównał, a teraz Zagłębie strasznie sie cieszyło po zwyciestwie z nami. Mam złe przeczucia co do baraży
- Lutz
- Kontakt:
Gryźli trowa OK , zgarali ambitnie OK, przegrali pechowo OK - ale to wszystko powinno sie zdażyć w I lidze ,a niy w szpilu o utrzymanie w II, takie je moja zdanie taki Ruch znom taki pamiyntom i taki chca żeby był !!!!!!! Pokazywali dzisiej kopaczy Eintrachtu Trier jak spadli do III ligi - totalny załam, niektórzy płakali , inni siedli sie na boisku i z przerażeniem w oczach zaglondali po kibicach - teroz sie wyobraźcie Sibika jak płacze po "spadku Ruchu" ha ha ha ha , albo innych grajków.............kery z nich uronił choby jedna łezka jak my 2 lata tymu lecieli z ekstraklasy ?? I podejrzewom że niy ma to nic wspólnego z tym że ci z Trier majom "serce"Trierowskie - płakali bo w cały sezon włożyli maximum ,a jednak sie niy udało utrzymać. Taki Ruch chca oglondać - serce i dusza w kożdym szpilu - nie tylko z gorolami . Kaj było zaangażowanie i walka z Radomskiem, Piastem, Polkowicami ??? Kaj była walka 2 lata temu jakmy spadali - jedyn zasrany punkcik, który szło najnormalniej w świecie wylotać by styknoł i by my sie utrzymali. Za co im mom brawa bić , że roz zagrali na "jako takim poziomie", co by nom pyski zawrzeć ??
Wto mi powie kaj je różnica miyndzy teraźniejszym Ruchem a Ruchem za czasów Gucia, Dąbrowskiego, Małnowicza, Nowaka, Wrony , Walota, Kajrysa, Buncola, Mikulskiego itd itd............................ niy zawszwe wygrywali, zdażały sie wpadki, słabe mecze, ale to były chopy z "jajami" którym na czymś zależało. A teroz ?????......................
Wto mi powie kaj je różnica miyndzy teraźniejszym Ruchem a Ruchem za czasów Gucia, Dąbrowskiego, Małnowicza, Nowaka, Wrony , Walota, Kajrysa, Buncola, Mikulskiego itd itd............................ niy zawszwe wygrywali, zdażały sie wpadki, słabe mecze, ale to były chopy z "jajami" którym na czymś zależało. A teroz ?????......................
- fRyta
- Kontakt:
Lutz pisze:Gryźli trowa OK , zgarali ambitnie OK, przegrali pechowo OK - ale to wszystko powinno sie zdażyć w I lidze ,a niy w szpilu o utrzymanie w II, takie je moja zdanie taki Ruch znom taki pamiyntom i taki chca żeby był !!!!!!! Pokazywali dzisiej kopaczy Eintrachtu Trier jak spadli do III ligi - totalny załam, niektórzy płakali , inni siedli sie na boisku i z przerażeniem w oczach zaglondali po kibicach - teroz sie wyobraźcie Sibika jak płacze po "spadku Ruchu" ha ha ha ha , albo innych grajków.............kery z nich uronił choby jedna łezka jak my 2 lata tymu lecieli z ekstraklasy ?? I podejrzewom że niy ma to nic wspólnego z tym że ci z Trier majom "serce"Trierowskie - płakali bo w cały sezon włożyli maximum ,a jednak sie niy udało utrzymać. Taki Ruch chca oglondać - serce i dusza w kożdym szpilu - nie tylko z gorolami . Kaj było zaangażowanie i walka z Radomskiem, Piastem, Polkowicami ??? Kaj była walka 2 lata temu jakmy spadali - jedyn zasrany punkcik, który szło najnormalniej w świecie wylotać by styknoł i by my sie utrzymali. Za co im mom brawa bić , że roz zagrali na "jako takim poziomie", co by nom pyski zawrzeć ??
a teroz to sa PRAWIE jak Gucio Dąbrowski Buncol Cieślik Wilimowski Marks itd. a jak wiadomo PRAWIE ROBI WIELKA ROZNICE :?
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
-
- Kontakt:
Lutz widziolech to w TV dzisiej jak pilkarze Eintrachtu Trier plakali...... I nie wieza ze wszyscy sa z Trieru albo z tego regionu.A tu czytom czasami won z gorolami maja grac yno slazoki....
To jest yno sprawa nastawienio i profisjonalizmu!!!! a w polsce tego nie ma ...........-(((((
Nasze grajki ja grajki bo tak tylko mozna jich nazwac maja to gleboko w ZICI.........
To jest yno sprawa nastawienio i profisjonalizmu!!!! a w polsce tego nie ma ...........-(((((
Nasze grajki ja grajki bo tak tylko mozna jich nazwac maja to gleboko w ZICI.........
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
-
- Kontakt:
Jo tak yno dociepna pora słow łodymie. Na szpilu żech niy boł z powodu przykrych powodów osobistych. Ale tak czytom co pisze Lysy o Bizie i reszcie noszych fusbalerów i tak mi sie cufalym zgrało ze znaleziyniym starego cajtungu ze 8 czerwca 1995 roku "Trybuna Śląska" (świyntyj pamiynci zresztom) i coch tam wyczytoł w rubryce "Sportowa poczta"...
Czytamy o planach kupna przez Ruch Chorzów miejsca w ekstraklasie i zastanawiam się, czy nie lepiej spaść z honorem? Olimpia Poznań jest uwikłana w różne afery, więc po co łączyć się z nią? Dlaczego inwestuje się w takich zawodników jak Bizacki, Jurok czy Galeja?- Kibice z Chorzowa (nazwiska do wiadomości redakcji)
I to je 10 lot do zadku, Już tam niy godom o kombinacjach Rogali odnośnie fuzji ze Olimpiom ale ze perspektywy czasu tekst dowo trocha do myślynio, pra?
Drugo sprawa co mie trapi, niy trapi, śmieszy, jak niy powoduje wołanio o pomsta... Śpiywka ze młyna: je*** goroli, Was cała Polska pi***oli...
Abo jo czegoś niy rozumia aboch je ciulniynty. Myśla że w tyj akurat kwestji to chyba u mie alles klar. Tako prośba do osób odpowiedzialnych za doping ze młyna, pomyślcie zanim zaśpiywocie bo po co sie darymnie gańba robić. Bo bajtlom to moga wyboczyć...
Czytamy o planach kupna przez Ruch Chorzów miejsca w ekstraklasie i zastanawiam się, czy nie lepiej spaść z honorem? Olimpia Poznań jest uwikłana w różne afery, więc po co łączyć się z nią? Dlaczego inwestuje się w takich zawodników jak Bizacki, Jurok czy Galeja?- Kibice z Chorzowa (nazwiska do wiadomości redakcji)
I to je 10 lot do zadku, Już tam niy godom o kombinacjach Rogali odnośnie fuzji ze Olimpiom ale ze perspektywy czasu tekst dowo trocha do myślynio, pra?
Drugo sprawa co mie trapi, niy trapi, śmieszy, jak niy powoduje wołanio o pomsta... Śpiywka ze młyna: je*** goroli, Was cała Polska pi***oli...
Abo jo czegoś niy rozumia aboch je ciulniynty. Myśla że w tyj akurat kwestji to chyba u mie alles klar. Tako prośba do osób odpowiedzialnych za doping ze młyna, pomyślcie zanim zaśpiywocie bo po co sie darymnie gańba robić. Bo bajtlom to moga wyboczyć...
- radzion
- Kontakt:
hmm reden chyba cos zle zes jednak zrozumiol!abo jo bol taki nadupcony zeby to uslyszec!(a nie wypiolch nic) ,z tego co pamietom to takiej spiewki nie bylo napewno! byly rozne no ale nie tako!reden pisze:je*** goroli, Was cała Polska pi***oli...
a jak juz jest takowo spiewano,choc i ostatnio malo razy to na miejscu goroli jest slowo żaboli!!i wtedy wszystko sie zgadzo!
sadik:
oto wlasnie lazi zeby nieaktywno grupa kibicow zachecic do ruszenia dupska!!!ostatni roz bylo spiewane pod tym katem ze nastepny roz jzu byl zaczynany od 10!i chwala 10 zze potrafili sie przylaczyc do tego!
no a proba generalno przed benefisem trza bylo kiedys zrobic a kiedy jak nie na szpilu z gorolami!