RUCH CHORZÓW---ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
marc2 - moje gowno!! Osobiscie powieszone!! 2 gowno od chlopakow z FC Deutschland. I nie musisz pisac na forum, mozesz podejsc i nam to powiedziec prosto w oczy. W czym problem? 8) Dla tych co ciesza sie z ambicji - przypomne, ze bedziemy grac 3 sezon w 2 lidze... A tutaj cos od siebie:
http://www.ruch.chorzow.pl/historia_klubu.php
http://www.ruch.chorzow.pl/historia_liga.php
http://www.ruch.chorzow.pl/pelne2.php?id=1688
http://www.ruch.chorzow.pl/pelne2.php?id=532
Pozdrawiam
http://www.ruch.chorzow.pl/historia_klubu.php
http://www.ruch.chorzow.pl/historia_liga.php
http://www.ruch.chorzow.pl/pelne2.php?id=1688
http://www.ruch.chorzow.pl/pelne2.php?id=532
Pozdrawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
Do tego co pedzioł Lysy - jo dołoza łod sia zech blank pewny że TRadycja, te 14 majstrów, te szpile, ze dychu chycić niy szło, tyn połny stadion wszysko to je do wielu teraźniyjszych kibiców - niy godajonc już ło szpilmacherach- yno totalno abstrakcjo, łoni nawet niy som w stanie sie nad tym podziwac; bez to Lysy to co piszerz mie biere, jo mom tak samo w sobota wieczor picie na smutno, w niydziela niy sce mi sie nawet z babom godać i tela....
Coroz barzij sie mysla, że my to som juz jakes ludziska niy s tego świata, przidzie nom chyba skończyć jak Cracova jeszcze niydowno we III lidze po lipinach i innych zadupiach na szpile jeździc i płacki ze śliypów polecom jak cza bydzie paczeć na to...
A przeca tako przeszłość to żodyn groclin amica gieksik czy inne lynczne czy jakiś tam łoki i zagrody nigry w zyciu mieć niy bydym, choby złotym gównym srali; czy naprowdy niy idzie s tego zrobić prawdziwego zawodostwa, wielkij drużyny, czy naprowdy ni ma juz sposobu na powrót WIELKIGO RUCHU
Moi śniodani mo taki som smak...
Coroz barzij sie mysla, że my to som juz jakes ludziska niy s tego świata, przidzie nom chyba skończyć jak Cracova jeszcze niydowno we III lidze po lipinach i innych zadupiach na szpile jeździc i płacki ze śliypów polecom jak cza bydzie paczeć na to...
A przeca tako przeszłość to żodyn groclin amica gieksik czy inne lynczne czy jakiś tam łoki i zagrody nigry w zyciu mieć niy bydym, choby złotym gównym srali; czy naprowdy niy idzie s tego zrobić prawdziwego zawodostwa, wielkij drużyny, czy naprowdy ni ma juz sposobu na powrót WIELKIGO RUCHU

Moi śniodani mo taki som smak...

Ostatnio zmieniony 22 maja 2005, o 10:45 przez Pavlique, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm a man who walks alone
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no jest sie z czego cieszyć..zagrali najlepszy mecz w tej rundzie,walczyli a i tak przegrali z tym gorolami... :? Najważniejszy szpil dla NAS w dupa-jak tu sie nie wk***iać..
Momy szczęście że drużyny które są pod nami w tabeli tyż dostają w dupa..Może jakimś cudem unikniemy baraży-ale z czego tu sie ku*** cieszyć??Dostaną w dupe na Mławie to odrazu wiekszości z tych którzy im dziekowali po wczorajszym szpilu przejrzy na oczy!!RUCH TO MY!!!pozdRo

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mnie sie ino podobalo przed szpilem, jak nos bylo kupa przed knajpa kolo stadionu i my sie pili biyra i spiewali. Ino to pozytywnie zapamientom z calej wyprawy na szpil.
Co do samego szpilu - no comment.
Powiem tylko tela, ze Sosnowiec byl po prostu lepszy, grol ambitniej.
I moim zdaniem wydupcenie Pokladowskiego nie mialo zadnego znaczenia.
Przypomnijcie sie ino, wiela my meczy wczesniej (za Lorensa, Pietrzaka) grali w oslabieniu i wygrali abo przynajmniej zrymisowali!
Jo zech jest juz calkiem zrozpaczony, nie widza juz ratunku dla Ruchu.
Na pocieszenie - przeca czeko nos niedlugo historyczna chwila, ktorej nie przezyli nigdy wczesniej kibice Ruchu - III liga!!! :?
Co do samego szpilu - no comment.
Powiem tylko tela, ze Sosnowiec byl po prostu lepszy, grol ambitniej.
I moim zdaniem wydupcenie Pokladowskiego nie mialo zadnego znaczenia.
Przypomnijcie sie ino, wiela my meczy wczesniej (za Lorensa, Pietrzaka) grali w oslabieniu i wygrali abo przynajmniej zrymisowali!
Jo zech jest juz calkiem zrozpaczony, nie widza juz ratunku dla Ruchu.

Na pocieszenie - przeca czeko nos niedlugo historyczna chwila, ktorej nie przezyli nigdy wczesniej kibice Ruchu - III liga!!! :?
Panie, zmiłuj się nad nami...
Ruch zagral ambitnie ale co z tego jak znowu porazka
najlepszy mecz sezonu i czemu dopiero teraz??
najlepszy na boisku - SEBA I PEPE czyli taki nasz standart juz od wielu spotkan
widac , ze chce sie im grac i zostawiaja duzo serca na boisku
Smarzyk tez mi sie podobal walczyl na swoim dobrym poziomie
Biza jak dla mnie nie wszystko mu wychodzilo ale ma juz przeblyski tego zadziornego , walczacego Bizaka
Aleks chyba najpewniejszy punkt obrony
co do reszty
Sibik z calym szacunkiem ale ja chyba bylbym duzo lepszym stoperem niz on moze nie pod wzgledem kondycyjnym czy wybiegania ale pomyslunku na boisku i dokladnosci podan i przegladu sytuacji tyle razacych bledow glupich strat i kontr po jego zagraniach ze nie mam slow
co doreszty malo spokoju panika w wyprowadzaniu, czeste straty pilki , brak przegladu sytuacji , cisniecie kazdego bala 1 strona wogole brak zmian stron!!! co akcje prosilo sie aby przezucic bal na druga strona
ogolnie najlepszy mecz w ich wykonaniu a dla mnie kolejna porazka i zenada
pokladowski to wola o pomste do nieba
ma zolta karte i ku*** fauluje z tylu!!!!
ch** czy ta 1 dostal slusznie czy tez nie w nim upatruje jedna z glownych przyczyn naszej porazki
a swoja droga nigdy nie widzialem takiej slabej druzyny Ruchu
Lysy pisze ze cieszymy sie po jakis tam zagraniach udanych itd , ze to minimalizm
zgadzam sie w pelni z nim ale poprostu ich gra jest taka slaba ze jak wyjdzie im nawet jakies szkolne zagranie to jestesmy zadowoleni
pozdRawiam
najlepszy mecz sezonu i czemu dopiero teraz??
najlepszy na boisku - SEBA I PEPE czyli taki nasz standart juz od wielu spotkan
widac , ze chce sie im grac i zostawiaja duzo serca na boisku
Smarzyk tez mi sie podobal walczyl na swoim dobrym poziomie
Biza jak dla mnie nie wszystko mu wychodzilo ale ma juz przeblyski tego zadziornego , walczacego Bizaka
Aleks chyba najpewniejszy punkt obrony
co do reszty
Sibik z calym szacunkiem ale ja chyba bylbym duzo lepszym stoperem niz on moze nie pod wzgledem kondycyjnym czy wybiegania ale pomyslunku na boisku i dokladnosci podan i przegladu sytuacji tyle razacych bledow glupich strat i kontr po jego zagraniach ze nie mam slow
co doreszty malo spokoju panika w wyprowadzaniu, czeste straty pilki , brak przegladu sytuacji , cisniecie kazdego bala 1 strona wogole brak zmian stron!!! co akcje prosilo sie aby przezucic bal na druga strona
ogolnie najlepszy mecz w ich wykonaniu a dla mnie kolejna porazka i zenada
pokladowski to wola o pomste do nieba
ma zolta karte i ku*** fauluje z tylu!!!!
ch** czy ta 1 dostal slusznie czy tez nie w nim upatruje jedna z glownych przyczyn naszej porazki
a swoja droga nigdy nie widzialem takiej slabej druzyny Ruchu
Lysy pisze ze cieszymy sie po jakis tam zagraniach udanych itd , ze to minimalizm
zgadzam sie w pelni z nim ale poprostu ich gra jest taka slaba ze jak wyjdzie im nawet jakies szkolne zagranie to jestesmy zadowoleni
pozdRawiam
-
- Kontakt:
co do konfliktu Radzion <-> Łysy itd , biere się łon z różnicy pokoleń......co my młodzi momy z tej tradycji, którą my ino widzieli na czarno białych zdjęciach, w gazetach, artykułach na stronce, gablotach w salce konferencyjnej.......to że większość z nas jest zadowolona z wczorajszej gry wynika z tego że już dawnio my nie widzieli Ruchu walczącego....większość z nas nie pamięta ostatniego majstra, powoli rodzi sie pokoelnie tych co już nie pamęta I ligi.....to jest straszne, ale na dzień dzisiejszy prawdziwe....jedyne co nom zostało to wierzyć w słowa Łysego, Lutza i reszty, co godają gorzkie slowa, ale prawdziwe....głośno o nas, że jestesmy wymagającymi kibicami!! i tak powinno zostać, krytyka i wymagania z umiarem zawsze daja pozytywne skutki, nie wolno pogodzic się z tym stylem Ruchu!! wczoraj bylismy zadowoleni z ambicji, a jutro będziemy zadowoleni z remisu na Rozwoju!! pozdRo jeszcze miesiąc i po Klimku bydzie...ciekawe czy te niechciane nigdzie grajki zostaną sam za darmo grać....
U was juz tak jest wszyscy to gorole i nie wazne czy z "5" czy z Chorzowa czy z Sosnowca.... Jak sie komus ktos nie podoba to gorol!!! :lol:Slawko pisze:A mnie sie najbardziej podobalo jak mlyn na nos spiewol "gorole"... wy jestescie po***ani i tyle. Trzeba bylo slyszec jak was jebali ludzie na "5"...
Co do wyniku to ktos sie spodziewal innego???
Re: Niech wygra lepszy !!!
Kanalizacja....w Batorym ludzie dalej sraja na placu i jest k... za***iscie!!!ENDZA pisze:powiem ci tylko tyle twoj dziadek o ktorym wspominales przewraca sie w grobie -defakto to moze jego pokuta -wnuczek po nie tej stronie brynicyKrzysiek_J pisze:I kto miał rację moi drodzy śląscy przyjaciele ?! Mimo wszystko wolę jednak aby RUCH utrzymał się w II lidze(trzymam kciuki), bo takie zwyciestwa smakują o wiele bardziej, niż wygrane z Kozią Wólką.Krzysiek_J pisze: Wracając do meczu : jutro niech wygra lepszy, a jedynymi ofiarami „Świętej Wojny” niech będą wyłącznie bramki na boisku. Ruch – Zagłębie 1 : 2
Krzysiek
Dobrej nocy życzę, otwierając kolejne piwko i w doskonałym humorze !!!
A powiem ci jeszcze jedno moze ta pokuta za to ze nie nauczyl cie szacunku i skromnosci myslisz ze zawsze bezdiecie wygrywac... .Niedoczekanie pamietaj przed wojna nie bytlo u was kanalizacji woda ze studni ... czy wiesz co to znaczy komisje -tak po waszemu -jezdzily na szopienice podgladac co to kanalizacja ....gdyby nie gierek bylibyscie zwykla wsia Moj tata zawsze opowiadal mi o tym ze na waszym stadionie wczasie meczu z AKS zgineli ludzie z Chorzowa aty teraz powolujezs sie nkua swoich przodkow ze slaska -facet jestes dla mnie zwyklym gorolem i nie wpierdalaj sie do nas nie powoloj sie na Górny Śląsk tymbardziej na ANNABERG bo nie jestes tego godzien
ps Szkoda mi twojego dziadka.......
- radzion
- Kontakt:
Slawko pisze:A mnie sie najbardziej podobalo jak mlyn na nos spiewol "gorole"... wy jestescie po***ani i tyle. Trzeba bylo slyszec jak was jebali ludzie na "5"...
Co do wyniku to ktos sie spodziewal innego???
te syneczku do kogo ty kierujesz te po***ani???
co do "gorole" skierowane do prostej to coz dalo to efekt, nie bylo to skeirowane w prost, bylo to w formie zartowbliwej zeby rozruszac tych dziadow i emerytow ktorym ku*** juz anwet zic jest ciezko podniesc!
zreszta dalo to efekt!poza tym tak jest w calej polsce, tak wszedzie sie zaczynalo!
bo ilez razy kuzwa mozna prosic kogos zeby stanol na 1 sekunda!zeby we wszytskoi sie wlaczyl,zeby zyl meczem!zeby spiewal!!
czemu jakos 10 potrafila od razu sie wlaczyc!czemu 10 potrafila odpowiedziec na przyspiewki?
niestety zeby nauczyc ludzi spiewac, bawic sie itd tzreba do nich jakos przemowic!a to ze ktos sobie cos gadal na sekotrze 5!w du*** to nos szczypi!niech godo!wazne jest to ze za ktoryms razem wreszcie sie udalo to zrobic!i nawet to wyszlo!
ai jeszcze ktos pisol ze to byl zly pomysl bo bylo malo ludzi!buehe, no wiesz, prosto byla prawie pelno,w mlynie bylo troszka ludzi i na 10 tez!wiec zle to nie wyszlo!mom nadzieja ze na meczu benefisowym wyjdzie to lepiej i juz nie tzreba bedzie posuwac sie do takiego stopnia zeby spiewac gorole 8) i ze kozdy ruszy te du9sko na pora sekund i przylaczy sie do zabawy!
bo szpil kuzwa powinien byc siwtem a nie je***ym pogrzebem!!!!!
to tyla odnosnie tego
a terozki drugo sprawa
panie lysy: do ciebie to kieruja: nie pisz prosza cie ze niby zas wczorej bylo sie onanizowanie po dobrych zagraniach!
bo po mojemu to wczorej biorac twoj tok myslenia onanizowalo sie ok 3 tys ludzi!to sa ci tzw oszolomi jak tych ich nazywosz!ktorzy po dobrych dla ciebie przecietnych zagraniach bija im brawo!no ja, bo twoim zdaniem to mysmy sie wczorejj nie powinni nawet cieszyc bo bramce, no bo to w koncu minimalizm, to jest tylko 1 bramka ktora i tak nic nam nie dala!
i skonczcie pisac ze zespol wczorej nie walczol!jo tyz mom juz dosyc ogladania samych porazek,tyz chciolbych kiedys ogladac jeszcze ruch walczacy o najwyzsze lokaty w kraju,ale neistety teroz momy to co momy!i akurat potrafia docenic to ze ktos walczol, bo wczorej walczyli!najpierw ku*** mac wielce wymagocie od nich przynajmniej ambicji!,piszac ze chcecie widziec ich zeby gryzli trowa,zeby walczyli a kiedy jzu to zrobia to i tak znojdziecie milion powodow zeby ich zj***c!!tacy juzescie sa!brak slow
przed tym meczem wszyscy pisali (nawet ci ktorzy ze tak powiem nie sa MINIMALISTAMI lub sami sie za takich nie uwazaja) zeby chcieli zeby Ruch w kozdym meczu zawalczol, a zwlaszcza w tym szpilu!i co nie wlaczyli??????neich mi ktos napisze ze nie!!to jzu nie byda miol do niego slow,a nie chca kogos obrazic!niektorzy sa juz poprostu nieuleczalnie zaslepieni!znajdujac zawsze jakis powod zeby kogos zj***c!
i byloby tak chocby nawet mysmy wczorej wygrali z 5-0 i zagrali szpil zycia,naprowdy wysoki poziom, i tak by sam te same osoby co zawsze musialy cos napisac bo chyba juz bez tego nie moga zyc!
dzieki za uwaga,bez odbioru!