RUCH CHORZÓW---ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Pavlique
Kontakt:

#196 Post autor: Pavlique » 21 maja 2005, o 22:56

co do kibicow to powiem Wam ze od dluzszego czasu czulem sie jak bym byl na meczu (caly stadion spiewal, fale) az mi lezka poleciala jak sie przypomna stare czasy<lol>
jo na szpilu niy boł i póki co niy zanosi sie cobych boł - benefis to bydzie tak jak piyrwyj...
Gorole rozczarowali. Lepiej wypadł w Chorzowie Radomiak. A ich taniec radości zapamiętomy do przyszlego sezonu. Za rok my zatańczymy
a co ze czwortyj ligi do III włazi sarmacja byndzin abo jakes czarne sosnowiec .... :wink:
bo innych fusbaloków z Azji tam chyba niy bydzie... no jeszcze ścieki sfurgnom ... :cry:
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#197 Post autor: Ozor » 21 maja 2005, o 22:57

Wbijam tego hu** w działaczy i 99% nieudaczników mieniących się piłkarzami.

chorzowski25

#198 Post autor: chorzowski25 » 21 maja 2005, o 23:14

Ten mecz był do wygrania.Zagłebie nic nie pokazało.Nie narzekajcie tyle.Myśle że gdyby nie 'czarnuch" (za drugi faul absolutnie nie nalezala sie żółta) to nie wiadomo.Szkoda spojenia Alexa no i ten Biza.Z takiej odległości... :( Ale ambicji im nie odmówie.Może trochę zabrakło jej po stracie pierwszej bramy.Fala była niezła :wink: Nie potrzebne było to plucie po meczu.Sam się darłem ale takie rzeczy nie polepszają sytuacji.Niezly był Petit :wink: Przed meczem zakładalem porażke ale po...Te 3 punkty były do wzięcia..Szkoda.Może we wtorek.Ale mnie już nie bedzie.PZPN ZŁODZIEJE!!

Stona
Kontakt:

#199 Post autor: Stona » 21 maja 2005, o 23:19

a propo tych ,,środkowych palców"....od fussbalerów z za granicy....to bych dol glowa że widziałem (ale czy to ważne??, przeca też zech widzioł zmarnowana setka Śrutwy i dwa słupki potem....czy to też wazne?? i tak my zj***li na własne zyczenie wiec co szukać pretensji i sensacji....)....no i do tego te całowanie emblematów zagłebia przy wchozeniu do tunelu....no cuż...mogło to sprowokować....ale czy aż do plucia?? powiem chetnie bym splunol sam...hehe...ale miałem trocha kulyry w tym momencie :]

PS trocha wypiłem...wiec pewnie głupoty pisza;) pozdRo

OLSZA
Kontakt:

#200 Post autor: OLSZA » 21 maja 2005, o 23:28

Jak to zawsze spiewol moj nauczyciel(NIEBIESKI :wink: )-''nadejdzie kiedys dzien zaplaty'' :!: :evil:
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

DjMaciar
Kontakt:

#201 Post autor: DjMaciar » 21 maja 2005, o 23:30

Nie wiem ku*** ale jo chyba byl na innyn spilu niz nikierzy tu piszom
walczyli w 10 chopa nie mozna powiedziec ze nie
probowali ale jak ktos kiedys grol w fusball to wie ze w 10 chopa trza sie niezle nalotac by
nie stracic tora i Ruch tak grol do momentu kiedy uszlo z nich powietrze
Pepe zloz bo miol juz skurcze tz.ze zapierdalol a nie leciol w hu** Biza mimo tego ze jedna sytuacja zmarnowol
to walczyl jak malo kiedy Srutwa tyz dzisioj byl na boisku trocha defensywa sie kruszyla ale ogolnie
mimo tego ze wjebali jestech pelen podziwu za wola walki
nie zagrali tak jak w gliwicach i to jest warzne a przy odrobinmie szczescia moglo byc 2-2
brawo tez dla Kuczmy i Nowaka
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

nudny

#202 Post autor: nudny » 21 maja 2005, o 23:40

jasne kwiaty i medale za sezon przeciez jest niezle wezcie sie ku*** otrzasnijcie cieszycie sie z gowna i nie widzicie zescie sie juz nim usmarowali szkoda ze widza to wszyscy nawet te je***e gorole bedace na trybunach dla mnie nie byla to ambicja tylko proba nie dostania wpierdolu slaba ale udana zreszta grajki tez o tym wiedzieli bo nie kwapili sie z podejsciem

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#203 Post autor: Ozor » 21 maja 2005, o 23:50

Po sezonie wszyscy pilkarze na Cypr za pieniądze Reportera po wyczerpującym sezonie.
Ja bym ich do Guantanamo wysłał. :evil: :evil: :evil:

tomas de toRquemada

refleksje po szpilu

#204 Post autor: tomas de toRquemada » 22 maja 2005, o 00:40

Czy ktokolwiek z was zastanawia sie jakiego organu do myslania uzywaja nasi grajkowie? Cokolwiek to jest, napewno nie jest to mozg. To sa ku*** jacys debile! Zazwyczaj jest tak, ze czlowiek uczy sie na bledach, jak widac, regula ta nie dotyczy naszych "galacticos". Znowu te same, wolajace o pomste do nieba, idiotyczne bledy. Po ktorejs z kolei akcji Zaglebia, gdzie spokojnie, przez nikogo nie niepokojony, przechodzi z pilka od wlasnej polowy pod nasze pole karne, pobilem chyba rekord swiata w ilosci wypowiedzianych slow "ku*** mac" na minute. Dalej, nasi gwiazdorzy maja zagrania przewidywalne jak nie przymiezajac kotlet schabowy! Trudno zaskoczyc przeciwnika wykonywanym identycznie od ilus tam lat rzutem roznym! Ahh, jakos nie widze zadnych plusow w grze tych jelopow(moze poza tym ze juz ktorys raz w 10 graja lepiej niz w 11;)), hanbia te barwy, za co dostaja niemalom kase, a my za te 10, 15 czy iles tam zlotych mozemy zenujacy antyfutbol. Wiem,ze sa osoby ktore uwazaja ze niby to byl najlepszy ich mecz jaki rozgrali w tym sezonie. Niezmienia to faktu, ze ich gra jest najzwyczaniej w swiecie ch***wa. "Bo chodzi o to, zeby te plusy nie przyslonily nam minusow" ;)

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#205 Post autor: radzion » 22 maja 2005, o 08:11

DjMaciar pisze:Nie wiem ku*** ale jo chyba byl na innyn spilu niz nikierzy tu piszom
walczyli w 10 chopa nie mozna powiedziec ze nie
probowali ale jak ktos kiedys grol w fusball to wie ze w 10 chopa trza sie niezle nalotac by
nie stracic tora i Ruch tak grol do momentu kiedy uszlo z nich powietrze
Pepe zloz bo miol juz skurcze tz.ze zapierdalol a nie leciol w hu** Biza mimo tego ze jedna sytuacja zmarnowol
to walczyl jak malo kiedy Srutwa tyz dzisioj byl na boisku trocha defensywa sie kruszyla ale ogolnie
mimo tego ze wjebali jestech pelen podziwu za wola walki
nie zagrali tak jak w gliwicach i to jest warzne a przy odrobinmie szczescia moglo byc 2-2
brawo tez dla Kuczmy i Nowaka
brawo!widza ze jest sam choc jeden inteligentny synek na tym forum,bo poleku reszta forumowiczow dostarja sie poziomem do gry pilkarzy z poprzednich spotkan!

chciolch napisac dokaldnie to samo co maciar wiec po co powielac!

Awatar użytkownika
Adrian.G
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#206 Post autor: Adrian.G » 22 maja 2005, o 08:35

Mariusz Śrutwa (napastnik Ruchu) - Głupie bramki

Gdybyśmy grali caly mecz 11 na 11, to wygralibyśmy dzisiejsze spotkanie. Dopóki mieliśmy na tyle sił i byliśmy poukładani, to prowadziliśmy równorzędną walkę.

Strzeliliśmy bramkę, szkoda, że później straciliśmy - jak zawsze w naszym wykonaniu - głupie bramki. Nie może być przy rzucie rożnym zawodnik niepokryty na 3 metrach, ale to jest już kolejna bramka, którą tak tracimy. Później mieliśmy kilka sytuacji. Brakuje szczęścia, w piłce trzeba mieć to szczęście.

Nie chcemy komentować czerwonej kartki. Straciliśmy zawodnika, czy słusznie, czy niesłusznie - nie do mnie należy komentowanie. Dzisiaj zagraliśmy przyzwoity mecz, byliśmy poukładani, piłka chodziła od nogi do nogi. Po stracie drugiej bramki chyba się podłamaliśmy na moment i mecz stał się bezbarwny. Później w końcówce znowu uwierzyliśmy. Jeśli przy stanie 1:2, grając w osłabieniu strzelamy w słupek, to co można powiedzieć? Tyle, że nie mamy szczęścia

Nanik
Kontakt:

#207 Post autor: Nanik » 22 maja 2005, o 08:53

raczy nie komentuja meczy ale teraz zrobia wyjatek: pilkarze zagrali dobry mecz,przedewszystkim walczyli co im sie
sie zdaza nieczesto i bylo wszystko OK do bramki na 1-1 potym niestety siedli ale tak jak juz tu pisali
to jest min przyczyna gry w 10 !!!!! Mogli wygrac mecz lecz stalo sie jak sie stalo i bych to przyjol normalnie jak by to nie byl sosnowiec..........
2 sprawa do kibice mecz z sosnowcem a w mlynie jest ok 300 ludzi :oops: cos nie tak , dopink czasami dobry
ale "prowadzacy" niech sie pastnie hasla"gorole" na 5 sektor lub fala jakwieksze pol stadionu jest pusta to koszmar !!!!!
pozdRawiam

marc2

#208 Post autor: marc2 » 22 maja 2005, o 09:20

ale czy ciągłe narzekanie tu na necie cokolwiek zmieni, bo jeśli tak to moga siedzieć tu godzinami i narzekać,

kożdy by chcioł, co by Ruch był w pierwszej lidze najlepiej na pierwszym placu, ale od samych chęci to sie nie stanie,

a ode mnie jeszcze ino, jak dla niekierych Ślonskość to znaczy niemieckie gówno na płocie to to co to ku*** za Ślonskość.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#209 Post autor: Lutz » 22 maja 2005, o 09:26

Lysy - jo je może w mniejszości tak jak ty ale zgadzom sie z Tobom w 100 % procyntach , Ruch mo grać w I lidze i ciul , wszystko poniży jest upokorzniem do klubu , do mie i do kibiców. Musza ino dodać , że prawdopodobnie te skurokopy wiyncy niy umiom - to je tak jakbyś od Fortuny Wyry :) wymagoł zwyciąstw na Wisłą K. Som einfach słabi , ciyncy i ambicja niy styknie co by wygrywać szpile - po prostu brak umiejętności piłkarskich . Co do kibiców co sie podniecajom tą "padliną" - wśród nich jest spora grupa co lepszego Ruchu jak teroz niy pamiynto , pamiyntajom może roz 3 miejsce za Lorensa , a pozatym doły I ligi i teroz już drugi rok doły II ligi - niy ma tyż co dziwić że zadowalo ich taki minimalizm i że wpadną w euforia jak sie jakimś cudym utrzymomy w ty hańbiący nasz klub II lidze.
Ludzie - Ruch to klub z 14 MP, 3 pucharami , klub Cieślika , Alszera, Wilimowskiego, Warzychy, Nowaka, Grzybowskiego , Buncola, Maszczyka, Buli , Marxa, Bona , Wyrobka, Kopicery itd......i wielu innych wspaniałych piłkarzy - niy zapominejcie o tym.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#210 Post autor: Ozor » 22 maja 2005, o 09:58

Ty marc2 zastanów się nad sobą aż mnie zatkało jak przeczytałem twoje wypociny :shock: :shock:

ODPOWIEDZ