RUCH CHORZÓW---ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
- Patton
- Kontakt:
To nie jest Ruch!! I tyle ode mnie. Moze za malo zgrupowan w wisle co? Banda patalachow, strzelaja na 1-0 i mysla, ze caly swiat zwojowali. Jakby mieli ambicje, to by ten mecz wygrali. Cos mi to wszystko w tym klubie smierdzi okropnie.... :? Tylko jeszcze nie wiem co/kto... Pozdrawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Byłem na meczu i jestem zadowolony bo wygrała moja drużyna. To co prezentuje Ruch to dno, jeszcze w Sosnowcu było lepiej a teraz jedynie Nowak gra na dobrym poziomie.Mam nadzieję że się utrzymacie w 2 lidze i zagrają oba kluby na jesieni z kibicami obu drużyn na trybunach,dobrym gestem było saniechanie oprawy w ramach protestu przeciwko nie wpuszczeniu kibiców z Sosnowca.
Re: Niech wygra lepszy !!!
I kto miał rację moi drodzy śląscy przyjaciele ?! Mimo wszystko wolę jednak aby RUCH utrzymał się w II lidze(trzymam kciuki), bo takie zwyciestwa smakują o wiele bardziej, niż wygrane z Kozią Wólką.Krzysiek_J pisze: Wracając do meczu : jutro niech wygra lepszy, a jedynymi ofiarami „Świętej Wojny” niech będą wyłącznie bramki na boisku. Ruch – Zagłębie 1 : 2
Krzysiek
Dobrej nocy życzę, otwierając kolejne piwko i w doskonałym humorze !!!
- fRyta
- Kontakt:
i kolejny stracony mecz.... :? .....niestety sama ambicja sie nie wygrywa...ale mimo wszystko sie cos ruszylo...ku*** grajcie pilkazyki-pajacyki bo czuje sie robiony w ciula....jak przegracie nastepny mecz to juz nie macie ani troche mojego wsparcia. MaRio dzieki ze pikna brame
SEDZIA SPRZEDAWCZYK I PIE******* KRAKUS! FALA BYLA BOSKA TRZA POWTURZYC 8) :lol:

Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
jedyny plus to chyba kibice,
choć zdaja sie sprawa jak obraz meczu zmienia wynik, bo wydawało się że nie było źle, dobry początek, potem nie wiem kaj ten sędzio widzoł ten drugi faul jak była normalnie najpierw bala potem dopiero go zachaczył, a jak już to kartki za takie coś być nie powinno, sytuacja ta ustawiła mecz, potem jeszcze niezłe 15 minut, ale końcówka pierwszej połowy to juz wyraźćnie się cofneli, to samo druga połowa, najpierw brama, a zachwila cofnięci bronią się w 10 na 30 metrze.
Pierwszy gol dla Sosnowca, no cóż według mnie błąd Nowaka, do takich bali się wychodzi, choć i bierna postawa obrońców była aż za nadto widoczna. druga to już kontra i rozpracowanie naszej obrony.
W końcówce kurde nie zły strzał Kuczmy szło w okno i sytuacja Bizaka, kurde z 30 cm próbowoł kepą, dotego dwa razy kiedy Śrutwa mioł problemy ze złożeniem się do strzału i to by było na tyle.
+ dla kibiców
piłkarze zagrali ambitnie ale nie umiejętnie i mimo, że na Cichą zawitała kolejna drużyna, która niby włącza się do walki o awans a tak na prawdę nic nie pokazuje, ale wywozi punkty.
choć zdaja sie sprawa jak obraz meczu zmienia wynik, bo wydawało się że nie było źle, dobry początek, potem nie wiem kaj ten sędzio widzoł ten drugi faul jak była normalnie najpierw bala potem dopiero go zachaczył, a jak już to kartki za takie coś być nie powinno, sytuacja ta ustawiła mecz, potem jeszcze niezłe 15 minut, ale końcówka pierwszej połowy to juz wyraźćnie się cofneli, to samo druga połowa, najpierw brama, a zachwila cofnięci bronią się w 10 na 30 metrze.
Pierwszy gol dla Sosnowca, no cóż według mnie błąd Nowaka, do takich bali się wychodzi, choć i bierna postawa obrońców była aż za nadto widoczna. druga to już kontra i rozpracowanie naszej obrony.
W końcówce kurde nie zły strzał Kuczmy szło w okno i sytuacja Bizaka, kurde z 30 cm próbowoł kepą, dotego dwa razy kiedy Śrutwa mioł problemy ze złożeniem się do strzału i to by było na tyle.
+ dla kibiców
piłkarze zagrali ambitnie ale nie umiejętnie i mimo, że na Cichą zawitała kolejna drużyna, która niby włącza się do walki o awans a tak na prawdę nic nie pokazuje, ale wywozi punkty.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2005, o 22:07 przez marc2, łącznie zmieniany 1 raz.
- fRyta
- Kontakt:
Krzysiek_J pisze:I kto miał rację moi drodzy śląscy przyjaciele ?! Mimo wszystko wolę jednak aby RUCH utrzymał się w II lidze(trzymam kciuki), bo takie zwyciestwa smakują o wiele bardziej, niż wygrane z Kozią Wólką.Krzysiek_J pisze: Wracając do meczu : jutro niech wygra lepszy, a jedynymi ofiarami „Świętej Wojny” niech będą wyłącznie bramki na boisku. Ruch – Zagłębie 1 : 2
Krzysiek
PRZEPRASZAM BARDZO>>>CZY KTOS MOGLBY GO POCZESTOWAC (NASZEGO DROGIEGO PRZYJACIELA AZJATE) BANEM

Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mieli wygrac? wygrali? wp***dol byl? a oklaski owszem jebnijcie sie wszyscy w mozg oni tak wlasnie od lat rozmawiaja z wszystkimi wbijom ch** w tych pierdolonych playerow jak spotkom napluja w ryj a jak bydzie trza przypierdola a ambicji nie widziolech bo zodyn jakos nie slaniol sie na szlapach po szpilu a powinni zygac ze zmynczenia bo maja noz na gardle ... zagrali mecz i tyla moze nawet najlepszy w tyj rundzie ale tylko ci co wydawalo sie ze zawsze im sie chcialo reszta poprostu bala sie jak widac nieslusznie bo to markowanie zaangazowania wystarczylo zeby ugasic gorace glowy
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jakby te wszystkie dotychczasowe prażki były okupione taką ambicją to może nie kur...wawali by my tak na naszych fusbalerów.
Po drugim torze do grololi ręce opadły. Była jeszcze szansa na punkcik ale biza chyba się zapatrzył na Sporting Lizbona, bo zrobił mniej więcej to samo.
Jak sie wcisko bal do bramy niech biza się uczy od tego gorola co wyrównoł.
Gorole rozczarowali. Lepiej wypadł w Chorzowie Radomiak. A ich taniec radości zapamiętomy do przyszlego sezonu. Za rok my zatańczymy
Po drugim torze do grololi ręce opadły. Była jeszcze szansa na punkcik ale biza chyba się zapatrzył na Sporting Lizbona, bo zrobił mniej więcej to samo.
Jak sie wcisko bal do bramy niech biza się uczy od tego gorola co wyrównoł.
Gorole rozczarowali. Lepiej wypadł w Chorzowie Radomiak. A ich taniec radości zapamiętomy do przyszlego sezonu. Za rok my zatańczymy
Ostatnio zmieniony 21 maja 2005, o 22:23 przez gerhat, łącznie zmieniany 1 raz.
padlina w sumie nie jestem rozczarowany bo wiedziałem ze zdupiom teraz bym mogł już opowiedzieć mecz z ŁKSem a mianowicie zaczynamy mecz czyli pchanie sie środkiem do pszodu zagrywanie obrońców po ziemi przez pół boiska tez środkiem poczym pszechwycenie i kontra przeciwników atakowanie SIBIKA zza pleców średnio na 10 piłek 7 błędów z czego 1 albo2 z zagrozeniem naszej bramki podczas gdy pszodek atakuje środek porozdupiany bez żadnej asekuracji obrony kiero sie czimie kurczowo jednego fragmentu boiska szczały z dystansu wogóle większość piłek zagrywanych na środek do Śrutwy kiery skoko ale ino to,rzuty rożne niyby ku zaskoczeniu pszeciwnika :lol: :lol: na krotko piłka z powrotem wraca do Bizy tyn oczywiscie zagrywa do tyłu a tam głowo w mur szczał niyby na brama po którym szybka kontra i znowu mieliśmy szczescie akcja gol RUCH prowadzi ale niy długo panowie bo nagle skuteczność pszeciwników jest bliska 100% remis i brama i do dom no i my śpiew hu* niy piłkarze itd itd .
Tak było i tak bydzie dopuki sie niy zmiyniom te miyrnoty !!!
Tak było i tak bydzie dopuki sie niy zmiyniom te miyrnoty !!!
-
- Kontakt:
powiem ci tylko tyle twoj dziadek o ktorym wspominales przewraca sie w grobie -defakto to moze jego pokuta -wnuczek po nie tej stronie brynicyKrzysiek_J pisze:I kto miał rację moi drodzy śląscy przyjaciele ?! Mimo wszystko wolę jednak aby RUCH utrzymał się w II lidze(trzymam kciuki), bo takie zwyciestwa smakują o wiele bardziej, niż wygrane z Kozią Wólką.Krzysiek_J pisze: Wracając do meczu : jutro niech wygra lepszy, a jedynymi ofiarami „Świętej Wojny” niech będą wyłącznie bramki na boisku. Ruch – Zagłębie 1 : 2
Krzysiek
A powiem ci jeszcze jedno moze ta pokuta za to ze nie nauczyl cie szacunku i skromnosci myslisz ze zawsze bezdiecie wygrywac... .Niedoczekanie pamietaj przed wojna nie bytlo u was kanalizacji woda ze studni ... czy wiesz co to znaczy komisje -tak po waszemu -jezdzily na szopienice podgladac co to kanalizacja ....gdyby nie gierek bylibyscie zwykla wsia Moj tata zawsze opowiadal mi o tym ze na waszym stadionie wczasie meczu z AKS zgineli ludzie z Chorzowa aty teraz powolujezs sie na swoich przodkow ze slaska -facet jestes dla mnie zwyklym gorolem i nie wpierdalaj sie do nas nie powoloj sie na Górny Śląsk tymbardziej na ANNABERG bo nie jestes tego godzien
ps Szkoda mi twojego dziadka.......
- vinc84
- Kontakt:
pilkarze poprawili swoja gre w pomocy i w ataku ale w obronie ni hu** (oprocz Alexa)
za malo strzalow z dystansu i gry z pierwszej pilki!!! nie pierdolcie mi tutaj ze pilkarze nie chcieli tego meczu wygrac, poprostu ich gra sie nie klei, w takich meczach jak ten decyduje szczescie chwila dekoncentracji co nie zmienia faktu ze tak jak mowil Pat to nie jest Ruch!!!
co do kibicow to powiem Wam ze od dluzszego czasu czulem sie jak bym byl na meczu (caly stadion spiewal, fale) az mi lezka poleciala jak sie przypomna stare czasy<lol> nie zrozumcie mnie zle mnie tez to dobija ze jest jak jest bo jest tragedia, ale nie wbijajcie hu** w tych pilkarzy bo to jest jedyne na co ich stac(juz ktos to kiedys pisal)
podsumowujac wypilem 0,5 litra z zalu i wole nie myslec co bedzie dalej narazie zyje Benefisem Gucia.
za malo strzalow z dystansu i gry z pierwszej pilki!!! nie pierdolcie mi tutaj ze pilkarze nie chcieli tego meczu wygrac, poprostu ich gra sie nie klei, w takich meczach jak ten decyduje szczescie chwila dekoncentracji co nie zmienia faktu ze tak jak mowil Pat to nie jest Ruch!!!
co do kibicow to powiem Wam ze od dluzszego czasu czulem sie jak bym byl na meczu (caly stadion spiewal, fale) az mi lezka poleciala jak sie przypomna stare czasy<lol> nie zrozumcie mnie zle mnie tez to dobija ze jest jak jest bo jest tragedia, ale nie wbijajcie hu** w tych pilkarzy bo to jest jedyne na co ich stac(juz ktos to kiedys pisal)
podsumowujac wypilem 0,5 litra z zalu i wole nie myslec co bedzie dalej narazie zyje Benefisem Gucia.
GŮRNY ŚLŮNSK
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Boże ile jeszcze muszę cierpiec,przegrywają wszystko ,z wszystkimi oni po prostu więcej nie mogą nie mogę miec pretensji że są tacy słabi do nich ale mam te pretensje do zarządu że dopuscili do tego że jeszcze u nas są.Niech mi tu nikt nie pi***oli o ambicji że pokazali i tak dalej przez cały sezon ciulali nas kibiców w ryj i mam tego dosyc dograć sezon do konca i 2/3 składu wypad a zarząd niech się zastanowi co chce osiągnąc.Co do meczu to musielibysmy miec 9 Cwielongów
i jednego Nowaka aby wygrac dodając do tego prawdziwego trenera.
Nie dośc że słabi to ambicja występuje u nich tylko okazjonalnie nie mylic z umiejętnośćiami!
i jednego Nowaka aby wygrac dodając do tego prawdziwego trenera.
Nie dośc że słabi to ambicja występuje u nich tylko okazjonalnie nie mylic z umiejętnośćiami!