Działania marketingowe

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
pedro-sbl
Kontakt:

Re: Działania marketingowe

#6721 Post autor: pedro-sbl » 17 paź 2017, o 22:16

Jebli algorytm na zajcie, ze mo wygrac mural bo nojtonszy i latwo zrealizowac. Niy wierza, ze tela gluptokow w Chorzowie je, ze chcom muralu.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

scaneRboy
Kontakt:

#6722 Post autor: scaneRboy » 18 paź 2017, o 06:53

mi się to nie podoba, bo większość tych placów zabaw czy ścieżek rowerowych przewija się w różnych rozmowach, są ludzie za, są przeciw... ale każdy gdzieś słyszał o temacie... ten mural, nawet jeśli jest świetnym projektem to jest pomysłem z duppy, bo nikt o nim nic nie wie. Jeśli głosowanie odbywa się przez internet, to w internecie muszą być jakieś ślady dyskusji na jego temat, czy innej agitacji. Ja niczego takiego do tej pory nie znalazłem.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Tobol
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6723 Post autor: Tobol » 18 paź 2017, o 08:39

"BRAK DOPUSZCZENIA DO GŁOSOWANIA: PESEL, IMIĘ, NAZWISKO, NAZWISKO PANIEŃSKIE MATKI NIE JEST DOPUSZCZONE DO GŁOSOWANIA
GŁOS NIE ZOSTAŁ ZAREJESTROWANY"

Ktoś coś wie czemu? Wszystko na 100 % jest wpisywane poprawnie

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6724 Post autor: grzej » 18 paź 2017, o 09:44

Tobol pisze:"BRAK DOPUSZCZENIA DO GŁOSOWANIA: PESEL, IMIĘ, NAZWISKO, NAZWISKO PANIEŃSKIE MATKI NIE JEST DOPUSZCZONE DO GŁOSOWANIA

Nie mam pojęcia, spróbuj tutaj: W razie pytań prosimy o kontakt z Wydziałem Promocji i Komunikacji Społecznej pod numerem telefonu 32 416 50 00 wew. 9222 lub mailowo na [email protected]
historiaruchu.pl

Awatar użytkownika
Lightman
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6725 Post autor: Lightman » 18 paź 2017, o 09:48

Tobol pisze:"BRAK DOPUSZCZENIA DO GŁOSOWANIA: PESEL, IMIĘ, NAZWISKO, NAZWISKO PANIEŃSKIE MATKI NIE JEST DOPUSZCZONE DO GŁOSOWANIA

jak chcesz głosować na mural, to pytanie powinno zostać bez odpowiedzi :super:

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6726 Post autor: grzej » 19 paź 2017, o 09:17

Wczorajsze głosowanie na plusie. Dzisiaj znowu na minusie. Mural 1445 vs. Ruch 1411
Patrząc na wyniki na styku będzie do końca, czyli do 27 października. Dziękuję wszystkim za wsparcie.
historiaruchu.pl

scaneRboy
Kontakt:

#6727 Post autor: scaneRboy » 19 paź 2017, o 12:29

1500 głosów na mural o którym nikt nie słyszał?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

heinRich
Kontakt:

#6728 Post autor: heinRich » 19 paź 2017, o 14:51

scaneRboy pisze:1500 głosów na mural o którym nikt nie słyszał?
Grunt, że wykonawca już wie, kiery projekt przeszoł. Zaliczka na materiał już downo dostoł. Te głosowanie to była ino formalność. :D

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

adamo1289
Kontakt:

#6729 Post autor: adamo1289 » 19 paź 2017, o 14:57

Ciekawe kto na to głosuje - chyba, że głosujący myślą, że to jakaś budowla, bo z nie wiedzy nie wiedzą co to wogóle mural....

Mazy R
Kontakt:

#6730 Post autor: Mazy R » 19 paź 2017, o 16:18

To samo miolem. Wypisywane na mie i na inne osoby ktore od urodzenia mieszkaja w Chorzowie. je*** to na kilometr!

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6731 Post autor: grzej » 19 paź 2017, o 19:00

Mazy R pisze:

To samo miolem. Wypisywane na mie i na inne osoby ktore od urodzenia mieszkaja w Chorzowie. je*** to na kilometr!

Spróbuję się dowiedzieć, co to oznacza i dam wam znać.
historiaruchu.pl

Tobol
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6732 Post autor: Tobol » 21 paź 2017, o 14:22

Pytałem na profilu miasta na FB, padło pytanie czy jestem zameldowany, co potwierdziłem. Dostałem kolejną wiadomość "Żeby sprawdzić co jest nie tak, musimy znać Pana nr PESEL oraz nazwisko panieńskie matki, prosimy o podanie ich mailowo na adres [email protected] lub osobiście w pokoju 222 w UM Chorzów przy ul. Rynek 1." Maila nie pisałem, bo i tak się w tygodniu do UM wybieram.

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6733 Post autor: grzej » 21 paź 2017, o 14:50

@Tobol
Dostałem podobne info.
Niestety różnica punktowa rośnie na naszą niekorzyść..
historiaruchu.pl

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6734 Post autor: west72 » 21 paź 2017, o 20:57

Inauguracja projektu „Twój Biznes – Twój Ruch”

Wy tu o tablicach ,muralach a nikt nie zauwarzył ,że wystartował wreszcie nowy projekt:

W piątkowy wieczór w Hotelu Gorczowski odbyło się inauguracyjne spotkanie dotyczące naszego nowego projektu „Twój Biznes – Twój Ruch”.

Event przyciągnął wielu przedstawicieli śląskiego biznesu. Swoją obecnością zaszczycili nas również Prezydent Miasta Chorzowa Andrzej Kotala i Prezes Grupy Kapitałowej FASING SA, Zdzisław Bik, którzy wraz z zaproszonymi przedsiębiorcami mogli szczegółowo zapoznać się z założeniami naszego projektu biznesowego. Najpierw jednak kilka słów do zgromadzonych skierował Prezes Zarządu Ruchu Chorzów, Janusz Paterman.

– Jak Państwo wiecie, w ostatnim czasie otarliśmy się o potężny kryzys. Sukces ma wielu ojców, porażka tylko jednego. Ale na szczęście znalazło się kilka osób, które zaangażowały się w ratowanie klubu i nie odmówiły nam pomocy. Chciałbym im podziękować, bo dzięki nim klub nadal funkcjonuje. Przed nami dobra przyszłość, o ile będziemy realizować nasze założenia. Również dzięki osobistemu zaangażowaniu pana Prezydenta Kotali, możemy optymistycznie patrzeć w przyszłość. Nie chcę wracać do przeszłości, powiem jedynie, że dzisiaj klub organizacyjnie jest na zupełnie innej drodze, niż chociażby pół roku temu. Od marca miałem przyjemność zarządzać klubem wraz z Michałem Dubielem. Dzięki jego zaangażowaniu, jego firmy, udało nam się sprostać wielu problemom, które napotkaliśmy na początku tej drogi. Dziś jesteśmy na innym etapie, mamy wiele pomysłów, a one muszą mieć swój początek. Chcemy Państwa zaprosić do naszego projektu, który zostanie za moment przedstawiony, bo sami nie udźwigniemy tego ciężaru. Pieniądze nie grają, ale są niezbędne do funkcjonowania i dzięki nim będzie można realizować te nasze „Niebieskie” marzenia. To nowy projekt i nowa jakość Ruchu Chorzów – mówił prezes czternastokrotnych Mistrzów Polski.

Do zaangażowania w nasz program zachęcał również Prezydent Andrzej Kotala. – Poznałem ten projekt, wiem o co w nim chodzi. W podobny sposób biznes wspiera kluby w całej Europie, chociażby w Niemczech. Myślę, że dzisiaj, gdy mamy pełną transparentność finansów Ruchu, możemy zaryzykować, możemy powiedzieć, że to jest nasz klub i chcemy go wspierać. Jako miasto robimy to już od jakiegoś czasu, ale dopiero od pewnego momentu – nie będę wracał do historii – zauważyłem, że Ruch zmierza w dobrym kierunku, ukierunkowanym przez zarząd, przez ludzi, który nas wspierają. Bardzo za to dziękuję. Dzisiaj mogę jedynie zachęcać Państwa do udziału w tym projekcie, aby faktycznie ten klub stał się naszą wspólną częścią. Dodam jeszcze, że miasto będzie budowało stadion. To się należy mieszkańcom, kibicom i naszej młodzieży. To będzie duma Chorzowa. Dzięki zaangażowaniu w pomoc klubowi, na tym nowym obiekcie również będzie można zaistnieć, w różnych formach – zaznaczył prezydent.

Następnie przyszedł czas na przedstawienie projektu za pomocą prezentacji przygotowanej przez Dział Marketingu Ruchu. Największe zainteresowanie wzbudziła pierwsza część, w której kierownik działu, Aleksander Kaim, opowiedział o znaczeniu klubu w świadomości społecznej, kluczowej roli kibiców oraz w ciekawy sposób przedstawił medialność, możliwości marketingowe i reklamowe Ruchu. – Jesteśmy spadkobiercami wspaniałej legendy Ruchu Chorzów, do której chcemy nawiązać. Wierzę, że to spotkanie rozpoczyna wspólną drogę, która zakończy się tym, że klub odzyska swój blask, a firmy, które go wsparły już na tym etapie, skorzystają bardziej, niż firmy, które przyłączą się w dobie sukcesów – mówił.

Następnie o funkcjonowaniu Akademii Piłkarskiej Ruchu – naszej przyszłości – mówił jej koordynator Mateusz Michalik, a prezentację zakończyło przedstawienie oferty w ramach projektu „Twój Biznes – Twój Ruch” przez koordynatora programu Roberta Kasperczyka z Działu Marketingu.

Na zakończenie części oficjalnej głos zabrał Prezes Grupy Kapitałowej FASING SA, Zdzisław Bik. – Na wstępie chciałbym wytłumaczyć, dlaczego tutaj jestem. Przede wszystkim kocham piłkę nożną i od 2000 roku jestem wiernym kibicem „Niebieskich”. To wtedy właśnie zakupiłem FASING i pierwszym klubem, który się do nas zwrócił z prośbą o pomoc, był właśnie Ruch. Od tego zaczęła się moja miłość do tego klubu. Miałem przyjemność być wiceprzewodniczącym rady nadzorczej. W pewnym momencie musiałem jednak odejść, ale cieszę się, że mam przyjemność współpracować z nowym zarządem, w nowej jakości – zaznaczył. – Piłka niezwykle pozytywnie wpływa na wizerunek firmy. Osobiście mogę zaświadczyć, że ja sam poznałem wielu moich kontrahentów właśnie na meczach piłkarskich. To wspólne oglądanie często przeradzało się w przyjaźnie, które trwają do dzisiaj. A to przełożyło się również na biznes. Futbol jest najbardziej popularną dyscypliną sportu na świecie. Chcąc się pokazać, dobrze sprzedać swoje wyroby, nawiązać ciekawe kontakty, nie ma lepszej dyscypliny, niż piłka nożna – podkreślił Zdzisław Bik. – Zostałem zachęcony do współpracy z Ruchem przez pana Prezydenta Kotalę, za co bardzo dziękuję, i z przyjemnością deklaruję, że Grupa Kapitałowa FASING SA musi mieć swoje miejsce na stadionie – dodał.

Po losowaniu nagród, wśród których znalazły się koszulki meczowe Ruchu oraz pakiet świadczeń reklamowych, przyszedł czas na kuluarową część spotkania. Dyskutowano o biznesie, ale przede wszystkim o „Niebieskich”. Zaproszeni goście mieli okazję porozmawiać z obecnymi w Hotelu Gorczowski trenerami Chouanem Ramonem Rotsą i Krzysztofem Warzychą oraz piłkarzami – Liborem Hrdlicką, Miłoszem Przybeckim i Michałem Walskim. Tematem numer 1 były oczywiście zbliżające się derby z GKS Katowice.

http://www.ruchchorzow.com.pl/aktualnos ... twoj-ruch/

Tu o projekcie : http://tbtr.pl/

Miejmy nadzieję,że od jutra nadejdą lepsze dni dla Niebieskich ,fajnie by było żeby piłkarze dali rade i pokazali ,że warto
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Awatar użytkownika
niebieski98
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6735 Post autor: niebieski98 » 21 paź 2017, o 21:41

Brawo, nareszcie widać, że klub stara się o sponsorów, oby efekty przyszły jak najprędzej :)

ODPOWIEDZ