Co Z Przyjezdnymi??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
pak

#61 Post autor: pak » 19 maja 2005, o 08:04

Niestety nie przyjediemy w grupie zorganizowanej (podobno wolny kraj) a policja ma zawracać kibiców kibiców Zagłębia... Mam pytanie , z góry dziękuję za sensowne odpowiedzi i wskazówki: Jak wygląda sprawa z kupnem biletów , potrzebny idenyfikator by wejść?

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#62 Post autor: radzion » 19 maja 2005, o 08:46

pak pisze:Niestety nie przyjediemy w grupie zorganizowanej (podobno wolny kraj) a policja ma zawracać kibiców kibiców Zagłębia... Mam pytanie , z góry dziękuję za sensowne odpowiedzi i wskazówki: Jak wygląda sprawa z kupnem biletów , potrzebny idenyfikator by wejść?
do kupna biletu potzrebny jest paszport polsatu 8)

a na powaznei to nie trza nic miec

Dziobol

#63 Post autor: Dziobol » 19 maja 2005, o 14:36

pak pisze:Niestety nie przyjediemy w grupie zorganizowanej (podobno wolny kraj) a policja ma zawracać kibiców kibiców Zagłębia... Mam pytanie , z góry dziękuję za sensowne odpowiedzi i wskazówki: Jak wygląda sprawa z kupnem biletów , potrzebny idenyfikator by wejść?
Normalnie przyłazisz do kay i godosz ze śląskim akcentem że chciołbyś bilet
hheehe :D

Panewniki
Kontakt:

#64 Post autor: Panewniki » 19 maja 2005, o 16:50

APROPO KIBICÓW ZAGŁĘBIA...JEŻELI CHCECIE NORMALNIE KUPIC BILETY PRZED MECZEM TO NA JAKI SEKTOR :?: :D MOŻE DO NOS :D
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

pak

#65 Post autor: pak » 20 maja 2005, o 06:42

Patrzysz na mecze ligi angielskiej lub niemieckiej? Sam sobie odpowiedz jaki jest poziom kibiców w polskiej lidze. Mamy za złe że PZPN robi źle to czy owo , Ale tak naprawdę poziom kształtują kibice , właśnie poprzez swoje zachowanie.
Wyobraz sobie czy gracze Ruchu przeszli by obok meczu przy dopingu 30 tys. widowni ? Znam wiele osób deklarujących sympatię dla Ruchu , ale na mecze nie chodzą wiesz dlaczego?
Podobnie jak paru innych czekam aż zawita na stadiony normalność. Jeśli zależy komuś na tym było dalej tak jak jest , nie mamy o czym mówic.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#66 Post autor: 19r20 » 20 maja 2005, o 09:24

pak ci piłkarze by przeszli --spokojnie ale co tam
szkoda ze was nie będzie w zwartej grupie, pojedyńczy pewnie przyjadą
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

zonkil

#67 Post autor: zonkil » 20 maja 2005, o 12:35

Kibice Zaglebia mogli by wejsc na sektor 4 ten nowy co pod jupiterem zrobili

Awatar użytkownika
Fami
Kontakt:

#68 Post autor: Fami » 20 maja 2005, o 13:54

No nie wiem jak to z Sosnowiakami bydzie. Jakoś nie widza żeby gdzieś nawet koło stadionu taki mi się z Zagłębiowskim szlikiem szwędał. Trza ich jakoś wciepnąc na ta 4 bez problemów zeby psiarnia nie miała się do czegoś doczepić. A tak wogóle to bez sensu są takie szpile bez przyjezdych. HWDP :!:

Panewniki
Kontakt:

#69 Post autor: Panewniki » 20 maja 2005, o 19:17

Wciepnąc ich na 4 i bedzie dobre :D Jutro kibice ruchi - Zagłębia prowadzimy gorący doping :!: :!:

COBRA

#70 Post autor: COBRA » 20 maja 2005, o 20:43

Zobaczycie jak my w przyszlosci bedziemy cierpiec przez te pi***olone decyzje naszego wspanialego zarzadu i psow!Chodzi mi o to zeduzo klubow przez ta nasza goscinnosc zemsci sie w przyszlosci i nas tez niewpusci a wtedy poczujemy sie hujowo jak niektore ekipy ktore mobilizowaly sie na wyjazdy do nas!!!

ruby z kaliny

#71 Post autor: ruby z kaliny » 20 maja 2005, o 21:40

kumple z roboty jadom inkognito bo psy majom zawracac wszystkich w barwach i grupach
pedziolech im zeby byli cicho nie lotwjyrali gymby

DjMaciar
Kontakt:

#72 Post autor: DjMaciar » 20 maja 2005, o 22:00

nie rozumia tego za bardzo przeca to jest mecz sezonu niezalerznie od tego o jakie laury grajom obie druzyny
i Sosnowiec powinien byc wpuszczony na stadion
tym bardziej ze oni nas wpuscili i nikt nie pajacowal tak jak my lub te osly na ostatnim meczu w gliwicach
SPORT DLA KIBCOW a nie ze oni graja sobie do siebie cos nie mozliwego
najlepiej jak by nos tyz nie wpuszczali na Ruch to napewno bydzie super >-
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

KAMA Z KALINY
Kontakt:

#73 Post autor: KAMA Z KALINY » 20 maja 2005, o 22:01

Dla wszystkich z Sosnowca proponuja bilety na sektor 7, bardzo neutralny i spokojny sektor, kaj sie wom nic nie stonie

Panewniki
Kontakt:

#74 Post autor: Panewniki » 21 maja 2005, o 06:42

CO TO MA ku*** BYĆ :? NIE NO...KIBICE ZAGŁĘBIA POWINNI ZOSTAĆ WPUSZCZENI I TO W TAKIEJ ILOŚCI W JAKIEJ CHCĄ :!: :!: NA SZPILU Z PODBESKIDZIEM BYLI PRZYJEZDNI NIE WIEM PO CO A NA DZISIEJSZYM SZPILU NIE BYDZIE :?:

Pepek
Kontakt:

#75 Post autor: Pepek » 21 maja 2005, o 09:35

bo kibice podbeskidzie dogadali sie z odpowiednimi osobami i dlatego zostali wpuszczeni, Kibice zaglembia tez dostali pozwalanie i dostana wydzielony sektor jak przyjada. A z tego co wiem to nie organizuja wyjazdu ino kazdy kto bydzie chcial przyjechac, przyjedzie na własna reke.

ODPOWIEDZ