[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
co tam sklecił? Znowu jakaś wielka afera?Mirek pisze:ni ma go na forum. to sie na tt realizuje19gorek20 pisze:https://twitter.com/i_raczek/status/911977621793263617
tam był spalony i to nie był samobój. Marković stał metr przed obrońcą. Włącz sobie wideo i zatrzymaj w momencie dośrodkowania19gorek20 pisze:W poprzedniej kolejce debil nie uznal bramki po golu samobojczym bo niby byl spalony i jak mi ktos wytlumaczy dlaczego to wrzuce dobry tekst z twiteraMNCH pisze:Łod 2 szplil nie drukuja.
Mocie tez takie wrazenie ?
Chodzi mi po głowie obie strzelą ale wygra RuchElmer pisze: A teraz roztopić Miedź
Panowie trochę spokoju i powagi . Pamiętajmy że Miedź to jednak dużo lepsza drużyna niż ta Pogoń Siedlce .Piłkarze Miedzi to starzy wyjadacze ligowi ograni na boiskach "ekstra"klasy i pierwszej ligi więc żeby w piątek nie było zaś płaczu .wiesiek1 pisze:W piatek przed 23 00 bedzie wiadomo czy wyszlismy z tego marazmu.Narazie sie jeszcze wstrzymam z pelna radoscia.
W takim razie kto? My imarek79 pisze:Miedz niy awansuje.
W mojej ocenie widzi mi się Odra Opole, tam z roku na rok awans, podejrzewam że ciśnienie na Ekstraklasę jest, gra i wyniki temu sprzyjają. Druga drużyna ? Kompletnie nie mam pojęcia. Nie no nie oszukujmy się, że my awansujemy, do lidera dzieli nas 18 punktów, musielibyśmy chyba iść jak burza teraz i wygrywać wszystko jak leci. Póki co pokonaliśmy po lekkiej męczarni Pogoń Siedlce, na spokojnie, Miedź zweryfikuje zamiary.19Wariat20 pisze:W takim razie kto? My imarek79 pisze:Miedz niy awansuje.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]??
Som 3 punkty. Duzo stresu zaś przy końcu, ale sie udało. Trzeba być optymistąmonisia2812 pisze:Wiesz Adam, że jo zawsze wierza w 3 pkt, ale jak Ty już piszesz to jestech spokojno. Dość już upokorzeń i wyśmiewania na dzielnicy, ale zawsze powtarzom ,że jestech kibicem najlepszego klubu w Polsce z czego zech jest dumno. Ruch im wszystkim jeszcze pokoze ! Dziś 3 pkt.adamo_R pisze:Wiem, wiem. Nie moga startować w kwestii optymizmu. Jesteś 100% optymistką. Czyź nie ?monisia2812 pisze:Cóż za optymizm w Tobieadamo_R pisze:Przy zmianie władzy może sie wiele wydarzyć. Aczkolwiek złodziejka ma sie dobrze i znowu zasiądzie dziwka na tronie.
uj z tym.
Niebiescy yno Sieg!!
PS. 100 EUR na Ruch !
maruda i pesymista rozcial palec o laptopa przy golu na 1:1heli pisze:kuźwa , a ten jak zawsze wieczny maruda i pesymista.jajo pisze:![]()
jak terozki chycemy szwong to zatrzymiymy sie dopiyro w Lidze Mistrzów, kajs kole cwiercfinalu
a kto nos niby w tej lidze maistrów zatrzymo.
jo dzisiej stwierdził, że nie ma co, nie oglądom wyniku do samego końca, trocha się cyklisty wczas skończyli i kusiło jak pieron, ale dołech rada i chyba dobrze, bo jakbych trefił moment na 1-1 to bych ... chyba coś w haupie rozdupił
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 41 gości