A tu są ulotki, wersja dosc amatorska, niestety za cholere nie umialem wsadzic na strone wiecej niz 4.
http://wolf61.fm.interia.pl/gucio.doc
ja wczoraj odbieralem bilety z zamowienia, i biletow bylo jeszcze sporo bo sie pytalem wiec powinienes bez problemu je nabycMuring pisze:Mam jedno pytanko, co do rozpoczęcia "imprezy" na stadionie Ruch-u, na plakatach pisze, że wszystko zaczyna się o godzinie 15, ale doszły mnie słuchy, że wszystko rozpocznie się dużo wcześniej, jeżeli ktoś się orientuje, czy wszystko rozpocznie sie planowo czy też w innych godzinach to prosze o prywatną wiadomość.
I jeszcze jedno, nie orintuje się ktoś ile zostało biletów na mecz, bo mialbym jeszcze paru chętnych.
Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam wszystkich sympatyków Ruch-u !!
OK dzieki juz poprawione tera powinno byc wszystko w porzadkuMarik pisze:Wolfik gdybys mógł poprawić drobny błąd na swoich ulotkach. W drugiej linice napisałeś "odbedzie" zamiast "odbędzie się".
Jak tylko wprowadzisz ta drobna poprawkę drukuje i daję synowi do rozprowadzenia wśród kolegów w szkole.
Pozdrawiam
Widziałem,bardzo fajne to wygląda,tylko tak jak mówisz szkoda ze niema bramek w barwach Ruchu.radzion pisze:a propo: widzial juz ktos z was zapowiedz meczu na polsacie sport? najpierw jest wybranych 10 najladniejszych bramek zdobytych przez Gucia (szkoda ze nie ma zadnej ktora stzrelil dla Ruchu) a potem jest dupno plansza informujaco o meczu:
dla tych ktorzy nie bede mogli byc na meczu (zwlaszcza dla ludzi z zagranicy) a chca obejrzec mecz to pisze ze transmisja z meczu zacznei sie o godzinie 17:30 na polsacie sport oczywiscie 1 czerwca!
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], koperniol1984, Pivko, Wilus i 67 gości