TRENING NASZYCH ANTYPIŁKARZY
taki trening jak maja teraz jest rzecza normalna w kazdym cyklu przygotowawczym i przy graniu co 3 dni
problem jest jednak taki , ze sa zle przygotowani szybkosciowo, wytrzymalosciowo i taktycznie
a to wynika z tego ze zle przepracowali okres przygotowan!!!
i z tym sie juz nic nie da zrobic
smutne ale prawdziwe
problem jest jednak taki , ze sa zle przygotowani szybkosciowo, wytrzymalosciowo i taktycznie
smutne ale prawdziwe
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Viro jo to wszystko rozumia ale jak by mi zalezalo to mom jakiegos kaca ,jakos adrenalina,ambicja zadkie slowo w tych czasach ,jakis ku*** zarys wkurwiynia ,skupiynia ,loni to maja w du***.Viro pisze:taki trening jak maja teraz jest rzecza normalna w kazdym cyklu przygotowawczym i przy graniu co 3 dni
smutne ale prawdziwe
To,ze sa zle do sezonu przygotowani to widac tylko tego nie za bardzo umie pojac skoro mieli ponoc pierwszy raz od niepamietnych czasów obóz z prawdziwego zdarzenia to co oni na nich robili??? :roll:. Przeciez Wyrobek wie jak sie przygotowuje zawodników do sezonu bo nie jest trenerem od wczoraj. Jedeynie wytłumaczenia jakie przychodzi mi na mysl to to,ze pojechali sobie na urlop a nie na obóz przygotowawczy. Pozdrawiam
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A co z "gwiazdami" Biza, Śrutwa, Moskit, Sibik?kuba fans pisze:NAPRAWDE SIEDZIAŁEM TAM I PATRZAŁEM NA ICH WYGŁUPY . W JEDNEJ GRUPIE BYŁ MUSIAŁ STANFORD WAWRZYNCZOK ADAMSKI SMARZYNSKI W BRAMCE NOWAK I JAKI BRAMKARZ KTÓREGO NIE ZNAM. ZA BRAMKA SIEDZIAŁ KOŁODZIEJCZYK W WYROBEK TYLKO CHODZIŁ I MÓWIŁ ZE KTO NIE STRZELI KARNEGO TO STAWIA. NAPRAWDE ZAL BYLO PATRZEC . NA SRODKU W SIATKONOGE GRALI CWIELONG MOLEK POKŁADOWSKI FRANKE BALUL I JESZCZE KTO KUCZMA I UNIERZYNSKI SIE NACIAGALI I SIEDZIELI Z BOKU. MOWIE NIKT BY NIE POWIEDZIAŁ ZE TE ZESPOŁ GRA SŁASBO I ZE WALCZY O UTRZYMANIE. WSTYD
Czy po 30-tce nie czeba już trenować, czy za coca-cola im się nie opłaci.
Ale to chyba też rola trenera aby wszyscy trenowali
- 19r20
- Kontakt:
PANOWIE byłem dzisiaj na treningu NA TRENINGU O KTÓRYM Z PODNIESIONĄ GLOWĄ MOŻNA POWIEDZIEĆ ŻE TO BYŁ
TRENING - oczywiście mogą być jeszcze lepsze ,lepiej prowadzone - ale nie była to gra w dziada i strzały na bramkę o coca colę :lol: MOŻE COŚ W ICH MANTALNOŚCI ZMIENIŁO SIĘ!!!
POWIAŁO TROCHĘ OPTYMIZMEM
A jak będzie w sobotę sami się przekonamy
TRENING - oczywiście mogą być jeszcze lepsze ,lepiej prowadzone - ale nie była to gra w dziada i strzały na bramkę o coca colę :lol: MOŻE COŚ W ICH MANTALNOŚCI ZMIENIŁO SIĘ!!!
POWIAŁO TROCHĘ OPTYMIZMEM

- fRyta
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
-
- Kontakt: