No nie przyjadą. Jeśli nawet w 90. minucie będą wygrywać 3:0 to i tak nie wygrają. Oni mentalnie nie podniosą się już do zimy, a potem będzie za późno.szogun pisze:Jak z Siedlec nie przyjadą z trzema punktami to tym kurwom wyslac smsa do autokaru by już nie wracali. ch** mnie strzela. Wiem że się odbudujemy, wrócimy do ekstraklasy. Myślałem że to zajmie 2-3 lata ale coś czuja że będziemy czekać z 10 - 20 lat, tak jak np. Kiedyś Jagiellonia dolowala, Stal Mielec a teraz walczą o awans. My też posiedzimy z jakimiś pizdami prezesami ci nie puszcza tego klubu aż w końcu przyjdzie ktoś kto to ogarnie.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Ruch Chorzów - Górnik Łęczna 18.09.2017 godz. 19:00
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Górnik Łęczna 18.09.2017 godz. 19:00
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
jak mamy się odbudowac? za co? nie ma nic, nie ma grajkow, nie ma pieniedzy, nie ma stadionu. jedno wielkie g*wno. za rok mecz przyjazni a za 2/3 "wyjazdy" pieszo na skalka. juz niewiadomo co tu moze pomoc.
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rafał... Z całym szacunkiem, ale w czym wycofanie z rozgrywek pomogło by Ruchowi?Rafał19R20 pisze:to jest ku.. jakiś dramat ileż można znosić jeszcze tych upokorzeń?!!...
Kolejny wygrany mecz... powoli mam wrażenie że ciąży na Nas jakaś klątwa...
najlepsze jest to że każdy k.. mecz był do wygrania...
4 mecz przegrany/ zremisowany w ostatnich 5 min...
nie sądziłem że to powiem ale chyba wycofanie się z rozgrywek byłoby najrozsądnieszym rozwiązaniem..
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Kontakt:
Do 75 min mimo nie najlepszych umiejetnosci jakos to wyglondalo. Niosl ich jeszcze doping. Pozni to juz postepujacy paraliz przed utrata gola. Po stracie gola to juz luft pitnol. Dramat. To jest jak najgorszy sen. Jak my z tego wyjdymy to chyba od razu po Liga Mistrzow.
-
- Kontakt:
Pamiętam marazm za Rogali. Spadek, baraże ze Zniczem i Stalą. Ale tak chujowo, jak teraz to nie było nigdy.
-
- Kontakt:
Smutny jest brak reklam wokół murawy... Naprawdę nikt nie chce się reklamować? Przecież te mecze to wyglądają jak kiedyś spotkania Ruchu II w Pucharze Polski. Nie ma lokalnych kolegów, tzn. biznesmenów, którzy chcieliby się pokazać na stadionie?
Wygląda to tragicznie...
Wygląda to tragicznie...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Kontakt:
My powinni szpile kończyć w 80 minucie bo dokulac wynik o te 10-15 minut to już za wiele dla naszych skórokopów

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a co tu reklamować w obecnej sytuacji chyba tylko usługi pogrzebowe BrauneraElmer pisze:Smutny jest brak reklam wokół murawy... Naprawdę nikt nie chce się reklamować? Przecież te mecze to wyglądają jak kiedyś spotkania Ruchu II w Pucharze Polski. Nie ma lokalnych kolegów, tzn. biznesmenów, którzy chcieliby się pokazać na stadionie?
Wygląda to tragicznie...
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2017, o 22:16 przez Ozor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Wygląda tak samo, jak wszystkie fitulityngeszefty od Pata.Elmer pisze:Nie ma lokalnych kolegów, tzn. biznesmenów, którzy chcieliby się pokazać na stadionie?
Wygląda to tragicznie...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z tego bagna już nie wyjdziemy.
Za długi odpowiada DS i jego ekipa ale za rozwalenie tamtej drużyny, trenera i ściągnięcie tych pseudopilkarzy pełna odpowiedzialność spada na JP.
Jest na najlepszej drodze aby zapisać sie w historii Ruchu dwoma spadkami pod rząd.
Od marca Ruch rozegrał 21 meczy z czego 1 wygrał. Nie wiem czy w całej Europie jest tak słaba drużyna
Za długi odpowiada DS i jego ekipa ale za rozwalenie tamtej drużyny, trenera i ściągnięcie tych pseudopilkarzy pełna odpowiedzialność spada na JP.
Jest na najlepszej drodze aby zapisać sie w historii Ruchu dwoma spadkami pod rząd.
Od marca Ruch rozegrał 21 meczy z czego 1 wygrał. Nie wiem czy w całej Europie jest tak słaba drużyna
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pamiętam ten czas, jak blagalem Rogalę, żeby podał się do dymisji, zeby dał poprowadzic Ruch innym....pamiętam jak jeszcze niedawno chciałem własnoręcznie udusić smagora.... teraz już kompletnie nie wiem co mógłbym zrobić, jak pomóc temu Klubowi...ewald pisze:Pamiętam marazm za Rogali. Spadek, baraże ze Zniczem i Stalą. Ale tak chujowo, jak teraz to nie było nigdy.
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Kontakt:
Tutaj potrzeba zawodników, ktorzy potrafili awansować do ekstraklasy. Zawodnicy pokroju Mikulenas, Sokołowski, Grzyb. Pierwsza liga w ich wykonaniu oglądało sie za***iscie. Teraz mamy wynalazki typu Mello, Villazagrajdotylufanne czy inne Hołownia "Jestem tu tylko na wypozyczeniu"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pomogłoby w uniknięciu kolejnych upokorzeń...Konrad pisze:Rafał... Z całym szacunkiem, ale w czym wycofanie z rozgrywek pomogło by Ruchowi?Rafał19R20 pisze:to jest ku.. jakiś dramat ileż można znosić jeszcze tych upokorzeń?!!...
Kolejny wygrany mecz... powoli mam wrażenie że ciąży na Nas jakaś klątwa...
najlepsze jest to że każdy k.. mecz był do wygrania...
4 mecz przegrany/ zremisowany w ostatnich 5 min...
nie sądziłem że to powiem ale chyba wycofanie się z rozgrywek byłoby najrozsądnieszym rozwiązaniem..
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- 19Wariat20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
orbiter pisze:No pierwsza połowa nie była zła. Był pressing, ciągnęli do przodu. Łeczna może 2-3 razy była pod naszym polem karnym.19Wariat20 pisze:Kaj my stwarzomy sytuacje bo my chyba inkszy szpil oglądali?
Zresztą w drugiej połowie TEŻ
To że my grali na ich połowie uja dowało.Sytuacji my niy stwarzali

-
- Kontakt:
Niestety nie. Oni po prostu są tacy słabi.19JeRRy20 pisze:Jestem w ch** ciekaw czy mieliby na tyle odwagi, by ustawiać mecze w końcówkach, ale to juz chyba moje dziwne wyobrazenia...
Te bramki padają po elementarnych błędach indywidualnych. Na orliku takie błędy się nie zdarzają. Idiotyczne i niepotrzebne faule. Brak rozeznania pola. To jest piłkarskie abecadło.
Obrona to nie istnieje.
Ktoś tam ostatnio chwalił Urbańczyka za szpil z Tychami...

A "najlepsze" jest to, że w końcówce (jeszcze przy stanie 1-1) najwięcej i najszybciej biegał najstarszy chop na platzu... Bonin..
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]