RUCH CHORZÓW---ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ENDZA
Kontakt:

#91 Post autor: ENDZA » 18 maja 2005, o 23:01

19r20 pisze:i na ch*** obrażacie Sosnowioków?
lepiej się już czujecie?
żenujący jesteście
JA CZUJA SIE LEPIEJ I POZWOLISZ ZE JESZCZE SIE RYKNA ....
GOROLE RAUS GOROLE WON GOROLE wy***rdalac STAD!!!!!!

Gość

#92 Post autor: Gość » 18 maja 2005, o 23:31

PePeK pisze:w doma przed telegazeta :lol: moderatorzy żyjecie? :roll:
jakie to mile :D

Pavlique
Kontakt:

#93 Post autor: Pavlique » 18 maja 2005, o 23:52

A jo je Ślonzok i tela; pi***ol Polske pi***ol Niymce walcz ło ŚLONSK!!! Oberschlesien!!!
Ale co do szpila to i tak jużech przestoł sie jarać, jak niy kupiom to wpierdzielom i taki bydzie finał :cry:
Ostatnio zmieniony 19 maja 2005, o 07:13 przez Pavlique, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm a man who walks alone

trepos

#94 Post autor: trepos » 19 maja 2005, o 01:20

Redeniak pisze:
OLSZA pisze:Jo jest POLOK :!: :!: :!: a ty gorolsko swinio wypierdalej z tego forum :!: :!: :evil:
ech.... potraficie napisac Niebiescy cos nie bluzgajac? 1, moze 2 wyjatki tu sa ludzi co potrafiom napisac cos nie obrazajac nas przy okazji.... i jak ma byc normalnie?
Stary jak obiektywnie spojrzysz na wpisy NIEBIESKICH to mozesz zauwazyc ,że zbytnio nam nie ubliżali ,do czasu az nie pojawiły się jakies pajace z Sosnowca z napinką , z resztą nie spodziewiałeś chyba miłego powitania ,to jest odwieczna wojna
ale na ch** prowokowac idiotycznymi wpisami i zasmiecac im forum. tyle lat czekac na wyjazd za Brynice na Cicha i banda palantów decydentów powie nie kibicom przyjezdnym .Mimo nienawisci szacunek CHORZOWSKIM sie należy ,to nie jakis tam sobie meczyk z ks wichura ,to mecz ktory elektryzuje ale coz nie dane .........

pak

#95 Post autor: pak » 19 maja 2005, o 06:30

Masz słuszną rację brachu!
Należy ignorować debili , napinaczy z obu stron.
Zagłębie i Ruch to firmy w polskiej lidze , tak było i zostanie.
Podobnie myślą i Niebiescy kibice , jaki inny mecz jest dla nich tak ważny jak ten?
Trzeba się szanować u mnie to macie Ślązacy.
Do zobaczenia na Cichej.

Gość

#96 Post autor: Gość » 19 maja 2005, o 07:56

juz niepierdolcie tyle na te zaglebie bo w necie kazdy madry
jestesmy od nich lepsi wiadomo ale jak zwykle okazuja to nie te osoby co trzeba
pozdRo

je*** pilkarzy

Darek

#97 Post autor: Darek » 19 maja 2005, o 08:28

Polska Polska BEZ ŚLĄSKA !!!!!! GÓRNY Śląsk !!!!

maras24

#98 Post autor: maras24 » 19 maja 2005, o 11:31

A ja nie moge odżałować ze nie obejrze tego meczu nazywo.No cóż WIELKA SZKODA że nie wpuszcza na ten mecz kibiców Zagłębia nawet jeśli wejdziemy na któryś z Waszych sektorów to bedzie nas góra 300 a mogłoby być 2000.I jaki jest sens kibicowania skoro jawnie sie zabrania oglądania meczów na zywo.Co do napinek to wiadomo były są i będą ale naszczescie jest to ciągle mniejszosć półgłówków!Ja koncentruje sie zawsze tylko na meczu i dopingu swojej drużyny gdyby wszyscy tak robili!Jako kibic Zagłębia sosnowiec mam nadzieje ze w sobote bo bardzo dobrym meczu Zagłębie zwycięży 2:1.

Gość

#99 Post autor: Gość » 19 maja 2005, o 15:02

Nie wiem po co sie czesc z was tu napina :lol: . W sobota sie okaże kto jest lepszy i na boju i miejmy nadzieja ze na trybunach :) .
I niech NIKT NIE MYŚLI SIE ŻE hu* Z MECZEM BO NIE BEDZIE GOROLI I BEDEMY SAMI to najważniejszy szpil sezonu :twisted: !!! OBECNOSĆ OBOWIAZKOWA nie ma zadnej wymówki :twisted: !. Biercie kogo macie po rekai zarażajcie NIEBISKA WIARĄ 8) :) .
PS Kumaci coś pisali że do 16 lat wstep za darmo ale coś im sie ostatnio pojebało, wiec jak jest?. Bo napewno zabrał bym wiecej osób ze soba jak by było za friko do 16 :wink: .

hagi17

#100 Post autor: hagi17 » 19 maja 2005, o 15:18

Pavlique niy ma szans żeby my kupili tego szpila bo gorole walczą o baraż i za chiny tygo szpilu nie sprzedadzą. A mi się zdaje że chopy 1 roz dadza z siebie wszystko i wygromy.

Hassan

#101 Post autor: Hassan » 19 maja 2005, o 16:36

Kij wom wszystkim w oko jo i tak ida w sobota na tyn mecz ze gorolami i zobocza pikne zwycienstwo.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#102 Post autor: Slawko » 19 maja 2005, o 16:40

qr** tyle razy juz pokazali ze maja nas i caly Ruch gdzies a wy jezszce wierzycie ze oni sie zmobilzuja na Zaglebie bo to swieta wojna czy cos... w zyciu.
Moze ten szpil ma wieksze znaczenie dla Srutwy czy wychowankow... chociaz i tak watpie...
A co do goroli to z kuli mnie moze ich byc 100 albo 10tys, jeden ch...
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

19Damian82

#103 Post autor: 19Damian82 » 19 maja 2005, o 17:50

Po co wy sie tu wykłucacie ślązoki jak i tak oczywiste jest że ZAGŁĘBIE to wygra !!

Luke

#104 Post autor: Luke » 19 maja 2005, o 18:17

19Damian82 pisze:Po co wy sie tu wykłucacie ślązoki jak i tak oczywiste jest że ZAGŁĘBIE to wygra !!
Źebyś się gorolu zdziwił :!: Żebyś się zdziwił :!: :evil: :roll:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#105 Post autor: Simone » 19 maja 2005, o 18:22

czy wygramy czy przegramy tym razem to i tak Ruch to klub zupelnie innej skali niz Zaglebie , tak zawsze juz zostanie 8)
Licze na przelom w tym meczu :wink:

ODPOWIEDZ