Działania marketingowe
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Działania marketingowe
Poszło 2000 karnetów, pewno jeszcze kobel podzie. Widocznie madre glowy w klubie policzyli ze bardzij im sie werci 1500 biletow za 35 niz 2500 za 15
Som fest tonie bilety i karnety do dzieci. Jak wto jezdzi som na szpile to 35 go stykac a jak jezdzi z dzieckami to terozki fest tonio. Niy szkamrać ino brac sie na szpil!
Som fest tonie bilety i karnety do dzieci. Jak wto jezdzi som na szpile to 35 go stykac a jak jezdzi z dzieckami to terozki fest tonio. Niy szkamrać ino brac sie na szpil!
- stillimatic82
- Kontakt:
takie bajtle do 10 roku życia to powinny za darmo włazić tak się buduje przyszłość kibicowską i marketingową klubu
-
- Kontakt:
Karnet do takiego bajtla kosztuje 15 zł, więc to jest za darmo. Jak znosz bajtla którego fater może mieć problem z wyłożeniem "takich" pieniędzy, to dej znać na priv, a obiecuja, że kupia tymu bajtli i jeszcze jego kumplowi karnet na cały sezon.stillimatic82 pisze:takie bajtle do 10 roku życia to powinny za darmo włazić tak się buduje przyszłość kibicowską i marketingową klubu
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- NIEBIESKA GODULA
- Kontakt:
Chopie jo godom o dopingu a niy o kasie??? Czytej co pisza! Dupić to ty moźesz aly fleki!!Aveni1920 pisze:Tych wpierdalajacych sloniol jest wiecej co za tym idzie wieksze pieniadze wiec skoncz dupicNIEBIESKA GODULA pisze:Wola te 2 koła WIERNYCH KIBICÓW dobing na maksa niź drugie tyle wpierdalajocych słoniol!!Harpo pisze:30-35 zeta. OK- to te 2 koła mamy pewne na naszym "stadionie".
Kogoś solidnie poyebało w Klubie![]()
-
- Kontakt:
I to jest to. Takich co nie stac ale rzeczywiscie nie stac bo jest biedny jest kilku-kilkunastu.grzechub pisze:Karnet do takiego bajtla kosztuje 15 zł, więc to jest za darmo. Jak znosz bajtla którego fater może mieć problem z wyłożeniem "takich" pieniędzy, to dej znać na priv, a obiecuja, że kupia tymu bajtli i jeszcze jego kumplowi karnet na cały sezon.stillimatic82 pisze:takie bajtle do 10 roku życia to powinny za darmo włazić tak się buduje przyszłość kibicowską i marketingową klubu
Reszta to "biedacy" z wyboru czyli na piwo jest, fajki sa a jak przyjdzie zaplacic za bilet na szpil to drogo.
O ile to jest drogo? O 10 zl czy o 15?
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wg mnie to akcja na sprzedanie jak najwiekszej liczby karnetow. jak sobie ludzie beda liczyli wg tej ceny, to wyjdzie duzo taniej. a potem juz beda tansze ceny, moze za wyjatkiem Gieksy i Sosnowca.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- szogun
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oprócz kasy liczy się też wygląd. Kaj przyjdzie sponsor, tam gdzie łazi 2 tysiące kibiców czy tam gdzie chodzi 6 tysięcy przykładowo? Wiem że to u nas bez różnicy ale jednak w razie potencjalnych rozmów ze sponsorami to lepiej to wygląda dla nas.
-
- Kontakt:
Tam kaj łajzi 20 tys tyz niy ma sponsora wiec argument z frekwencja mozna wsadzic gleboko. Dzis w sporcie reklamuja sie firmy kiere maja w zarzadach albo za wlascicieli kibicow.
- m.
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widzę ,że dyskusja się ciągnie to dorzucę jeszcze swoje parę groszy.
Jedni piszą ,że za drogo drudzy że ceny ok. Jak dla mnie (choć posiadam karnet) za drogo. A to dlatego ,że NADAL gramy na przestarzałym stadionie , NADAL wpierdalamy wuszty przy toitoiu i najważniejsze gramy o klasę niżej i ten ostatni czynnik powinien być brany pod uwagę przy doborze cen biletów .
Spadliśmy z ligi i pewnie "parę" osób nie prędko zawita na C6 tzw kreple. Dlatego nadszedł moment w którym klub musi walczyć o sezonowca bo to właśnie oni jak i pikole robią frekwencję na każdym stadionie w Pl. Prosta zasada większą frekwencja=wieksza kasa dla klubu.
Parę osób pisze że 15 zł za karnet dla bajtli to nic ale zapomnieliście dodać 250 zł dla osoby doroslej i już tak tanio dla niektórych nie ma .
Opcja druga czyli jednorazowy wypad np ojciec+syn do 14 roku życia- 36zl i co w zamian-patrz wyżej (skansen,wuszty przy kiblach i w razie niepogody mokre łachy)
Mieszkamy w aglomeracji w której jest największy miks kibicowski w kraju. Dlatego żeby zachęcić potencjalnego nowego kibica do przyjścia na mecz produkt czyli mecz musi mieć konkurencyjną cenę . U nas w klubie ktoś o tym zapomniał . Zapomnieli co mają do zaoferowania (stadion-skansen, 1liga) i chyba bardziej skupili się na tych kibicach ,którzy są "zawsze" czyli umówmy się te 5tys osób z czego 2-3 tys to karnetowicze. Jeżeli ich to zadowala to ja nie mam pytań. W ten sposób nie buduje się frekwencji ani nie pozyskuje się nowych kibicow...a konkurencja nie spi. Każdy potencjalny nowy zdrowo myślący kibic poszperajac w necie porówna ceny i co jaki klub ma do zaoferowania i niestety ale Chorzów na dzień dzisiejszy ominie z daleka.
Jeżeli ktoś pisze ,że woli 2 fanatyków niż 5 tysięcy pikoli to już może wziąć rozpęd i je***c łebem w ścianę . Ktoś taki chyba nie rozumie w jakim miejscu znajduje się Ruch ijak ważna jest każda złotówka i zatrzymanie kibica.
2tys fanatyków × 35zl = 70.000zl
5tys pikoli × np.20zl = 100.000zl
Wiem ,że znajdą się tacy co będą ryczec dwie dychy to za dużo ale napisałem to tylko dla przykładu a poniżej jakiegoś pułapu cenowego też nie można zejść ze względu na to ,że klub bez sponsora na dzień dzisiejszy "utrzymują" kibice.
Ps. Jest to moja prywatna opinia .....i już wiem ,że zaraz znajdą się tacy ,którzy mnie zjadą jak psa.
PS2 Tak poza tematem wk***ia mnie coraz bardziej fakt ,że wszyscy wiemy w jakim miejscu jest Ruch a na forum coraz bardziej widac swego rodzaju skakanie do gardel ,wyzywanie się itd. Panowie my ku*** gramy do jednej bramki i ostatnie co powinno mieć miejsce to jakies poróżnienia i zwady.
Jedni piszą ,że za drogo drudzy że ceny ok. Jak dla mnie (choć posiadam karnet) za drogo. A to dlatego ,że NADAL gramy na przestarzałym stadionie , NADAL wpierdalamy wuszty przy toitoiu i najważniejsze gramy o klasę niżej i ten ostatni czynnik powinien być brany pod uwagę przy doborze cen biletów .
Spadliśmy z ligi i pewnie "parę" osób nie prędko zawita na C6 tzw kreple. Dlatego nadszedł moment w którym klub musi walczyć o sezonowca bo to właśnie oni jak i pikole robią frekwencję na każdym stadionie w Pl. Prosta zasada większą frekwencja=wieksza kasa dla klubu.
Parę osób pisze że 15 zł za karnet dla bajtli to nic ale zapomnieliście dodać 250 zł dla osoby doroslej i już tak tanio dla niektórych nie ma .
Opcja druga czyli jednorazowy wypad np ojciec+syn do 14 roku życia- 36zl i co w zamian-patrz wyżej (skansen,wuszty przy kiblach i w razie niepogody mokre łachy)
Mieszkamy w aglomeracji w której jest największy miks kibicowski w kraju. Dlatego żeby zachęcić potencjalnego nowego kibica do przyjścia na mecz produkt czyli mecz musi mieć konkurencyjną cenę . U nas w klubie ktoś o tym zapomniał . Zapomnieli co mają do zaoferowania (stadion-skansen, 1liga) i chyba bardziej skupili się na tych kibicach ,którzy są "zawsze" czyli umówmy się te 5tys osób z czego 2-3 tys to karnetowicze. Jeżeli ich to zadowala to ja nie mam pytań. W ten sposób nie buduje się frekwencji ani nie pozyskuje się nowych kibicow...a konkurencja nie spi. Każdy potencjalny nowy zdrowo myślący kibic poszperajac w necie porówna ceny i co jaki klub ma do zaoferowania i niestety ale Chorzów na dzień dzisiejszy ominie z daleka.
Jeżeli ktoś pisze ,że woli 2 fanatyków niż 5 tysięcy pikoli to już może wziąć rozpęd i je***c łebem w ścianę . Ktoś taki chyba nie rozumie w jakim miejscu znajduje się Ruch ijak ważna jest każda złotówka i zatrzymanie kibica.
2tys fanatyków × 35zl = 70.000zl
5tys pikoli × np.20zl = 100.000zl
Wiem ,że znajdą się tacy co będą ryczec dwie dychy to za dużo ale napisałem to tylko dla przykładu a poniżej jakiegoś pułapu cenowego też nie można zejść ze względu na to ,że klub bez sponsora na dzień dzisiejszy "utrzymują" kibice.
Ps. Jest to moja prywatna opinia .....i już wiem ,że zaraz znajdą się tacy ,którzy mnie zjadą jak psa.
PS2 Tak poza tematem wk***ia mnie coraz bardziej fakt ,że wszyscy wiemy w jakim miejscu jest Ruch a na forum coraz bardziej widac swego rodzaju skakanie do gardel ,wyzywanie się itd. Panowie my ku*** gramy do jednej bramki i ostatnie co powinno mieć miejsce to jakies poróżnienia i zwady.
-
- Kontakt:
Na tym forum jakby byly bilety po 15-20 zl to byloby jebanie ze za tanio i tym sposobem Pat nie zarobi i dzialo na szkoda klubu.
Tutaj od pewnego czasu nie ma tematu kaj nie byloby narzekanio ze Ci u wladzy wszystko spierdolili albo sp***dola.
Niektorym ewidentnie pasowalo siedzenie w gownie Smagora. Nawet jak Patowi nie wyjdzie to przynajmiej probowal.
A chetnych na ten klub nie widac. Po prostu nie widac.
Tutaj od pewnego czasu nie ma tematu kaj nie byloby narzekanio ze Ci u wladzy wszystko spierdolili albo sp***dola.
Niektorym ewidentnie pasowalo siedzenie w gownie Smagora. Nawet jak Patowi nie wyjdzie to przynajmiej probowal.
- mpapmp
- Kontakt:
Dokaldnie a ostatnie wpisy na grupach FB wolaja o pomsta do nieba. Bo to co tu wypisuja to jeszcze malo. Widać, ze wielu pasowol stary uklad a nowi nawet jak proboja to sa fee, bee bo nie mozna z nimi robic biznesow.marek79 pisze:Na tym forum jakby byly bilety po 15-20 zl to byloby jebanie ze za tanio i tym sposobem Pat nie zarobi i dzialo na szkoda klubu.

- szogun
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No ludzie, zajmujemy ostatnie miejsce w pierwszej lidze a cena biletu jakbyśmy grali w europejskich pucharach.
-
- Kontakt:
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]szogun pisze:No ludzie, zajmujemy ostatnie miejsce w pierwszej lidze a cena biletu jakbyśmy grali w europejskich pucharach.
To ile powinien kosztowac bilet?
Jak na ekstraklasa kosztowal 20 zl chyba.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeśli jak to nazywam kryzys zaufania do obecnej władzy minie wtedy można a nawet trzeba zaapelować do kibiców o wsparcie i wytłumaczyć dlaczego jest tak a nie inaczej z cenami.
Jednak na razie oprócz paplaniny i pięknych słówek niczym obecna władza nie różni się od poprzedniej , w żadnym aspekcie ani sportowym ani organizacyjnym nie ma progresu więc trudno liczyć że po raz kolejny ludzie dają się nabrać tylko na puste słowa.
Piłka jest po stronie zarządu.
Jednak na razie oprócz paplaniny i pięknych słówek niczym obecna władza nie różni się od poprzedniej , w żadnym aspekcie ani sportowym ani organizacyjnym nie ma progresu więc trudno liczyć że po raz kolejny ludzie dają się nabrać tylko na puste słowa.
Piłka jest po stronie zarządu.
- Pawlo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ile idzie czytać tego, że za drogo czy za tanio?
Przypominam, że ostatni szpil na Cichej o jakimkolwiek zabarwieniu emocjonalnym miał miejsce:
Ruch Chorzów 2-2 Górnik Łęczna 2 czerwca 2017, 20:30
3 miesiące temu! Jeżeli ten klub ma stanąć na nogi, to nie wyobrażam sobie by na meczu derbowym po takim czasie nie było frekwencji bliskiej kompletu. Niezależnie od ceny biletu, obowiązkiem każdego z mieniących się Kibicami naszego Ruchu, jest pojawienie się na tym szpilu.
Przypominam, że ostatni szpil na Cichej o jakimkolwiek zabarwieniu emocjonalnym miał miejsce:
Ruch Chorzów 2-2 Górnik Łęczna 2 czerwca 2017, 20:30
3 miesiące temu! Jeżeli ten klub ma stanąć na nogi, to nie wyobrażam sobie by na meczu derbowym po takim czasie nie było frekwencji bliskiej kompletu. Niezależnie od ceny biletu, obowiązkiem każdego z mieniących się Kibicami naszego Ruchu, jest pojawienie się na tym szpilu.
TYLKO i ZAWSZE RUCH!