Co Z Przyjezdnymi??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#31 Post autor: 19r20 » 17 maja 2005, o 12:23

jak ktoś nie chce kibiców Sosnowca na naszym meczu to bije bezpośrednio w nas - kibiców Ruchu
w następnym sezonie oni się za nami nie wstawią i pojedziemy w liczbie 150!
pomyśl SODA o tym!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Panewniki
Kontakt:

#32 Post autor: Panewniki » 17 maja 2005, o 15:03

CO CHWILE JAKIEŚ KOMBINOWANIE Z TYMI TERMAINAMI :!: A KTO NIE CHCE PRZYJEZDNYCH NA CICHEJ TO :!: RAUS :!: 2 DNI POD RZĄD NA CICHEJ...FAJNIE :twisted: :D
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

SCORPARO

#33 Post autor: SCORPARO » 17 maja 2005, o 19:14

Panewniki pisze:
ice pisze:Zagłebie ponoc ma 200 biletów
spoko :D

Stary nie gadaj takich głupot :-)) spoko ?? a tr 100 w sosnowcu to było co ?? chyba Super spoko :-)

SCORPARO

#34 Post autor: SCORPARO » 17 maja 2005, o 19:16

ruby z kaliny pisze:
sts1 pisze:spoko to może dla was :evil: My wam daliśmy 1000 biletów a wasz klub wraz z policją chce nam dać tylko 200 biletów.SKANDAL
to zalatwcie sie wjazd miedzy nos przeca je pojednanie :lol:
następny ********** (nie bedę bluzgał ) - widziałeś kiedyś poijednanie kibiców Ruchu i Zagłębia Sosnowiec ??

Eagle

#35 Post autor: Eagle » 17 maja 2005, o 19:18

SCORPARO pisze: widziałeś kiedyś poijednanie kibiców Ruchu i Zagłębia Sosnowiec ??
Jo sam nie chca nic godac ale piyrwszy krok juz zrobili wasi przyjaciele z wawy jak wywiesili bandera krieksmarine :wink:

SCORPARO

#36 Post autor: SCORPARO » 17 maja 2005, o 19:19

19r20 pisze:wg mnie powinno wejść tylu zagłębioków ilu miało by ochote
no ale czas pokaże czy i jak się to uda załatwić

jedyny rozsądny gość na tym forum

Szacuneczek

POZDRO DLA NORMALNYCH

SCORPARO

#37 Post autor: SCORPARO » 17 maja 2005, o 19:21

Eagle pisze:
SCORPARO pisze: widziałeś kiedyś poijednanie kibiców Ruchu i Zagłębia Sosnowiec ??
Jo sam nie chca nic godac ale piyrwszy krok juz zrobili wasi przyjaciele z wawy jak wywiesili bandera krieksmarine :wink:
wielkie sorki - napisz po polsku to może się do tego ustosunkuje :-)

SCORPARO

#38 Post autor: SCORPARO » 17 maja 2005, o 19:23

Ruda Śląska pisze:Mnie sie wydaje że powinni dostać tyle biletów ilu jest chętnych ..tam też raczej nie mieliśmy problemów ze wyjściem.
Szacunek także dla tego forumowicza :-)

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#39 Post autor: AdiC » 17 maja 2005, o 20:27

Jo jest u siebie i pisza jak mi sie podobo. Stosunkuj sie na waszym pedalsko-gierkowskim gorolskim forum.
Mie twój Polski niy zawodzo więc odwal sie od języka naszych ojców i naszego Śląskiego Narodu!!!!![/quote]
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Stona
Kontakt:

#40 Post autor: Stona » 17 maja 2005, o 20:28

sąd ostateczny sam ku*** robisz?? tyn madry a tamten gupi?? co momy poradzić że ku*** takie rzady na Cichej i nikt nic nie potrafi załatwic, nawet głupich odznak na jubileusz klubu (o remoncie sektorów nie wspomna). Jak wejdziecie w liczbie 200 to powinniście sie ku*** z tego cieszyć! pozdRo

Luke

#41 Post autor: Luke » 17 maja 2005, o 20:29

AdiC pisze:Jo jest u siebie i pisza jak mi sie podobo. Stosunkuj sie na waszym pedalsko-gierkowskim gorolskim forum.
Mie twój Polski niy zawodzo więc odwal sie od języka naszych ojców i naszego Śląskiego Narodu!!!!!
ŚWIĘTA RACJA!!!Znowu jakiś ch** się pojawił :!: :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#42 Post autor: fRyta » 17 maja 2005, o 20:41

GOROLOM MOWIMY NIE :!: a widziles jaki jest tera sektor dla przyjezdnych gorolu jeden??? jest za maly zeby weszlo wiecej osob, jak co to miej pretensje do naszych dzialaczy :!:
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

sts1

#43 Post autor: sts1 » 17 maja 2005, o 20:48

Najłatwiej powiedzieć że sektor jest za mały, nieprzystosowany itd.Przypomnijcie mi ile to już lat remontujecie sektor dla przyjezdnych :?: A tak naprawde to ten sektor wygląda normalnie więc nie rozumiem prezesików i psów.Postawcie się w naszej sytuacji i dopiero piszcie te brednie o niewpuszczeniu nas.POZDRO

SCORPARO

#44 Post autor: SCORPARO » 17 maja 2005, o 21:21

AdiC pisze:Jo jest u siebie i pisza jak mi sie podobo. Stosunkuj sie na waszym pedalsko-gierkowskim gorolskim forum.
Mie twój Polski niy zawodzo więc odwal sie od języka naszych ojców i naszego Śląskiego Narodu!!!!!
[/quote]

Stary - pisz se jak chcysz bo jo i tyn hebrajski rozumia - sądziłem że obowiązuje tu jakaś kultura - cóż pomyliłem się - jak już napisał wcześniej sts1 - głupich nie sieją

Pozdro dla normalnych (Szczególnie Stabika - Iwona 3m sie ciepło ) :-)

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#45 Post autor: Goscioo » 17 maja 2005, o 21:23

za nami nie stoi przewodniczocy nadzoru budowalnego kiery dopusciol nie wiem jakim cudem wosze sektory? tfu a raczje gruzowisko a nom zawar stadion bo stopien byl o 1cm za wysoko wiec do niego pretensje

PS wiecie jak jest po noszymu umyty gorol ? - czisty ciul :>

ODPOWIEDZ