Byli gracze
-
Re: Byli gracze
Mimo że dwóch innych napastników jest kontuzjowanych, Stępiński znowu na trybunach. Niech sp***rza póki jeszcze okienko jest, bo znowu straci co najmniej pół roku...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Złoty klub KS Ruch!
- WolnyLogin
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
We Włoszech będzie to samo co w Nantes, to jest strasznie fizyczna liga, wiemy z czego słynie włoski futbol - faule, cwaniactwo i gra na czas. Tam też bardzo szybko rozlicza się napastników - nie strzelasz ? ława. To nie jest liga pod Stępla, na jego miejscu rozważałbym kierunek typu liga duńska, belgijska itp.
-
- Kontakt:
Fizyczna liga Mariuszowi najmniej bedzie przeszkadzacRNK95 pisze:We Włoszech będzie to samo co w Nantes, to jest strasznie fizyczna liga, wiemy z czego słynie włoski futbol - faule, cwaniactwo i gra na czas. Tam też bardzo szybko rozlicza się napastników - nie strzelasz ? ława. To nie jest liga pod Stępla, na jego miejscu rozważałbym kierunek typu liga duńska, belgijska itp.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tylko ze wloska obok hiszpanskiej to tez najbardziej techniczna
-
- Kontakt:
- Duszello
- Kontakt:
Teraz moze bo wtedy bylo mu glupio a bardzo chcioł.
Po tym krwiaku w głowie mu sie po***alo.
Ale co tam uj mu w dupe i innym cweluchom ze spadochronem.
Po tym krwiaku w głowie mu sie po***alo.
Ale co tam uj mu w dupe i innym cweluchom ze spadochronem.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co nie zmienia faktu ze kazdy grajek pluje nam w twarz. Na cwelce nie do pomyslenia...ale taki u nas klimat ostatnio. Rozdajemy koszulki ze nic sie nie stalo podczas gdy grajki traca 100 bramek od zwyciestwa w szczewolandzie i przegrywaja 35 z 55 gier. Ale ch** tam.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Janoszka grał cały mecz w rezerwach Lubina z Gwarkiem TG, Mazka nawet tam nie było.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No to widzę że Mazek robi kariere po ch***. Jak to było? Zły Ruch nie chce wypuścić zawodnika żeby mógł sie dalej rozwijać?Mirek pisze:Janoszka grał cały mecz w rezerwach Lubina z Gwarkiem TG, Mazka nawet tam nie było.
Ja pier****
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Ale o tym juz prasa nie napisze. Mazi pewnie nie narzeka. Comiesięczny wyciąg z konta osładza mu zakonczona kariere sportowa. Zresztą ... kto wie? Moze zostanie graczem w darta?moRi95 pisze:No to widzę że Mazek robi kariere po ch***. Jak to było? Zły Ruch nie chce wypuścić zawodnika żeby mógł sie dalej rozwijać?Mirek pisze:Janoszka grał cały mecz w rezerwach Lubina z Gwarkiem TG, Mazka nawet tam nie było.
Ja pier****
- Duszello
- Kontakt:
Łon sie bardzi nadaje na bierki wodne ino ze do tego trzeba mieć karta woźnicy a to w niecieczy uzysko.
- WolnyLogin
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pan Piłkarz Ćwielong spytany o Ruch:
http://www.dziennikzachodni.pl/sport/gk ... ,12427502/Zbliża się wasz mecz z Ruchem, z którym był pan mocno związany, a z którego ostatnio rozstał się pan w nie najlepszej atmosferze. Jakiego przyjęcia się pan spodziewa?
Nie mam nikomu nic do udowodnienia, to po pierwsze. Po drugie, przyjadę na Ruch, żeby wygrać mecz i rozegrać jak najlepsze spotkanie i tyle. To jest dla mnie najważniejsze. Na dzień dzisiejszy nie interesuje mnie, co się dzieje w Chorzowie, ponieważ nie jestem w tym klubie i koncentruję się tylko na GKS-ie.
Jest pan chorzowianinem, z pewnością sentyment do Niebieskich barw pozostał. Czy pojawiają się myśli, by w przyszłości, niezależnie od sytuacji, zagrać jeszcze w Ruchu?
Jestem z Chorzowa i zawsze będę się w jakiś sposób utożsamiał, bo tutaj się wychowałem i poświęciłem trochę czasu klubowi. Mam swoje fajne wspomnienia, ale na dzień dzisiejszy temat jest zamknięty. Nie myślałem o tym, żeby wracać do Chorzowa.
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szkoda strzępić ryja na Pana Piłkarza.
-
- Kontakt:
Ćwielong w 2016:
Kibice bardzo ciepło pana przyjęli w Chorzowie, bo zawsze „Pepe” cieszył się ich wielką sympatią...
Bardzo mnie cieszy takie sympatyczne przyjęcie na rozmaitych forach. Mam nadzieję, że równie ciepło fani Ruchu przyjmą mnie na pierwszym meczu u siebie. Jestem stąd, z Chorzowa. Od małego kibicowałem Ruchowi i zawsze się z nim utożsamiałem. Teraz wracam do domu i mam nadzieję, że wszyscy będą z tego zadowoleni.
http://www.dziennikzachodni.pl/sport/pi ... ,10372202/
Kibice bardzo ciepło pana przyjęli w Chorzowie, bo zawsze „Pepe” cieszył się ich wielką sympatią...
Bardzo mnie cieszy takie sympatyczne przyjęcie na rozmaitych forach. Mam nadzieję, że równie ciepło fani Ruchu przyjmą mnie na pierwszym meczu u siebie. Jestem stąd, z Chorzowa. Od małego kibicowałem Ruchowi i zawsze się z nim utożsamiałem. Teraz wracam do domu i mam nadzieję, że wszyscy będą z tego zadowoleni.
http://www.dziennikzachodni.pl/sport/pi ... ,10372202/
KS Ruch
byliśmy w Katowicach 44 lata wcześniej
byliśmy w Katowicach 44 lata wcześniej