RUCH CHORZÓW---ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#46 Post autor: 19r20 » 16 maja 2005, o 09:07

ja mam tylko jedną prośbę
jak ktoś ma czas w tym tygodniu żeby się przeszedł i pooglądał treningi Ruchu tzn co oni robia, czy się przykładają czy znowu grają o cole
to wiele wyjaśni....
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

blizniak

#47 Post autor: blizniak » 16 maja 2005, o 11:15

Jo wom godoom że tyn szpil wygromy i choćby niy wiym co sie dzioło zawsze przijda na RUCH bo kochom tyn klub i urodziłech sie z sercym NIEBIESKIM

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#48 Post autor: AdiC » 16 maja 2005, o 14:55

Do Wisły trocha daleko. Minizgrupowanie powinno pomóc co niektórym się pozbierać. Na mecz jest pełna mobilizacja piłkarzy. Bądźcie dobrej myśli - wstydu nam nie przyniosą. To nie jest tak że wszystko mają w d... po prostu im nie idzie. Ale ta zła passa musi sie odwrócić.
FORZA NIEBIESCY!!!!
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#49 Post autor: Patton » 16 maja 2005, o 15:32

AdiC pisze:Do Wisły trocha daleko. Minizgrupowanie powinno pomóc co niektórym się pozbierać. Na mecz jest pełna mobilizacja piłkarzy. Bądźcie dobrej myśli - wstydu nam nie przyniosą. To nie jest tak że wszystko mają w d... po prostu im nie idzie. Ale ta zła passa musi sie odwrócić.
FORZA NIEBIESCY!!!!
Juz im wybaczylem. Przepraszam nasi "Niebiescy"!! Pokazcie im, pelna mobilizacja!! Wstydu nam nie przynosicie!! :roll: :?

A tak powaznie mowiac - na ten mecz i na Zaglebiu czekalem wiekszosc zycia :wink: Szkoda, ze pilkarzyki spierdolily mi wielkie swieto, bo gdyby szli na awans, to pewnie tego meczu bym nie zapomnial dlugo... A tak - kolejny kabaret i nudne widowisko...

PozdRawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#50 Post autor: jalboss » 16 maja 2005, o 16:13

A czemu mam im wybaczyć??
Jak jo cos spierdziele w robocie to mnie nikt nie wybaczy.
A onie nie dośc że partacza to jeszcze za to dostaja kasę i to taka że niektórzy nawet tyle za rok nie zarobią co oni za jeden mecz :evil:
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

blumen

#51 Post autor: blumen » 16 maja 2005, o 19:03

oni robią nas za c...a od paru lat ale ja jak zwykle na meczu będę .
albo zobaczę dobry (wygrany w niezlym stylu) mecz (ja też jestem wariat)
lub zobaczę dobry kabaret OBY NIEEEEEEE !!! :wink:

Elmer
Kontakt:

#52 Post autor: Elmer » 17 maja 2005, o 11:14

Trochę inny temat, ale nie wiem gdzie o tym napisać. Mecz Kujawiaka z ŁKS został przełożony na 24 maja. Wtedy niebiescy mieli grać z ŁKS awansem z 1 czerwca. Wynikałoby z tego, że z ŁKS Ruch zagrałby zgodnie z terminarzem 1 czerwca (w dniu benefisu). Może zamiast "pierwszej" drużyny na boisko wpuścić Gucia i spółkę? Wie ktoś kiedy odbędzie się mecz Ruch - ŁKS?

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#53 Post autor: fRyta » 17 maja 2005, o 11:22

Elmer pisze:Trochę inny temat, ale nie wiem gdzie o tym napisać. Mecz Kujawiaka z ŁKS został przełożony na 24 maja. Wtedy niebiescy mieli grać z ŁKS awansem z 1 czerwca. Wynikałoby z tego, że z ŁKS Ruch zagrałby zgodnie z terminarzem 1 czerwca (w dniu benefisu). Może zamiast "pierwszej" drużyny na boisko wpuścić Gucia i spółkę? Wie ktoś kiedy odbędzie się mecz Ruch - ŁKS?

TO JEST PODANE W TEMACIE "CO Z PRZYJEZDNYMI?" o ile pamietem to gramy ostatniego maja
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

Elmer
Kontakt:

#54 Post autor: Elmer » 17 maja 2005, o 12:13

Dzięki

Ronin

#55 Post autor: Ronin » 17 maja 2005, o 20:41

blizniak pisze:Jo wom godoom że tyn szpil wygromy i choćby niy wiym co sie dzioło zawsze przijda na RUCH bo kochom tyn klub i urodziłech sie z sercym NIEBIESKIM
ta ale chyba jak go kupia a jo wom godom ze nasze slowa im nic nie przemowily :roll:
Elana Toruń :twisted:

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#56 Post autor: fRyta » 17 maja 2005, o 20:44

tera chopy sa na zgrupowaniu w wisle i trenuja 2 razy na dzien. podupca popija pojedza i moze.....kupia mecz jak kasa zostanie :roll: :roll: :roll:
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

Paweł 19R20
Kontakt:

#57 Post autor: Paweł 19R20 » 17 maja 2005, o 21:14

tyn szpil muszą wygroć nima bata :evil:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#58 Post autor: spyru » 17 maja 2005, o 22:11

Cytaciki z forum Zagłębia:
Mecz z Ruchem nie będzie należał do łatwych meczów, bo w końcu to derby, a derby żądzą sie własnymi prawami
to są derby, będzie 0-1 dla ZAGŁĘBIA
itd, itp.

No w końcu to DERBY :lol:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

luter

#59 Post autor: luter » 17 maja 2005, o 22:15

Od lat pewnie wszyscy czekają na taki mecz a niektórzy starają się o to by zepsuć takie widowisko ( kibicowsko) mam na myśli nie proszonych na stadionach panów w białych kaskach którzy usilnie zabiegają o to by nie wpuścic kibiców z Sosnowca . mam nadzieję ze i tak zasiądziemy na Cichej a wszystkim chujom pokażemy ze mamy w du*** ich zakazy a piłka jest dla kibiców .POZDRO DLA WSZYSTKICH FANÓW TYCH Z CHORZOWA I Z SOSNOWCA. 21.05.2005. CHWDP

Psychooooooo

#60 Post autor: Psychooooooo » 17 maja 2005, o 22:37

a jo i tak wiem ze NIEBIESCY WYGROJAM !!! I je*** mie to co inni o tym sądzom
!!!!! 3 pkt w CHORZOWIE !!!!!! RUCH TO MY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODPOWIEDZ