nie robie
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Zawsze się starałem używać parędziesiąt jak liczba nie przekraczała pary (dwóch) dziesiątek, czyli tak do 29jajo pisze:kilkadziesiąt «zaimek oznaczający w sposób przybliżony liczbę większą od 20 i mniejszą od 99» .
nie robie
CHS pisze:Broni regularnie z niezłym skutkiem. Wybił się trzeba przyznać w dużo lepszej lidze.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Kamil Grabara pisze: Nie zagrałem w Ruchu Chorzów, moim ukochanym klubie, ponieważ uznałem, że mogę się rozwijać w Anglii i tylko tak trafić na szczyt zawodowego futbolu.
z niego jest niezły ananas ;-) gdyby się wywodził z Legii to byłby pewny siebie, charyzmatyczny, taki musi być bramkarz ale że jest z ruchu to jest pyskaty i powinien siedzieć cicho.Rexxar pisze:Kamil Grabara pisze: Nie zagrałem w Ruchu Chorzów, moim ukochanym klubie, ponieważ uznałem, że mogę się rozwijać w Anglii i tylko tak trafić na szczyt zawodowego futbolu.
http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/201 ... najlepszy/
Zdziwię się jak nie osiągnie sukcesu.Ja nigdy nie myślę, żeby siedzieć na ławce. Nie przyjeżdżam na kadrę, aby pokazać się w kanale „Łączy nas piłka” - mnie to nie interesuje. Interesują mnie wyzwania na boisku.
To też ciekawe, nic tylko trzymać kciuki za karierę Kamila w Liverpoolupolsatsport.pl pisze:Ok, ja kosztowałem prawie pół miliona euro, ale Ruch może jeszcze liczyć na pieniądze – i to duże pieniądze – gdy zacznę regularnie grać w Liverpoolu.
Użytkownicy przeglądający to forum: 19aRtuR20, Google [Bot], Mikoruch, sivy35 i 36 gości