Byli gracze
-
- Kontakt:
Re: Byli gracze
http://www.niebiescy.pl/?id=23570
Ktoś z decyzyjnych niech zadzwoni do RTS i ciepnie ofertą niezatrudniania ich !
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
- Radvan138
- Kontakt:
Bo ?MNCH pisze:http://www.niebiescy.pl/?id=23570
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
W Widzewie jest Murapol, wiec bedzie wiecej.chetnych..Radvan138 pisze:Bo ?MNCH pisze:http://www.niebiescy.pl/?id=23570
- WolnyLogin
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wiem co bardziej ma wpływ na brak nowych pracodawców u naszych byłych (pseudo) grajków - ich umiejętności piłkarskie czy zdolności niszczenia atmosfery w szatni połączone ze smrodem jaki został po ich wyczynach.
Zatrudnienie znaleźli, ale bez sukcesów sportowych (ława, rezerwy, rzadko 1. skład): Mazek, Helik, Konczkowski, Cichocki, Koj, Moneta, Niezgoda, Visniakovs i Miszczuk. Pomijam tu celowo Bargiela.
Póki co bez klubu: Surma, Grodzicki, Patyś, Kowalczyk, Oleksy, Lech i trener Waldi.
Zatrudnienie znaleźli, ale bez sukcesów sportowych (ława, rezerwy, rzadko 1. skład): Mazek, Helik, Konczkowski, Cichocki, Koj, Moneta, Niezgoda, Visniakovs i Miszczuk. Pomijam tu celowo Bargiela.
Póki co bez klubu: Surma, Grodzicki, Patyś, Kowalczyk, Oleksy, Lech i trener Waldi.
-
- Kontakt:
Nie wiem na ile prawda na ile plotka, ale jeden z tych póki co bez klubu podobno jeszcze w sierpniu wraca do nas, szkoda ino, że podobno w uzupełnieniu pozycji za chopa co jeszcze coś tam sobą prezentuje.
-
- Kontakt:
Akurat Konczkowski i Helik.graja,Koj.chyba tezWolnyLogin pisze:Nie wiem co bardziej ma wpływ na brak nowych pracodawców u naszych byłych (pseudo) grajków - ich umiejętności piłkarskie czy zdolności niszczenia atmosfery w szatni połączone ze smrodem jaki został po ich wyczynach.
-
- Kontakt:
Lech?miechowiner13 pisze:Nie wiem na ile prawda na ile plotka, ale jeden z tych póki co bez klubu podobno jeszcze w sierpniu wraca do nas, szkoda ino, że podobno w uzupełnieniu pozycji za chopa co jeszcze coś tam sobą prezentuje.
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
Mówisz o Lechu ? bo się plątał po budynku klubowym w czasie ostatniego meczu z Głogowem w PP i w związku z tym Libor ma odejść ?miechowiner13 pisze:Nie wiem na ile prawda na ile plotka, ale jeden z tych póki co bez klubu podobno jeszcze w sierpniu wraca do nas, szkoda ino, że podobno w uzupełnieniu pozycji za chopa co jeszcze coś tam sobą prezentuje.

-
- Kontakt:
Bylo juz to poruszane ze Libor mial zagrac te 3 szpile a potem ten Bulgar.RNK95 pisze:Mówisz o Lechu ? bo się plątał po budynku klubowym w czasie ostatniego meczu z Głogowem w PP i w związku z tym Libor ma odejść ?miechowiner13 pisze:Nie wiem na ile prawda na ile plotka, ale jeden z tych póki co bez klubu podobno jeszcze w sierpniu wraca do nas, szkoda ino, że podobno w uzupełnieniu pozycji za chopa co jeszcze coś tam sobą prezentuje.
- CHS
Ale i to nie jest do końca pewne.
Skąd ta plotka? Pewnie Kamilek nie ma żadnych ofert i próbuje się zarkęcić u nos. Frajer
Skąd ta plotka? Pewnie Kamilek nie ma żadnych ofert i próbuje się zarkęcić u nos. Frajer

Ostatnio zmieniony 10 sie 2017, o 11:17 przez CHS, łącznie zmieniany 1 raz.
Złoty klub, KS Ruch!
-
- Kontakt:
Bo trzeba im robić gdzie można pod górkę .Radvan138 pisze:Bo ?MNCH pisze:http://www.niebiescy.pl/?id=23570
Za samobóje i spuszczenie Ruchu z premedytacją oraz brak zaangażowania i woli walki.
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
ja, po meczu z Kielcami Helik wylecioł ze składu na długi czas........viperR pisze:Akurat Konczkowski i Helik.graja,Koj.chyba tezWolnyLogin pisze:Nie wiem co bardziej ma wpływ na brak nowych pracodawców u naszych byłych (pseudo) grajków - ich umiejętności piłkarskie czy zdolności niszczenia atmosfery w szatni połączone ze smrodem jaki został po ich wyczynach.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wyleciał na jedną kolejkę-nie grał w ligowym szpilu z Lechem. Wczoraj zagrał całe 120 minut w PP 
Z Koroną rzeczywiście nie wyszedł mu szpil.

Z Koroną rzeczywiście nie wyszedł mu szpil.
-
Konczkowski, Helik i Koj to podstawowi zawodnicy, którzy grają w praktycznie każdym meczu od początku. Mazek faktycznie totalnie spadł, Cichocki to nawet u nas rezerwa był więc nie wiem czego oczekujemy, Niezgoda jest za słaby jeszcze na Legię i zostanie wypożyczony wtedy ocenimy. Moneta koleś zagrał w superpucharze w eliminacjach do LM, obecnie jest rezerwowym w Legii ale rezerwowym tam też jest chociażby Hamalainen więc nie wiem cy to taki upadek. Visniakovs to równie u nas była rezerwa,Miszczuk to syn kolesia z Sokołowa i wszędzie zatrudnienie dostaje po znjomości. Kowalczyk ma chorą na raka żonę i szuka klubu blisko domu, Lipski czeka po prostu na świetną ofertę, dostał od Cracovii ale odrzucił. Lech, Surma, Grodzicki, Oleksy co do tej czwórki się zgadzam.Choć i pry Oleksym dałbym znak zapytania bo trenuje z Koroną i może dostać angaż. Nie zakłamujmy rzeczywistości większość skończyła lepiej niż mieli w zeszłym roku.WolnyLogin pisze:Nie wiem co bardziej ma wpływ na brak nowych pracodawców u naszych byłych (pseudo) grajków - ich umiejętności piłkarskie czy zdolności niszczenia atmosfery w szatni połączone ze smrodem jaki został po ich wyczynach.
- CHS
Hamalainen to pierwszy piłkarz do wejścia praktycznie, a Moneta to jednak głęboki rezerwowy, o Niezgodzie nie wspominając. Helik i Konczkowski jak na razie grają nie lepiej niż u nas.
Złoty klub, KS Ruch!