Piast-Ruch!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Darek

#61 Post autor: Darek » 12 maja 2005, o 21:46

Z MECZU WRÓCIŁEM DOSC WCZESNIE BO JECHAŁEM OSOBNO ALE WYSZŁEM Z SEKTORU NA ZNAK PROTESTU ZE NIE WPOSCILI NAS WSZYSTKICH ZGADZAM SIE Z TEZA,ŻE ALBO WSZYSCY ALBO NIKT. CO DO MECZU TO TO CO WIDZIAŁEM TO NIC NOWEGO NIE POKAZALI GRALI BEZNADZIEJNIE MOIM ZDANIEM BARAZE MAMY NA 100% PEWNE A JAK TRAFIMY NA DRUZYNE KTÓREJ BEDZIE ZALEZEC NA AWANSIE TO PO NAS :cry: . I JESZCZE JEDNO SZACUNEK DLA KIBOLI PIASTA KTÓRZY NAS( 2 )ZACZEPILI PRZED KASAMI I PO ZORIENTOWALI SIE ZE JESTESMY Z CHORZOWA POSCILI NAS SZUKAJAC JEDYNIE BEZ SKUTKU BARW A MOGAC WYKORZYSTUJAC PRZEWAGE SPOWODOWAC,ZE WROCILIBYSMY W NIECO GORSZYM STANIE FIZYCZNYM.

Pepek
Kontakt:

#62 Post autor: Pepek » 12 maja 2005, o 21:48

Powiem ino tyla dzisiaj był pierwszy krok, zoboczymy co bydzie na szpilu z sosnowcem :twisted: niema co komentowac gry pilkarzy, teraz musimy czekac do szpilu z sosnowcem :evil:

Awatar użytkownika
Rafi88
Kontakt:

#63 Post autor: Rafi88 » 12 maja 2005, o 21:52

byłem wróciłem i ku*** co?/ jedno wielkie gówno!!! jo jusz som nie wiem kogo winić bo jakbych zaczałto chyba wszystkich po kolei!! spotkanie z piłkarzami?? do czego doszliśmy? do tego że oni zwalaja cała wine nans!! kto był ten wie!!!
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!
Obrazek

ksruch

#64 Post autor: ksruch » 12 maja 2005, o 22:00

Jo już wom to pisol po meczu z Kszokami, że loni majom nos i Ruch w du***, a zodnyj swoi winy niy widzom, a jak przypominom pedzieli, że jak sie nom niy podobo to momy na szpile niy lazic... Jo żech tak lod tego czasu zrobiyl i niy żaluja, jak dlugo te ku*** bydom graly w niebieskich barwach tak dlugo jo na szpil niy poda, ani niy pojada... Pozdawiom wszystkich wiernych, nie dejcie sie dluzyj ciulac tym chujom!

DjMaciar
Kontakt:

#65 Post autor: DjMaciar » 12 maja 2005, o 22:02

Darek pisze:Z MECZU WRÓCIŁEM DOSC WCZESNIE BO JECHAŁEM OSOBNO ALE WYSZŁEM Z SEKTORU NA ZNAK PROTESTU ZE NIE WPOSCILI NAS WSZYSTKICH ZGADZAM SIE Z TEZA,ŻE ALBO WSZYSCY ALBO NIKT. CO DO MECZU TO TO CO WIDZIAŁEM TO NIC NOWEGO NIE POKAZALI GRALI BEZNADZIEJNIE MOIM ZDANIEM BARAZE MAMY NA 100% PEWNE A JAK TRAFIMY NA DRUZYNE KTÓREJ BEDZIE ZALEZEC NA AWANSIE TO PO NAS :cry: . I JESZCZE JEDNO SZACUNEK DLA KIBOLI PIASTA KTÓRZY NAS( 2 )ZACZEPILI PRZED KASAMI I PO ZORIENTOWALI SIE ZE JESTESMY Z CHORZOWA POSCILI NAS SZUKAJAC JEDYNIE BEZ SKUTKU BARW A MOGAC WYKORZYSTUJAC PRZEWAGE SPOWODOWAC,ZE WROCILIBYSMY W NIECO GORSZYM STANIE FIZYCZNYM.
darek wszystko tak jak godosz ale kibole z piasta to chyba za bardzo holls nie sa
watpia cz jakos ekipa by tak stola u nos przed stadionem jak my w gliwicach bez zaczepki

CHWDP - ci co byli wiedza czemu i to samo do wladz piasta ze nie wpuscili ok50 osob moze wiencyj na mecz
uje sami szukaja powodow do dymu a potzm wszystko na noss kiboli

POZDRO DO DOSWIADCZONEGO SRUTWY KTORZY Z 5-6 METROW JEBNOL NAD POPRZECZKA MAJAC INO BRAMKARZA PRZED SOBA //ciekawe ila dostali za tzn wznik ale choc jestech chorzowski jo stawiol ze wdupiemz 3-0 kiwnolch sie o jedna bramka
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Zakol
Kontakt:

#66 Post autor: Zakol » 12 maja 2005, o 22:08

Zawsze i wszędzie policja je***a bedzie
Pierszy roz zech byl na wyjexdzie i jeszcze zech nie wloz
A moze mi ktos na gg albo PW opisać mnij wiecej co sie dzialo na tym spotkaniu bo jo wyloz na chebziu??
Ruda1 K.S. RUCH

rumcajs_79
Kontakt:

#67 Post autor: rumcajs_79 » 12 maja 2005, o 22:34

mecz to juz historia i jak dlamnie to musimy sie teraz zmobiliziwac na mecz z gorolami,bo jak wiadomo to wazny szpil dlanas,a co do spotkania to kto byl to wie a reszta sory niema co otym zaduzo gadac bo potem tylko sie ploty robia.
pozdro

maciek73

#68 Post autor: maciek73 » 12 maja 2005, o 23:16

No, to ku***, doczekołech sie drużyna, kerej na kozdej wsi nadupią.
Te gorole ze Gliwic tyz mieli nieprzecietno radocha.
Jeśli ten nosz wunderteam zagro w barażach, to może się to niedobrze skonczyć, bo som dwa abo nawet czi razy słabsi niż rok tymu.
A ta obrona marzenie: super szybcy, bezbłedni i i kulturalni: Mosór, Sibik, Kuczma

Utrzymać sie (ino ch** wie jak???) i wydupiać.

Plus jedynie dla Batosa (walczył i te przerzuty), Molka (walczył i o dziwo groł dobrze)
Wybaczom młodym, chociaz nie był to ich super-szpil
Mario ino mały plus za 3 sutyacje (bo je mioł, a inni nie) i za tyn szczał w lata, ale generalnie słaby mecz
Reszta katastrofa, łącznie z Błażejewskim i Smarzyńskim
Generalnie to nabytki momy surper.

A potem ta drużyna mogą uratowac ludzie z Ruchem w sercu. juz trzeba o tym myśleć? Kto?
Lech (nie chcą go w Zabrzu, Ruchowi bez Rogali nie odmówi)
Probierz (cza go namowic coby chcioł jeszcze grać)
Dzikija (mało gro w swoim klubie)
Grzyb (Odra mo że spaść)
Gitara (właśnie wylatuje z Cracovii)
+
Wawrzynczok, Foszmańczyk, Ćwielong, Molo (jak bedzio groł jak dzisiej), Śrutwa (ale w formie), Bartos + inne nabytki
I bedemy mieli mieszanka rutyny (ale takiej co coś umi) z młodoscią (co sie rozwijo).
Reszta wydupiac

maciek73

#69 Post autor: maciek73 » 12 maja 2005, o 23:18

No, to ku***, doczekołech sie drużyna, kerej na kozdej wsi nadupią.
Te gorole ze Gliwic tyz mieli nieprzecietno radocha.
Jeśli ten nosz wunderteam zagro w barażach, to może się to niedobrze skonczyć, bo som dwa abo nawet czi razy słabsi niż rok tymu.
A ta obrona marzenie: super szybcy, bezbłedni i i kulturalni: Mosór, Sibik, Kuczma

Plus jedynie dla Batosa (walczył i te przerzuty), Molka (walczył i o dziwo groł dobrze)
Wybaczom młodym, chociaz nie był to ich super-szpil
Mario ino mały plus za 3 sutyacje (bo je mioł, a inni nie) i za tyn szczał w lata, ale generalnie słaby mecz
Reszta katastrofa, łącznie z Błażejewskim i Smarzyńskim
Generalnie to nabytki momy surper.

A potem ta drużyna mogą uratowac ludzie z Ruchem w sercu. juz trzeba o tym myśleć? Kto?
Lech (nie chcą go w Zabrzu, Ruchowi bez Rogali nie odmówi)
Probierz (cza go namowic coby chcioł jeszcze grać)
Dzikija (mało gro w swoim klubie)
Grzyb (Odra mo że spaść)
Gitara (właśnie wylatuje z Cracovii)
+
Wawrzynczok, Foszmańczyk, Ćwielong, Molo (jak bedzio groł jak dzisiej), Śrutwa (ale w formie), Bartos + inne nabytki
I bedemy mieli mieszanka rutyny (ale takiej co coś umi) z młodoscią (co sie rozwijo).
Reszta wydupiac

Pavlique
Kontakt:

#70 Post autor: Pavlique » 12 maja 2005, o 23:32

Plus jedynie dla Batosa (walczył i te przerzuty)
Słownie jedyn :!: celny; mie szlag trafio jak ftoś godo, że to plus że walczył; toż to jego zasrany obowionzek, a to, że cało jego walka niy dowała ani metra do przodku, ani jednyj konkretnyj akcji wiecznie był blokowany abo do zadku abo niy cylnie abo przerzut - kery roz mu sie udoł; może i chop sie staroł ale dejcie pokój, łon sie nadowo bale podować ligowym przecientniakom i tela a niy do kerowanio drużyny;
prowda je tako że ni momy żodnyj formacji na II poziomie i tela;
a z gitarom to bych sie zastanowioł, to już je wygrany chop kery nic nowego niy wniesie - patrz Sibik analogia sama sie ciśnie;
Probierz - dejmy sie z nim spokój łon niybieski jest ale chyba yno z dala łod Cichej, tormana bych niy zmiynioł i tela
Grzyb jak nojbarzij tak yno czy bydzie ścioł ciupać we czecij lidze?
Ostatnio zmieniony 12 maja 2005, o 23:37 przez Pavlique, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm a man who walks alone

kolend

#71 Post autor: kolend » 12 maja 2005, o 23:33

powie mi ktos o co idzie z tymi blokowanymi tematami? o co chodzi - jakie byly ustalenia na spotkaniu na trybunie po szpilu? moze choc na PW? po co wyrywac sie z tematem, jak sie nie chce powiedziec o co chodzi?

COBRA

#72 Post autor: COBRA » 13 maja 2005, o 00:47

Co do szpilu sie niewypowiadom bo bylismy tyko nie cala pierwsza polowa!!!Jeden za wszystkich wszyscy za jednego!aha i pozdro dla tego goscia z Łodzi w koszulce Widzewa!Ale na trybunie po meczu...bylo spoko-a teraz wam pokazemy ze jestesmy z wami Ruchhh Ruchhhhhhhh Hkssssssssssssss!!!!!!!

Gl0bal
Kontakt:

#73 Post autor: Gl0bal » 13 maja 2005, o 06:42

Jo ino powiem tyla ze p. Kmiciol powiedzial po spotkaniou na trybunie ku*** dobre slowa: Ze loni pilkaze nos wdupcom do III ligi i nos majom kajs, odejda z klubu. A my kibice zostanemy dalej w takim gownie !!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#74 Post autor: gerhat » 13 maja 2005, o 08:23

To My chłopcy do biciaaaa, Niebieska Rodzinaaaa
To My: Biza, Trener, Moskit i Gwiazdor z Kominaaaa

To My, się nikomu nie damy
Ten styl, Ten skład to do III ligi spad !!!!

To tyle w tym temcie. Hymn tych co rządzą tą drużyną.

marcyk
Kontakt:

#75 Post autor: marcyk » 13 maja 2005, o 08:43

Jo jus naprowdy straciol wiara za to w nast. sezonie bydom prawie co kolyjka derby np.rozwoj katowice, ciderland, walka hindynburg, pulonia. ku*** ekipy z nojwyzszy polki polskigo fussbalu. Ale sie bydzie dziolo.
Moj fater jak zech mu wcoraj pedziol wynik stwierdziol, ze swiat sie skoncol jak z takymi ciulami wygrac niy umiom.

ODPOWIEDZ