Co Wy Robicie??Niebiescy Co Wy Robicie??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Czy unikniemy baraży??

TAK
23
25%
Nie
68
73%
NIE MAM ZDANIA
2
2%

Liczba głosów: 93

Wiadomość
Autor
Panewniki
Kontakt:

Co Wy Robicie??Niebiescy Co Wy Robicie??

#1 Post autor: Panewniki » 12 maja 2005, o 19:01

PO DZISIEJSZYM SZPILU Z PIASTEM WIELU Z NAS MYŚLI SOBIE CZY BEDZIEMY W TYCH BARAŻACH I Z KIM BEDZIEMY W NICH GRAĆ :?: :?: :?: MAM NADZIEJE ŻE JEDNAK UNIKNIEMY BARAŻY I BĘDZIEMY NA BEZPIECZNEJ POZYCJI W TABELI...GDYBYŚMY DZISIAJ WYGRALI TO BYSMY ODSKOCZYLI SZCZAKOWIE I GÓRNIKOWI ALE NIESTETY :( :( :( NO CÓŻ MOŻE W KOŃCU POMYŚLĄ NA ILE JEST POWAŻNA SYTUACJA W TABELI I W KLUBIE ŻE ZACZNĄ GRAC I ZDOBYWAĆ JAKIEŚ PUNKTY :!: :!: :!: RUCH,RUCH,HKS
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#2 Post autor: vinc84 » 12 maja 2005, o 19:18

gowno prawda lecemy i to na zbity pysk, nie mam jzu zadnych zludzen
GŮRNY ŚLŮNSK

Psychooooooo

#3 Post autor: Psychooooooo » 12 maja 2005, o 19:20

Mamy 2 mecze u siebie , wydaje mi sie ze powinnismy zdobyc 4 pkt a moze nawet 6 kto to wie
co do wyjazdu na mława to moze byc roznie
mecze z arka i kielcami ( ktore juz w 99 wychodza do 1 ligi ) tez moga troche namieszac i byc moze uda sie z tamtad jakies pkt wywiezc
wydaje mi sie ze pozostaniemy w 2 lidze bez walki z 3 - ligowcem

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: Slawko » 12 maja 2005, o 19:27

Jak to "co wy robicie"?? SPADAMY!!!
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: HKSADIK » 12 maja 2005, o 19:33

jak co robią-w ch*** lecą!!!Nienawidze tych chuji!!!Ściągać te barwy wy ku*** ściągać te barwy!!! :twisted:

RUCH TO MY!!!

Stary kibic

#6 Post autor: Stary kibic » 12 maja 2005, o 19:57

Co nata wszystko spolka?

Panewniki
Kontakt:

#7 Post autor: Panewniki » 12 maja 2005, o 20:09

ŚCIĄGEJCIE BARWY...PSEUDOGRAJKI ŚCIĄGAĆ TE BARWY :!: :evil: :!: :evil: :!: :evil:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Marc_MC
Kontakt:

#8 Post autor: Marc_MC » 12 maja 2005, o 20:11

Już som nie wja co mom myśleć.
Przypomino mi to sezon 1985/86, Ruch był mistrzem jesieni a na wiosno sprzedowoł prawie wszystkie szpile. Jak już było w tabeli goronco, to nasze grajki wygrali dwa ostatnie szpile 1-2 na Wałbrzychu i u siebie 3-2 ze Wrocławiem i skończyli nawet na 9 miejscu.
Oby teroski było podobnie i nosz Ruch skończoł sezon na 12 miejscu, bo czarno widza te baraże, mogymy trefić na:

Gr. I : Drwęca Nowe Miasto Lubawskie (już jedna wciepa była), Ceramika Paradyż, ŁKS Łomża, Znicz Pruszków
Gr. II : Lechia Gdańsk (już my roz z kuli nich slecieli), Unia Janikowo, Toruński KP
Gr. III : Śląsk Wrocław, Ruch Radzionków, Polar Wrocław i no kto nie jak Polonia Bytom !
Gr. IV : Motor Lublin ( nie dobrze!), Heko Czermno, Tłoki Gorzyce albo nawet zaś Stal Rzeszów.

Teroski nie ma tak, że 13 gro z 2 ze Gr. I, ino jes losowanie, gorole ze PZPN wylosujom nom ekstra Polonia abo jakiś Wrocław i bydzie po ptokach.
No chyba, że wygromy te dwa łostanie szpile i nie bydzie tego horroru.

Abo niestety somy my takie słabe, że nawet nie ma placu do Ruchu w II lidze. Oby tak nie było !

Jeszcze w to wierza, że nie spadnymy i za rok sie cosik poprawi.

Pozdro dla wszystkich prawdziwych kibiców Ruchu.

RUCH Chorzów - Immer die Macht in Oberschlesien !

Eagle

#9 Post autor: Eagle » 12 maja 2005, o 20:13

Stary kibic pisze:Co nata wszystko spolka?
dobre pytanie, ale chyba zodyn nom nie lodpowie :(

HBSiwy
Kontakt:

#10 Post autor: HBSiwy » 12 maja 2005, o 20:44

JEDNO WIELKIE BAGNO !!!!!!!!
Plakac mi sie chce jak widze te wyniki i jak topi sie nasz statek.A taki ch.j jeden z drugim smieja sie z tego.jak juz tydzien temu pisalem jestescie DNEM KOPACZE TAK ZDECHLAKI bo ineczej nie mozna was nazwac.wp***dol wam sie nalezy i tyle !!!!!!!!!!
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

kalafior

#11 Post autor: kalafior » 3 cze 2005, o 11:19

ruch śleci do drugi ligi ale kalafior jest z ruchem ale nie w ta strona. Moim zdanie sleci bo to som dziady co z tom drużynom sie stało no poprostu spadł na psy można powiedzieć że slecioł na zbity pysk. CHLEWIK

kalafior

Pudzian myśli o ruchu

#12 Post autor: kalafior » 3 cze 2005, o 11:23

:oops: jo je olo godajom na mie pudzian mam dwanaście lat ksiwe zymby pokojo bo yno to umia robic jestem nieśmiały ale jedno moga powiedzieć Ruch w 3 lidze a potem niży az zlikfidujom Ruch i posadzom tam kalafiory i kartofle

DjMaciar
Kontakt:

#13 Post autor: DjMaciar » 3 cze 2005, o 11:25

kalafior pisze:ruch śleci do drugi ligi ale kalafior jest z ruchem ale nie w ta strona. Moim zdanie sleci bo to som dziady co z tom drużynom sie stało no poprostu spadł na psy można powiedzieć że slecioł na zbity pysk. CHLEWIK
nie chca cie obrarzac ale richtig zes jest kalafior jak juz co to RUCH gro w drugiej lidze i moze ino spasc do trzeciej
widac ze z dwa sezony temu ostatnio czytols cokolwiek o RUCHU
a po Benefisie Gucia przypomnialo ci sie ze cos takiego jak RUCH istnieje
miolers AMNEZJA???
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

ODPOWIEDZ