>>> WYJAZD DO GLIWIC <<<
-
- Kontakt:
ale przed wiecczezom jeszcze zdo mis ie cza bydzie z grajkami pogodać :x jakoś źle mi sie to widzi choć Śrutwa juz w gazycie pedzioł ze lepij do niyftorych że grajom z daleka łod Chorzowa; zapomniołyno pedzieć że my na gleiwitzu bydymypo meczu wstapimy na kolacja
a potem do domu
NAJWIERNIEJSI!!!
I'm a man who walks alone
slyszalem ze ma byc ino 150 biletow i nie kazdy chetny pojedzie :? a jo fest chciol jechac na ten szpil. niech mi ktos powie czy wejdzie wiecej osob
bo nie wiem czy je sens jechac........... i jeszcze jedno czy jak pojada na wlasna renka to dostana bilet bo mieszkom na Rudzie a z budy wyleza o 14 30 wiec na zbiurka nie zdaza.

- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
Stona nie mow takich zeczy bo morala kibicow jeszcze spadnaStona pisze:a mnie je*** wynik i mecz jutro....nie ma czym sie podniecać na Cichej, więc tym bardziej na wyjezdzie...wynik przeca ustawiony z góry;) nie podniecać sie wiec jak wygromy, a jak zjebiemy to jedynie co można zrobić.....to pokazać że Ruch to my a nie wy:]
do jutra!!

GŮRNY ŚLŮNSK
-
- Kontakt:
-
Pan Srutwa chyba mysli ze nas nie bedzie w Gliwicach;
" Może zabrzmi to dziwnie, ale po ostatnich meczach na Cichej dla kilku piłkarzy to dobrze, że gramy na wyjeździe - podkresla M>SRUTWA"
Pokazmy tym pseudograjkom ze i tak bedziemy w Gliwicach i nic im to nieda ze grajom na wyjezdzie i nie beda slyszec naszej prawdy!RUCH TO MY A NIE WY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WSZYSCY DO GLIWIC!!!!!!!!!!!!!!!!!
" Może zabrzmi to dziwnie, ale po ostatnich meczach na Cichej dla kilku piłkarzy to dobrze, że gramy na wyjeździe - podkresla M>SRUTWA"
Pokazmy tym pseudograjkom ze i tak bedziemy w Gliwicach i nic im to nieda ze grajom na wyjezdzie i nie beda slyszec naszej prawdy!RUCH TO MY A NIE WY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WSZYSCY DO GLIWIC!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt: