Piast-Ruch!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Piast-Ruch!!!

#1 Post autor: HKSADIK » 10 maja 2005, o 15:56

Już w czwaRtek nasze pseudo-grajki rozegrają kolejny mecz w walce o uniknięcie baraży w tym sezonie..Mecz bankowo bedzie wyrównany-grają dwie drużyny z dolnej częście tabeli!!Porażka w tym meczu jak dla mnie oznaczać będzie baraże!!Bo takie mecze jak ten trzeba wygrywać!!
I TAK JAK W TEMACIE"Wyjazd do Gliwic"-JADEMY WSZYSCY NA PIAST!!! 8) 8)

RUCH TO MY!!!!!!!!!!!! :wink:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#2 Post autor: 19r20 » 10 maja 2005, o 16:37

najważniejsze żeby jak najwięcej nas pojechało - tak jak do Sosnowca!
precz z piłkarzami, Ruch Chorzów jesteśmy z tobą na dobre i na złe!
co do wyniku to powiem krótko: Zwycięstwo albo baraże!

pauzuje ktoś za kartki?
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: spyru » 10 maja 2005, o 16:54

Fajnego mamy trenera. Mówi że w meczu z RKSem był w drugiej lini haos wiec przesunął do niej Sibika. I po jego
"dwóch nieszczęśliwych interwencjach" niestety Radomsko stworzyło groźne sytuacje. Nasz trener nie może pojąć dlaczego biednego Pawełka wszyscy wygwizdali i nazwał nas PSEUDOKIBICAMI.
Sorry za offtopic.

A co do meczu to nie wiem czy wystąpi Kuczma bo znowu złapał kartke. Ja szczerze mówiąc nie licze na jakieś zdobycze punktowe. Nie w tym roku, nie z tymi trenerami, nie z tymi pseudopiłkarzami
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#4 Post autor: Neo » 10 maja 2005, o 17:12

Kutschma ma 3 żółte kartki. Wraca BaRi.
PozdRo

Esiu.

#5 Post autor: Esiu. » 10 maja 2005, o 17:29

Mom nadzieja że wpuszcząwięcej niż 150. Bo czuja że pojedzie wincyj, a nie mom zamiaru stoć pod stadionem.

RUCH

Bolek
Kontakt:

#6 Post autor: Bolek » 10 maja 2005, o 18:41

skonczcie juz pi***olic o tych biletach
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: jajo » 10 maja 2005, o 20:12

wg mnie przesuniecie Sibika do srodka jest bezsensowne, bo jedyne mecze jakie zagrał ok to w obronie, w srodku bardzo słabiutko, ostatnio beznadziejnie. Druga sprawa, ze jakby Sibik nie gral na Mundialu np, to nie bylby tak wygwizdany
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

kolend

#8 Post autor: kolend » 10 maja 2005, o 21:00

jajo pisze:wg mnie przesuniecie Sibika do srodka jest bezsensowne, bo jedyne mecze jakie zagrał ok to w obronie, w srodku bardzo słabiutko, ostatnio beznadziejnie. Druga sprawa, ze jakby Sibik nie gral na Mundialu np, to nie bylby tak wygwizdany
no wlasnie mi sie tez wydaje ze jak gra na stoperze, to jest mniejsze zlo... nie moglem na niego patrzec w pomocy...
a wogole to czemu nie probujemy go jako prawoskrzydlowego? przeciez jako taki na mundial pojechal:)
a co do meczu - to moze jakis punkcik przywioza??

Dziadek
Kontakt:

#9 Post autor: Dziadek » 10 maja 2005, o 22:35

jo jak zwykle nie mysla o niczym ino o wygranie szpilu :wink: ale znajac naszych piłkarzy to z powrotem ze szpilu zas pojada nie pocieszony... obstawiom 2:0 do piasta ale wierza w wygrana 8)
[img]http://i11.tinypic.com/4q5b9c4.jpg[/img]

100%

#10 Post autor: 100% » 10 maja 2005, o 22:57

nie wiedziołch kaj to napisac ale mom take pytanie czy kobiety mają u nos na stadionie na kazdym meczu wjazd za darmo abo trza bulić jak to jes ??

marc2

#11 Post autor: marc2 » 11 maja 2005, o 05:29

z tego co wiem to niestety nie, coprawda niby najpierw było, ale potem po zamknięciu jedynki znieśli, a jak zaś otwarli wszystkie sektory poza jedynką to już nie wrócono do tematu, nawet że chodzi po 1500 ludzi i stadion świeci pustkami. A jak zech staroł się zapytać czemu tak jest to albo ktoś wcale nie odpowiadoł, abo nie wiedzioł. No, ale tak to już jest.

Gość

#12 Post autor: Gość » 11 maja 2005, o 07:27

Bolek pisze:skonczcie juz pi***olic o tych biletach
po ile bilety ?? :lol:

Blue Fan!

#13 Post autor: Blue Fan! » 11 maja 2005, o 14:21

jo obstawiom Remis :cry: ale po Cichu wierza w zwyciestwo moze ich te zwyciestwo podniolso nieco na duchu :wink: a wiec Ruch-Piast 2 zero do Ruchu Srutwa 35min PePe60min :wink: no i jak w temacie jadymy na Piast pozdRo do jutRa :wink: 8) :lol: :flaga:

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14 Post autor: AdiC » 11 maja 2005, o 21:31

Jak zawsze wierza w zwycięstwo... i bez to w typowaniach mom taki słaby wynik. Jeśl mają przinajmij trocha ambicji to może właśnie jutro....wyjazdowe zwycięstwo - jakis zufahlowe 1-0 po bramce Mario!!!!!!!
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Ruda Śląska

#15 Post autor: Ruda Śląska » 11 maja 2005, o 22:18

Mom nadzieja że nie przegrajom a to już byndzie sukces czyż niy???
a jak mo byc brama ... To chciołbych aby sie jakis mody jom strzelił .... Fosa??? może Musiał po zmianie (jako dżoker) niy mogymy ciagle liczyc na Maria Szacunek za to co już zrobił ale musi tyż chyba być ktoś inny?? Pepe już swoje gro , Wawrzyńczok mioł takie postympy zrobić ale ich niy widać .... FOSA mi sie fest podoboł ostatnio .... Musiał niby rozruszoł gra na KSZO to czymu nie gro??? a może mody Ecik tak na zachęta???

ODPOWIEDZ