SPRAWA Z BILETAMI............
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
TAK ALE JEŚLI MAJĄ ZDZIERAC Z KIBICÓW KASE ZEBY GRALI PRZY JUPITERACH TO NIECH MECZE ZE SWIATLAMI ROBIA Z TAKIMI DRUZYNAMI JAK Widzew,ŁKS CZY SOSNOWIEC BO WTEDY BEDZIE ROBIONA OPRAWA!!! :twisted:jajo pisze:niedawno pojawiały sie glosuy z prawie 100% poparciem, zeby mecze byly wieczorem, bo jest lepsza atmosfera. Fakt, ze atmosfere to ostatniio mało co moze poprawic, ale sama idea grania o 18, a nawet pozniej jest dobra
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
- Patton
- Kontakt:
O co tu chodzi - jak Ruch jezdzil na wyjazdy pod rzad kilka, jak nie grali co 3 dni to mozna bylo nazbierac ta kase. A nie kupic sobie buciki, wodeczke, na imprezce paczka fajek itd. Ja tez kasa nie sram, ale z reguly jestem na kazdym szpilu u siebie. I nie kosztuje mnie to 7 zl, tylko 25, bo musze jakos dojechac do Chorzowa. Jak nie masz kasy, to wez sie za dragi, koksy itd :lol:
Zartowalem
Jest roznica z 5 na 7 kolosalna... az 4 puste flaszki po piwie... :roll: Pozdrawiam

Jest roznica z 5 na 7 kolosalna... az 4 puste flaszki po piwie... :roll: Pozdrawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
PATTON Z CAŁYM SZACUNKIEM ALE JA NIE PIJE...(NO MOŻE OKAZJONALNIE)I NIE PALE:!: :!:A POZA TY JESTEM NA KAŻDYM MECZU JAKI JEST U NAS BO NA WYJAZDY JUŻ CAŁKIEM NIE MAM KASY...JA NIE CHCIAŁEM ŻEBY TO SIE SKOŃCZYŁO TAKOM OGROMNĄ DYSKUSJĄ ALE CHCIAŁEM ZOBACZYĆ CO O TYM SĄDZĄ INNI :!:MOIM ZDANIEM CHORZOWSCY NIE POWINNI SIĘ KŁUCIC O TAKI TEMAT:!:STOIMY ZWARCI W JEDNYM SZEREGU ZJEDNOCZENI NIEBIESKĄ SIŁĄ
za darmo za darmo za 7 za 5 za free ... nie stac cie trudno wez sie do roboty i tyla ... mnie nie stac na wiele rzeczy i nie jecza i nie ma ze boli takie czasy i jak sie nie podoba to na kube do chin czy gdzie tylko ... inaczej bym do sprawy podszedl gdybys poprosil o pomoc z tym ze pewnie rozpetalbys precedens ktory skonczylby sie oplacaniem znowu zuli z pod budki ... te pieniadze nie sa wielkie sa wrecz smieszne a ze graja co 3 dni to co nie wiedziales wczesniej nie bylo cie na ziemi z marsa sie urwales? ku*** CIAC!!!!!!
-
- Kontakt:
NUDNY ALES TY NUDNY!!!SERYJNIE...CZYTAJ POPRZEDNIE NOTKI BO JAK JA WIDZE CO INI PISZA TO MNIE SZLAK TRAFIA...ZE MECZE SA CO 3 DNI TO WIEDZIALEM ALE NIE SRAM PIENIEDZMI A STARAM SI BYC NA KAZDYM MECZU I NARAZIE MI TO WYCHODZI...I NAPISAŁEM W MOJEJ POPRZEDNIEJ NOTCE ŻE NIE CHCE KŁÓTNI MIEDZY NAMI CHORZOWSKIMI WIEC PROSZE WAS,BEZ TAKICH KOMENTARZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Katowiczanin pisze:No Dobra Na Tydzień To Jeszcze Ale Nie Co 3 Dni A Jeżeli Chodzi O Oświetlenie To Niech Robią Szpile Wcześniej W Soboty!!!ice pisze:sorry to przez to ze mecze sa przekladane to Ruch ( klub ) ma dokladac do intersu sorry ku*** ale oswietlenie woda ochora to tez kosztuje a kto che byc na meczu to i tak bedzie bo poprstu nei wierze ze skolowanie 10 zl na tydzen jest takie trudne !![]()
![]()
jak byly szpile wczesnie w soboty to plakalscie ze co to ku*** za zarzad po***any i wogole mielscie pretensje to wsyztskich ze mecza sa tak wczesnie ze nie ma oprawy i wogole to ku*** teraz macie przy swietle i znowu placzacie? ja pi***ole 10 zl szkoda wam na bilet i bedziecie palakc o 5 zl w ta czy w ta jak ku*** nie macie kasy na bilet to zrezygnyjce z neta proste !
-
- Kontakt:
Pisałem Wyżej Rzeby Mecze Przy Oświetleniu Były Na Takich Meczach Jak Z ŁKS-em,Sosnoecem I Widzewem Bo Bedom Oprawy A Na Innych Meczach Nie Było Opraw Bo Sie Poprostu Nie Opłacało Robićice pisze:Katowiczanin pisze:No Dobra Na Tydzień To Jeszcze Ale Nie Co 3 Dni A Jeżeli Chodzi O Oświetlenie To Niech Robią Szpile Wcześniej W Soboty!!!ice pisze:sorry to przez to ze mecze sa przekladane to Ruch ( klub ) ma dokladac do intersu sorry ku*** ale oswietlenie woda ochora to tez kosztuje a kto che byc na meczu to i tak bedzie bo poprstu nei wierze ze skolowanie 10 zl na tydzen jest takie trudne !![]()
![]()
jak byly szpile wczesnie w soboty to plakalscie ze co to ku*** za zarzad po***any i wogole mielscie pretensje to wsyztskich ze mecza sa tak wczesnie ze nie ma oprawy i wogole to ku*** teraz macie przy swietle i znowu placzacie?

Panewniki pisze:Pisałem Wyżej Rzeby Mecze Przy Oświetleniu Były Na Takich Meczach Jak Z ŁKS-em,Sosnoecem I Widzewem Bo Bedom Oprawy A Na Innych Meczach Nie Było Opraw Bo Sie Poprostu Nie Opłacało Robićice pisze:Katowiczanin pisze:No Dobra Na Tydzień To Jeszcze Ale Nie Co 3 Dni A Jeżeli Chodzi O Oświetlenie To Niech Robią Szpile Wcześniej W Soboty!!!ice pisze:sorry to przez to ze mecze sa przekladane to Ruch ( klub ) ma dokladac do intersu sorry ku*** ale oswietlenie woda ochora to tez kosztuje a kto che byc na meczu to i tak bedzie bo poprstu nei wierze ze skolowanie 10 zl na tydzen jest takie trudne !![]()
![]()
jak byly szpile wczesnie w soboty to plakalscie ze co to ku*** za zarzad po***any i wogole mielscie pretensje to wsyztskich ze mecza sa tak wczesnie ze nie ma oprawy i wogole to ku*** teraz macie przy swietle i znowu placzacie?
z Twoja ideologia myslenia daleko nie zajdziemy

-
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt: