Szatnia

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Bachol

#16 Post autor: Bachol » 8 maja 2005, o 12:49

Z tego co słyszałem od osób związanych z Ruchem od wielu lat to są cały czas jakieś chaje w szatni Ruchu a największym ich prowodyrem jest Mariusz Śrutwa który cały czas znęcą sie nad Pepe,podobno raz Piotrek dostał takie wp***dol że aż mu sie grac niechciało.Wystarczy że ten skur*** Śrutwa ma jakiś humorek i juz napiedala młodym którzy są lepsi od niego,no ale cóż mozna za to skoro Śrutwama najwięcej do gadania. :( Moim zdaniem on juz dawno powinien odejść!!

ŚRUTWA PIERDO*** EMRYCIE RAUSSSS!!!!!

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#17 Post autor: Patton » 8 maja 2005, o 13:19

A ja slyszalem, od kogos co przeczytal w Skandalach, ze tam pisalo, ze niejako Srutwa z siekiera po meczu biega w budynku klubowym :shock:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

MiG29

#18 Post autor: MiG29 » 8 maja 2005, o 18:37

A jo słyszoł, że PAtton i Łysy sie polsko fana wywiesili za łokno na 3 maja 8)

OLSZA
Kontakt:

#19 Post autor: OLSZA » 8 maja 2005, o 18:45

DOBRE :lol: :lol: :lol:
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#20 Post autor: fRyta » 8 maja 2005, o 20:57

Śrutwa pewnie jest smutny bo na treningach cwiczyli karne a on nie strzelil i nikt tera mu coli nie postawi...

Bachol

#21 Post autor: Bachol » 9 maja 2005, o 14:06

ŚRUTWA BITE RAUZ!!!!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22 Post autor: gerhat » 9 maja 2005, o 14:23

Piotruś pisze:Śrutwa pewnie jest smutny bo na treningach cwiczyli karne a on nie strzelil i nikt tera mu coli nie postawi...
dla mnie nie jest ważne czy on ćwiczył te karne czy nie, czy go strzelił w meczu z Radomskiem czy tez nie
dla mnie jest ważne to, że powinien dać sobie już spokój,

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#23 Post autor: L_M » 9 maja 2005, o 14:48

gerhat pisze:
Piotruś pisze:Śrutwa pewnie jest smutny bo na treningach cwiczyli karne a on nie strzelil i nikt tera mu coli nie postawi...
dla mnie nie jest ważne czy on ćwiczył te karne czy nie, czy go strzelił w meczu z Radomskiem czy tez nie
Gerhat ile ty juz tego typu postow napisales w ciagu ostatnich kilku dni ;)? znamy wszyscy Twoje zdanie i nie wiem czemu z taka zajadloscia po kilka razy dziennie nam je przypominasz. pozdRo

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#24 Post autor: radzion » 9 maja 2005, o 15:04

ano!tym pisaniem sam tych postow nie sprawisz ze srutwa do sie spokoj z balom!a czytanie w kolko i to samo jest jzu po leku nudne!jeszcze zebys cos nowego napisol!ale tymi postami ameryki nie lodkrywocie

Marek Nowak
Kontakt:

#25 Post autor: Marek Nowak » 9 maja 2005, o 19:13

Jak strzelol bez pudla wszystkie elwry od 3 lot to bylo wszystko OK ? pierwszy roz od dluzszego czasu przestrzelil i juz wiekszosc na nim psy wieszo . biza strzelol identycznie 2 razy pod rzad , tak samo wos i gora .

Panewniki
Kontakt:

#26 Post autor: Panewniki » 9 maja 2005, o 19:20

ROBICIE AFERA O 1 ELWER...WAZNE ZE MY WYGRALI CHOC I TAK ICH WSZYSCY WYGWIAZDALI PO SZPILU :!: :!: DOBRZE IM TAK...NIECH WIEDZA JAK MY KIBICE SIE CZUJEMY...PO OSTATNICH MECZACH SZACUNEK POZOSTAL MI TYLKO DO SEBY NOWAKA I TROSZKA DO KUCZMY I CWIELONGA
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Marek Nowak
Kontakt:

#27 Post autor: Marek Nowak » 9 maja 2005, o 19:21

gerhat pisze: dla mnie nie jest ważne czy on ćwiczył te karne czy nie, czy go strzelił w meczu z Radomskiem czy tez nie
a Ty z walkowaniem tego tematu ...

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#28 Post autor: fRyta » 9 maja 2005, o 20:06

Jak strzelol bez pudla wszystkie elwry od 3 lot to bylo wszystko OK ? pierwszy roz od dluzszego czasu przestrzelil i juz wiekszosc na nim psy wieszo . biza strzelol identycznie 2 razy pod rzad , tak samo wos i gora .
ROBICIE AFERA O 1 ELWER...WAZNE ZE MY WYGRALI CHOC I TAK ICH WSZYSCY WYGWIAZDALI PO SZPILU DOBRZE IM TAK...NIECH WIEDZA JAK MY KIBICE SIE CZUJEMY...PO OSTATNICH MECZACH SZACUNEK POZOSTAL MI TYLKO DO SEBY NOWAKA I TROSZKA DO KUCZMY I CWIELONGA

PANOWIE JA SE NAPISALEM TO DO ZARTU :!: A WY JUZ SZUKACIE TEORII SPISKOWYCH, ZOBACZCIE CO NAPISALEM O TYM W TEMACIE "ŚRUTWA">>> TAM PISALEM NA POWAZNIE :!:

Eagle

#29 Post autor: Eagle » 9 maja 2005, o 20:53

Gerhat przypominosz mi kogos wto tyz sie na jedego uwzion -> Balcerowicz musi odejsc! :wink:

mikro14
Kontakt:

#30 Post autor: mikro14 » 9 maja 2005, o 21:13

ku*wa mać!!!! pier**licie bez sensu za przeproszeniem .. !!! Śrutwa jako jedyna chyba zasługuje na uznanie jak nie on to kto ratuje nas i walczy w meczach ??!! no moze jeszcze nowak na torze .... ale nikt mi nie powie on lato za cała 11 na meczu walczy i widać że chce ... co wy tu wogóle wudupiacie za teksty ?? :shock: tragedia chłopaki jak wy mozęcie tak gadać ...
[img]http://i15.tinypic.com/68bb49e.gif[/img]

ODPOWIEDZ