PRZEGRANA !!!z Banikiem!!!
-
- Kontakt:
moje zdanie jest takie - Ruch Chorzów, posiada obecnie po prostu słabą piłkarsko drużynę. nie ważne czy teraz mamy mecze sparingowe czy za miesiąc będą mecze ligowe, trzeba się przyzwyczaić do porażek, bo obecny skład personalny nie predystynuje tej drużyny do wygranych z większością ekip 1ligowych. wszyscy bylismy przyzwyczajeni do tego, że Ruch z drużynami pokroju bełchatowa, kszo, łksu czy innych tego typu, zwykł sobie radzić, że problemy były w derbach, problemy z legią wisłą, z czubem tabeli. te czasy nieuchronnie odeszły, dzięki między innymi, stałem odpływowi co lepszych graczy i przede wszystkim braku rozsądnej polityki presonalnej w klubie, polegającej na nie zastępowaniu odchodzących, utalentowanymi zastępcami. doszło do tego, że większość zespołów pierwszoligowych posiada obecnie duzo silniejsze piłkarsko ekipy i o zwycięstwa będzie bardzo, ale to bardzo ciężko.
najlepszym argumentem na poparcie tego, że skład Ruchu jest cieniutki jest zdanie w poscie powyżej, że najpewniejszym obecnie chorzowskim obrońcą jest pan Cecot, sprowadzony w awaryjnym trybie gracz, który dość długo nie potrafił znaleźć zatrudnienia w klubach ligowych.
to tyle ode mnie. będziemy przegrywac z jeszcze słabszymi druzynami od Banika Ostrawa.
najlepszym argumentem na poparcie tego, że skład Ruchu jest cieniutki jest zdanie w poscie powyżej, że najpewniejszym obecnie chorzowskim obrońcą jest pan Cecot, sprowadzony w awaryjnym trybie gracz, który dość długo nie potrafił znaleźć zatrudnienia w klubach ligowych.
to tyle ode mnie. będziemy przegrywac z jeszcze słabszymi druzynami od Banika Ostrawa.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jezeli w sparingu ktory jest proba generalna ligi zmienia sie w meczu tylko 3 zawodnikow to chyba mandrysz sie ciulnol mowiac ze sklad na lige bedzie bardzo zmieniony z porownywalnym tego meczu?
a moze nie bylo w ostrawie wiecej zawodnikow?
to swiadczy o tym jaka mamy" solidna " kadre rownorzednych graczy
a moze nie bylo w ostrawie wiecej zawodnikow?
to swiadczy o tym jaka mamy" solidna " kadre rownorzednych graczy
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
Szkoda że nie mamy sparingu z Rozwojem. Może w Katowickim klubie zagrałby Śrutwa w ataku. Wiem ż on by nie chcial grac przeciwko niebieskim. Jednak strzelajac bramke moze by pokazal facetom w garniturach jakie on ma umiejetnosci.
Niestety to jest niemozliwe.
Nie wiem jak sobie teraz poradzimy w lidze jezeli odwolano 2 sparingi. Zostalo kilkanascie dni do inauguracji sezonu a my bez zwyciestwa w sparingach. No i co powiecie panowie z zarządu???
PS: tylko nie zwalajcie winy na trenera, kogo on ma wystawiac do skladu)
Niestety to jest niemozliwe.
Nie wiem jak sobie teraz poradzimy w lidze jezeli odwolano 2 sparingi. Zostalo kilkanascie dni do inauguracji sezonu a my bez zwyciestwa w sparingach. No i co powiecie panowie z zarządu???
PS: tylko nie zwalajcie winy na trenera, kogo on ma wystawiac do skladu)
Chcialbym czytelnikom forum w skrocie opisac mecz w Ostrawie gdyz tak sie sklada ze gralem w nim a raczej trudno bedzie w mediach znalezc relacje z niego.Mecz odbywal sie na zmrozonej murawie przeciwko jednej z lepszych czeskich druzyn.Od poczatku byl bardzo wyrownany lecz mimo tego Ruch mial wiecej klarownych sytuacji m.in.:glowka Bizackiego z bliska obok bramki,sam na sam z bramkarzem Sukera,a pozniej Molka i nieudana dobitka Kulawika,a takze dobre okazje w polu karnym Jarczyka i Linesa i wkoncu bramka Bizaka po problematycznym spalonym.Rywale odpowiadali strzalami z dystansu lub wrzutkami w pole karne.Uwazam ze gra byla dobra i gdy poprawimy skutecznosc niepowinno byc tak zle.Ale jak bedzie naprawde pokaze liga( miejmy nadzieje ze nie zawiedziemy ani siebie,ani przede wszystkim kibicow).Do zobaczenia 8 marca w Zabrzu!!! Pozdrowienia dla wszystkich czytelnikow forum Ruchu
Marek Suker
Marek Suker
- radzion
- Kontakt:
czy mnie oczy myla czy to kolejny pilkarz zawital na nasze forum?
dobrze ze przynajmnie sie przyznal do tej zje... sytuacji sam na sam
eg w gazecie jakos nie napisali o tylu sytuacjach,no ale....!!
a co do tych sparingow!powie mi ktos kiedy ruch zagral naprawde dobry mecz w sparingu!!dobry,a nie przypadkowe zwyciestwo!!!!
ja takiego meczu nie pamietam,a jakos zawsze bylo!!!poczekajmy jeszcze te 2 tygodnie z ocenami!!!
dobrze ze przynajmnie sie przyznal do tej zje... sytuacji sam na sam

eg w gazecie jakos nie napisali o tylu sytuacjach,no ale....!!
a co do tych sparingow!powie mi ktos kiedy ruch zagral naprawde dobry mecz w sparingu!!dobry,a nie przypadkowe zwyciestwo!!!!
ja takiego meczu nie pamietam,a jakos zawsze bylo!!!poczekajmy jeszcze te 2 tygodnie z ocenami!!!
-
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
Witam wszystkich.Pisze w sprawie słabych sparingów niebieskich.Uważam że w naszej drużynie nie ma reżysera gry.rOGALA pogonił piłkarzy ( najlepszych z Ruchu ) i nie ma z tego nic tylko pozostał dług u pTAKA.Wierze w trenera że wymyśli coś żeby ta drużyna zagrała jak kolektyw który przede wszystkim widzi dobro klubu!!! Pozdro dla Sukera.[/url][/list][/list][/code][/quote]
- L_M
- Kontakt:
-
- Kontakt: