Ruch Chorzów - Górnik Łęczna
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Górnik Łęczna
Dokładnie Smuda podsumowoł wszystko co nos dojebało do konca, nie liczac złodziejskiego zarzadu pseudograjków-nejemników.
- CHS
Za rzucanie bluzgów na Patermana i wrzucanie go do jednego wora ze smagorem to ten pan na podeście to powinien sobie tym mikrofonem klupnąć porządnie w ten swój łysy cymbał!
Ostatnio zmieniony 3 cze 2017, o 08:48 przez CHS, łącznie zmieniany 1 raz.
Złoty klub, KS Ruch!
-
- Kontakt:
To przez takich kumatych inaczyj jak ty teraz bydymy pośmiewiskiem wszystkich pismaków. Teraz jeszcze bydom się brechtać bo nie mając kasy sromy do swego gniazda i najeżdżomy na prezesa kery faktycznie chce coś dobrego zrobić do Ruchu. Jak to je "Nasz Ruch", czyli banda kretynów co nie umi zrobić czegoś pożytecznego przez cały sezon, a umi ciepać race na boisko i rozdupiać stadion, to wola jak tu niekere siedzieć w doma. Bo co jak co, ale nie szkodza klubowi tak jak wy. Idźcie się tam te narkotyki z wisłą sprzedować albo ciulać gieksa na Katowicach bo o tym jak pomóc klubowi pojęcia nie mocie. Mięśnie i siłka to je jedno, ale jak w głowie pusto i nie mo co tym zarządzać to już gorzyj._BiADACZ_ pisze:No to siedź na pi***ie w doma i sie nie wychylaj.piośnikorz pisze:To som kibice ku***? Wola siedzieć w doma, niż ku*** ryczeć na Patermana zamiast innych co faktycznie som winne tego stanu. Ja pi***ole, i jeszcze te oświadczenie do Lipskiego takie prostackie, to je naprowdy żal oglądać i słuchać, tam chyba nie ma nikogo inteligentnego. Same "kumate" inaczej.
Tyś jest kibic? To co robisz w doma? Czamu Cię nie było na stadionie, co?
Za te Twoje całe pi***olenie mom nadzieja, że w końcu Cie wypierdolom z tego forum, bo durś ino dupisz ciulstwa na ten nasz Ruch.
zbanujcie to szczewskie pi***olone nasienie.
Byłem, widziałem na własne oczy...Golyrubychop pisze:II liga 2004/2005 - Kolejka 13
16 października 2004, 13:00 1200 Mariusz Siciński (Opole)
Ruch Chorzów 0 - 1 MKS Mława
0 - 1 Krzysztof Butryn 88 (k)
Sebastian Nowak Robert Romanowski
Łukasz Hejnowski ŻK Tomasz Leszczyński ŻK
Dawid Bartos Mariusz Mikłowski
Mariusz Jendryczko ŻK
60 Tomasz Balul ŻK Marcin Rogoziński
Marcin Molek Maciej Rogalski
Artur Toborek Adrian Woźniczka ŻK
Artur Błażejewski Paweł Lubasiński
Rafał Wawrzyńczok Tomasz Nawrot ŻK
46 Krzysztof Butryn ŻK
Wojciech Musiał ŻK Jarosław Szmyt
68 Rafał Wodniok
Ariel Lindner Łukasz Połoszczak
Piotr Ćwielong ŻK Maxwell Kalu
73 Andrzej Karpiński
rzekłbym, że widzów było mniej niż 1000...
maRio_p pisze:No i ku*** wyłazi na to że Ruch to piłkarze, (hu* że niekierzy z łapanki) a nie kibole bo teraz widać komu richtig zależy...Kolejny co mo Ruch w sercu, ale szpil oglondoł na ci*** w doma.maRio_p pisze:Możecie banować, bolą zwieracze że ktoś normalny sam pisze? Ino że jo myśla jak większość kibiców a te co rządzom ino myślom jak kasa zrobić na "suplementach" i innych ciulstwach.
Jo mom Ruch w sercu i niy dom się ruchać przez decyzyjnych, co myslom inaczej, a ja wy chcecie to SZACUN
Proste pytanie - co wom doł ten rozpierdol prócz tego, że nie dość, że nie ma kasy, nie ma licencji, kożdy grosz je potrzebny, to jeszcze nom wdupiom kolejny zakaz i sankcja. Proste pytanie. Co wom to dało? Respekt wśród piłkarzy? Respekt wśród PZPN? Nic. Żeście mogli fajno akcja z drobniokami zrobić, a wyszło jak zawsze po kretyńsku.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
ku*** nikerych już całkiem pojebało . Jedna z nojlepszych kibicowsko ekip żegno sie z e-klapą jak należy a nikere sam jeszcze płaczą ... Czego żeście sie spodziewali że piątki bydymy im przybijać . Co do kary ... niy pierwszo i nie ostatnio ... I olbrzymi szacUN za pożegnanie z Niebieskim Pierdolnięciem . Obejrzymy wela wos jączących na to co sie stało bydzie jeździć do Goczałkowic i innych wsi.
-
- Kontakt:
Po pierwsze + dla Helika za zachowanie i słowa po zamieszaniu, + również dla Grodzickiego, tylko ciekawe ile w przypadku tego drugiego jest tutaj szczerości i faktycznego przejęcia się sytuacją, ale to w sumie czas pokaże, ale plusik jest.
Co do reszty, to powiem tak...nie zniszczą tego klubu kary za race, za dymy etc. zniszczą go te wielkie podziały, które od dłuższego czasu dzieją się na naszych oczach. Powoli to wszystko zaczyna wyglądać jak POPiS'owa Polska...
Odnośnie samej akcji z racami, wbieganiem na murawę, to szczerze mówiąc delegaci z PZPN'u, policja, security jak i nie jeden z kibiców pewnie nie spodziewali się tak małego zamieszania
Stało się co się stało i jedynie czego mi brakowało, to jednak ta akcja z groszówkami.
Jeśli chodzi o pociski na aktualnego Prezesa, to sam nie wiem co o tym myśleć. Pan Pat pewnie nie jest idealny, za dużo mówił chociażby o tej premii za awans do górnej części tabeli przed podziałem, ale wydaje mi się, że troszkę niesłusznie tak mocno został zaatakowany. W stosunku do poprzedników, to wydaje się iż jemu zależy, chce coś zrobić, a nie tylko kombinuje jak tu coś na konto bokiem przelać. Rozumiem, że pewnie z Panem S. "góra" miała pewnie lepsze stosunki, kontakty niż z aktualnym Prezesem, który może na tyle nie pozwala co poprzednik i za to właśnie jemu się dostało, tylko pytanie najważniejsze jest takie co liczy się bardziej? Cały klub, czy jednak jakieś tam interesy danej, wpływowej grupy?
Rodzi się pytanie podstawowe, kto zrobił więcej złego dla Ruchu przez ostatnie lata? Prezesura Panów S. i K. czy Pana Pata? Ja nic do ekipy nie mam, bo robią wiele dobrego, ale dlaczego to coraz bardziej jasno klaruje się w sytuację, że jednak góra za czasów Pana S. i K. miała jakieś tam "przywileje", a teraz po przyjściu nowego Prezesa coś im zabrano i na trybunach widzieliśmy pewnego typu "strajk"? Nie chcę porównywać sytuacji do czasów ITI w Legii, ale jakieś podobieństwa zaczyna być widać.
Co do reszty, to powiem tak...nie zniszczą tego klubu kary za race, za dymy etc. zniszczą go te wielkie podziały, które od dłuższego czasu dzieją się na naszych oczach. Powoli to wszystko zaczyna wyglądać jak POPiS'owa Polska...
Odnośnie samej akcji z racami, wbieganiem na murawę, to szczerze mówiąc delegaci z PZPN'u, policja, security jak i nie jeden z kibiców pewnie nie spodziewali się tak małego zamieszania

Jeśli chodzi o pociski na aktualnego Prezesa, to sam nie wiem co o tym myśleć. Pan Pat pewnie nie jest idealny, za dużo mówił chociażby o tej premii za awans do górnej części tabeli przed podziałem, ale wydaje mi się, że troszkę niesłusznie tak mocno został zaatakowany. W stosunku do poprzedników, to wydaje się iż jemu zależy, chce coś zrobić, a nie tylko kombinuje jak tu coś na konto bokiem przelać. Rozumiem, że pewnie z Panem S. "góra" miała pewnie lepsze stosunki, kontakty niż z aktualnym Prezesem, który może na tyle nie pozwala co poprzednik i za to właśnie jemu się dostało, tylko pytanie najważniejsze jest takie co liczy się bardziej? Cały klub, czy jednak jakieś tam interesy danej, wpływowej grupy?
Rodzi się pytanie podstawowe, kto zrobił więcej złego dla Ruchu przez ostatnie lata? Prezesura Panów S. i K. czy Pana Pata? Ja nic do ekipy nie mam, bo robią wiele dobrego, ale dlaczego to coraz bardziej jasno klaruje się w sytuację, że jednak góra za czasów Pana S. i K. miała jakieś tam "przywileje", a teraz po przyjściu nowego Prezesa coś im zabrano i na trybunach widzieliśmy pewnego typu "strajk"? Nie chcę porównywać sytuacji do czasów ITI w Legii, ale jakieś podobieństwa zaczyna być widać.
-
- Kontakt:
koller pisze:ku*** nikerych już całkiem pojebało . Jedna z nojlepszych kibicowsko ekip żegno sie z e-klapą jak należy a nikere sam jeszcze płaczą ... Czego żeście sie spodziewali że piątki bydymy im przybijać . Co do kary ... niy pierwszo i nie ostatnio ... I olbrzymi szacUN za pożegnanie z Niebieskim Pierdolnięciem . Obejrzymy wela wos jączących na to co sie stało bydzie jeździć do Goczałkowic i innych wsi.

Chyba pora zacząć trenować, aby kulturalnie z wami porozmawiać, bo rozumem nie ogarniacie

-
- Kontakt:
Akurat jo niy należa do tych co musisz trynowaćKujavR20 pisze:koller pisze:ku*** nikerych już całkiem pojebało . Jedna z nojlepszych kibicowsko ekip żegno sie z e-klapą jak należy a nikere sam jeszcze płaczą ... Czego żeście sie spodziewali że piątki bydymy im przybijać . Co do kary ... niy pierwszo i nie ostatnio ... I olbrzymi szacUN za pożegnanie z Niebieskim Pierdolnięciem . Obejrzymy wela wos jączących na to co sie stało bydzie jeździć do Goczałkowic i innych wsi.
![]()
![]()
Chyba pora zacząć trenować, aby kulturalnie z wami porozmawiać, bo rozumem nie ogarniacie

Najgorsze jest to że dużo część wychowywała się na stadionach w za***istych czasach lot 90-tych i wcześni , a teraz jak pora rac poleci to je płacz i lament. Osobiście nie widziołk 14 majstra , ale świętowanie majstra z 89 a wczorajszy spadek , to niebo i ziemia jeśli chodzi o atrakcje pozaboiskowe .
Ostatnio zmieniony 3 cze 2017, o 09:07 przez koller, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Lepiej sie módl, aby obsrywany przez Was Paterman (a nie Smagor!) chciał prowadzić ten klub od 4 ligi, bo inaczej to sie bedziesz jezdził do Goczałkowic, ale do sanatorium.koller pisze:ku*** nikerych już całkiem pojebało . Jedna z nojlepszych kibicowsko ekip żegno sie z e-klapą jak należy a nikere sam jeszcze płaczą ... Czego żeście sie spodziewali że piątki bydymy im przybijać . Co do kary ... niy pierwszo i nie ostatnio ... I olbrzymi szacUN za pożegnanie z Niebieskim Pierdolnięciem . Obejrzymy wela wos jączących na to co sie stało bydzie jeździć do Goczałkowic i innych wsi.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Kontakt:
[login on]
Spadli to spadli winnych brak ... nie ma licencji ... NIE MA !!!!! ... tylko czekać w poniedziałek na wniosek o upadłość ... więc nie rozumiem płaczów i usprawiedliwiania kogokolwiek od smagora przez 9grodka po patermana ... tego klubu już NIE MA ... szkoda że nie doczekał 100lecia ... kupia se karnet na trybuna za 50zl na cały sezon tyle że kibicować byda jakiemuś nowo powstałemu gównianemu klubikowi bez historii ... tyla w temacie
I nikt racami nie wbił nikomu noża ... szkoda tylko że takie akcje nie miały miejsca pół roku wcześniej kiedy była jeszcze realna możliwość wywarcia presji na wkładach
GENERALNIE MI TAM SIĘ PODOBAŁO
[login off]
Spadli to spadli winnych brak ... nie ma licencji ... NIE MA !!!!! ... tylko czekać w poniedziałek na wniosek o upadłość ... więc nie rozumiem płaczów i usprawiedliwiania kogokolwiek od smagora przez 9grodka po patermana ... tego klubu już NIE MA ... szkoda że nie doczekał 100lecia ... kupia se karnet na trybuna za 50zl na cały sezon tyle że kibicować byda jakiemuś nowo powstałemu gównianemu klubikowi bez historii ... tyla w temacie
I nikt racami nie wbił nikomu noża ... szkoda tylko że takie akcje nie miały miejsca pół roku wcześniej kiedy była jeszcze realna możliwość wywarcia presji na wkładach
GENERALNIE MI TAM SIĘ PODOBAŁO
[login off]
Ostatnio zmieniony 3 cze 2017, o 09:15 przez pko, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Strasznie wkurwio mie podejście Wy , wasz ... jo nic nie śpiewoł na Pata ino pora razy na Smagora ... i szczerze jo nic nie słyszoł , możno mi umkło . I kolejny roz pisza niy należa do " tych " . Po prostu mom zdanie jak wczoraj niy jeden że mecz mioł zostać niedokończony . Jak sie żegnać to tak jak czołowe ekipy kibicowskie , a nie jak jakieś podpiździe .orbiter pisze:Lepiej sie módl, aby obsrywany przez Was Paterman (a nie Smagor!) chciał prowadzić ten klub od 4 ligi, bo inaczej to sie bedziesz jezdził do Goczałkowic, ale do sanatorium.koller pisze:ku*** nikerych już całkiem pojebało . Jedna z nojlepszych kibicowsko ekip żegno sie z e-klapą jak należy a nikere sam jeszcze płaczą ... Czego żeście sie spodziewali że piątki bydymy im przybijać . Co do kary ... niy pierwszo i nie ostatnio ... I olbrzymi szacUN za pożegnanie z Niebieskim Pierdolnięciem . Obejrzymy wela wos jączących na to co sie stało bydzie jeździć do Goczałkowic i innych wsi.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Sam nie pi***ol, zacytowane osoby świadomie siedziały na cipach w domu, a Ty jeszcze ich bronisz, serio!?Coffey pisze:_BiADACZ_ pisze:No to siedź na pi***ie w doma i sie nie wychylaj.piośnikorz pisze:To som kibice ku***? Wola siedzieć w doma, niż ku*** ryczeć na Patermana zamiast innych co faktycznie som winne tego stanu. Ja pi***ole, i jeszcze te oświadczenie do Lipskiego takie prostackie, to je naprowdy żal oglądać i słuchać, tam chyba nie ma nikogo inteligentnego. Same "kumate" inaczej.
Tyś jest kibic? To co robisz w doma? Czamu Cię nie było na stadionie, co?
Za te Twoje całe pi***olenie mom nadzieja, że w końcu Cie wypierdolom z tego forum, bo durś ino dupisz ciulstwa na ten nasz Ruch.
nie pyerdol bo nie wszyscy puszki zbierają i na zasiłku siedzą jak ty a niektórzy pracują i nie mogli być.
Nie bój, na wyjazdy nie jeżdżę za free albo za pół ceny, tak samo jak nie dostaję karnetu za free.

Może w Puławach bydziecie sie mogli zrobić akcja z groszówkami.piośnikorz pisze:To przez takich kumatych inaczyj jak ty teraz bydymy pośmiewiskiem wszystkich pismaków. Teraz jeszcze bydom się brechtać bo nie mając kasy sromy do swego gniazda i najeżdżomy na prezesa kery faktycznie chce coś dobrego zrobić do Ruchu. Jak to je "Nasz Ruch", czyli banda kretynów co nie umi zrobić czegoś pożytecznego przez cały sezon, a umi ciepać race na boisko i rozdupiać stadion, to wola jak tu niekere siedzieć w doma. Bo co jak co, ale nie szkodza klubowi tak jak wy. Idźcie się tam te narkotyki z wisłą sprzedować albo ciulać gieksa na Katowicach bo o tym jak pomóc klubowi pojęcia nie mocie. Mięśnie i siłka to je jedno, ale jak w głowie pusto i nie mo co tym zarządzać to już gorzyj.
Proste pytanie - co wom doł ten rozpierdol prócz tego, że nie dość, że nie ma kasy, nie ma licencji, kożdy grosz je potrzebny, to jeszcze nom wdupiom kolejny zakaz i sankcja. Proste pytanie. Co wom to dało? Respekt wśród piłkarzy? Respekt wśród PZPN? Nic. Żeście mogli fajno akcja z drobniokami zrobić, a wyszło jak zawsze po kretyńsku.

"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- Stasiu19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
O jakich Wy karach placzecie, skoro na i tak juz nie ma?! Dla mnie osobiście dziwnym było brak jakiekolwiek reakcji na bonka, weszło itd. O wrzutach na Parermana to szkoda klawiatury, tez mnie zastanawia jak większość uklad Kurczyk kibice smagor. A na koniec to je*** policję

Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!
-
- Kontakt:
Narzekomy na te zasrane czasy ze niy liczom sie zodne idealy. Pilkarki sprzedowajom nos do weszlo i spuszczajom z premedytacjom za judaszowe srebniki. Smagor i Kurczyk dojom klub jak zasrane pijawy. Miasto nos ciulo od lot. Pzpn krynci nom wal za walym. Ale wczoraj to my (UN) osiagnyli apogeum obludy sprzedajac sie ukladowi z poprzednimi zlodziejami najezdzajac na Pata. Co wy w tym lepach mocie oprucz dopalaczy czy narkoli czy uj wiy czego???
Jak zawsze niy wyobrazolech sie is na szpil kaj indzij jak do mlyna tak wczoraj stracilech ochota do jakijkolwiek wspolpracy z tymi .... z gniazda.
Moze jo je gupi niy wszysko rozumia, o czyms niy wiym to prosza napiszcie mi choc na priv jake ale mocie do tego chopa. Przeprosza i posypia swoj lep popiolym. BARDZO CHCA SIE MYLIC I PRZEPROSIC ZA TO CO WLASNIE PISZA I MYSLA bo wtedy moglbych z czystym sumiyniym przijsc zas na cicho, chocby na okregowka i zaspiywac razym z wami.
)
Jak zawsze niy wyobrazolech sie is na szpil kaj indzij jak do mlyna tak wczoraj stracilech ochota do jakijkolwiek wspolpracy z tymi .... z gniazda.
Moze jo je gupi niy wszysko rozumia, o czyms niy wiym to prosza napiszcie mi choc na priv jake ale mocie do tego chopa. Przeprosza i posypia swoj lep popiolym. BARDZO CHCA SIE MYLIC I PRZEPROSIC ZA TO CO WLASNIE PISZA I MYSLA bo wtedy moglbych z czystym sumiyniym przijsc zas na cicho, chocby na okregowka i zaspiywac razym z wami.

-
Śmieszą mnie narzekania niedzielnych kibiców na to, co działo się na stadionie. Jeśli odrzucić generalną atmosferę spodziewanej grozy i ... akcję czarnych pał, to w zasadzie nic wielkiego się nie stało. Ponieważ, odchodząc od atmosfery zagrożenia, a analizując same fakty, zostaje:
1. Zrobiono oprawę w piro, wrzucono trochę piro na murawę (jak na finale Pucharu Polski), przerwano mecz (jak niejeden w finale Pucharu Polski), parę osób wbiegło na murawę celem poproszenia piłkarzy o pamiątkowe koszulki.
2. Nikt się z nikim nie bił, nikt nikogo nie pobił, nikomu włos z głowy nie spadł.
3. Najagresywniejsza na stadionie była ta k...wska czarna banda. Straszenie ludzi karabinami na kulki, łapanie kibiców grzecznie spacerujących po murawie, jak na komisariacie we Wrocławiu, rozjeżdżanie ludzi końmi. POWTARZAM: te czarne k... stanowiły NAJAGRESYWNIEJSZY element na stadionie. Powinno niektórym z nich być wstyd!
4. Mecz został dokończony w spokojnej atmosferze. Trochę mi szkoda, że ta piłkarska komedia została dokończona. Te wkłady nie powinny mieć prawa dokończenia sezonu na sportowo.
A mecz i jego przebieg? Lepsze od kabaretu.
1. Zrobiono oprawę w piro, wrzucono trochę piro na murawę (jak na finale Pucharu Polski), przerwano mecz (jak niejeden w finale Pucharu Polski), parę osób wbiegło na murawę celem poproszenia piłkarzy o pamiątkowe koszulki.
2. Nikt się z nikim nie bił, nikt nikogo nie pobił, nikomu włos z głowy nie spadł.
3. Najagresywniejsza na stadionie była ta k...wska czarna banda. Straszenie ludzi karabinami na kulki, łapanie kibiców grzecznie spacerujących po murawie, jak na komisariacie we Wrocławiu, rozjeżdżanie ludzi końmi. POWTARZAM: te czarne k... stanowiły NAJAGRESYWNIEJSZY element na stadionie. Powinno niektórym z nich być wstyd!
4. Mecz został dokończony w spokojnej atmosferze. Trochę mi szkoda, że ta piłkarska komedia została dokończona. Te wkłady nie powinny mieć prawa dokończenia sezonu na sportowo.
A mecz i jego przebieg? Lepsze od kabaretu.
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeśli sądzisz, że tak potraktuję to komisja od wlepiania kar, która jak wiemy KOOOOCHA nas i zawsze bierzę tę łagodną interpretację to jesteś co najmniej bardzo naiwny. Nie wspominając o wojewodzie co na zamykanie stadionów napalony jest strasznie.