SPRAWA Z BILETAMI............

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#16 Post autor: Anmael » 8 maja 2005, o 13:07

I tak mamy jedne z tanszych biletow w II lidze
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#17 Post autor: Patton » 8 maja 2005, o 13:15

Buahaha i Ci co nie maja kasy na bilety nawet, to wejda za darmo i wrzuca do puszki np. 20 zl?? A myslalem, ze mnie juz nic dzisiaj nie rozbawi :lol: :lol: Gratuluje - forumowa mysl tygodnia 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Panewniki
Kontakt:

#18 Post autor: Panewniki » 8 maja 2005, o 13:22

Ci co nie maja kasy na bilety nawet, to wejda za darmo i wrzuca do puszki np. 20 zl...
Patton Albo Ty Jesteś Taki Tępy Albo Niewiem Co...Chodzi O To Że Jeżeli Bilety By Były Po 5 zł Albo Za Free To Znalazło By Sie Więcej Kasy W Puszkach Bo Jak Kazdy Da Po 10 zl na bilet to mało kto wrzuci jakeis drobne do puszki :!: :!: :!: :!: :evil: :evil:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

COBRA

#19 Post autor: COBRA » 8 maja 2005, o 13:24

Ja powiem krotko! najlepiej sie dupcy tym co nieplaca za te bilety:)

Panewniki
Kontakt:

#20 Post autor: Panewniki » 8 maja 2005, o 13:27

COBRA ŚWIĘTE SŁOWA :!: :evil: :!: :evil:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#21 Post autor: Patton » 8 maja 2005, o 13:27

Licz sie ze slowami...!! Za duzo rzeczy widzialem na Ruchu, zeby mi ktos wciskal kit w stylu - bedzie za darmo wstep, to sa pelne puszki na oprawe. A jak nie masz kasy na wstep, to przyjdz pogadaj, udzielaj sie w Ultras, sprzataj, odsniezaj - byly przed sezonem karnety za friko. Tylko trzeba bylo chciec cos zrobic dla klubu - mogles sie wykazac. Myslisz, ze na forum wymusisz obnizki cen biletow, darmowe pamiatki itd. Nie badz smieszny.

P.S. Jestem tepy, Ty pozjadales wszystkie rozumy :shock:

Edit: Cobra bijesz do mnie? To sie przeliczyles, bo ja za friko nie wlaze 8)
Ostatnio zmieniony 8 maja 2005, o 13:28 przez Patton, łącznie zmieniany 1 raz.

Luke

#22 Post autor: Luke » 8 maja 2005, o 13:28

COBRA pisze:Ja powiem krotko! najlepiej sie dupcy tym co nieplaca za te bilety:)
Zdziwiłbyś się ile jo przedupiom kasy na ta ich gra a jakoś ku*** nie płakom o tym na forum :!: :evil:

Panewniki
Kontakt:

#23 Post autor: Panewniki » 8 maja 2005, o 13:29

A jak nie masz kasy na wstep, to przyjdz pogadaj, udzielaj sie w Ultras, sprzataj...
TAK,CHCE SIE UDZIELAC W TYM ALE JAK BEDZIE OKAZJA BO JAK BYŁY ODSNIEZANIA STADIONU TO NIE MOGLEM BO MIALEM SZKOLE :!: JEZELI BEDZIE JAKAS OKAZJA TO DAJCIE ZNAC NA FORUM TO SIE ZJAWIE :!:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#24 Post autor: Patton » 8 maja 2005, o 13:36

Moze mamy jeszcze po Ciebie przyjechac co?? Chyba nie jest ciezko podejsc na meczu co?? Tylko nie mow, ze nie wiesz do kogo... :shock:

Panewniki
Kontakt:

#25 Post autor: Panewniki » 8 maja 2005, o 13:39

patton wiem u kogo ale ja gadlem z BURIM ostatnio i on mi gadał ze narazie nie ma roboty...i ze jak bedzie to mi da znac

Viro

#26 Post autor: Viro » 8 maja 2005, o 14:54

jak bedzie wjazd za friko to i tak nikt do puszki wiecej nie wciepnie taka juz mentalnosc ludzi nie az przerabiana przez nas
zawsze wciepuja jedne i te same osoby, udzielaja sie jedni i ci sami i narzekaja tez ciagle ci sami i tak juz zostanie
10 zl to i tak najtaniej w 2 lidze jak juz ktos mowil
ja rozumie , ze spoleczenstwo jest biedne itd , ale jak ktos pi***oli ze nie ma 10 zl a pozniej widze jednego z drugim jak pije jabola albo jakies inne badziewie lub piwo to co
na to ma a pozniej narzeka ze nie ma na bilet itd
przyklady moglbym podawac w dziesiatkach czy setkach jak ktos pi***oli ze nie ma na bilet a pozniej widze go w sytuacji jak napisalem powyzej
wiec skonczcie pi***olic bo jak ktos chce to znajdzie te 10 zeta przez tydzien
dziennie po zlotku od starej
odmowisz sobie browara z 2 razy itd itp

Pavlique
Kontakt:

#27 Post autor: Pavlique » 8 maja 2005, o 15:06

Vira dokładnie tak jak godosz jest;
mie sie zdo , że chopy chyba ni mocie sie kaj wyżyć; doprowdy co tymat to wjazdy prywatne, tak sie mysla, że to je tyż w jakijs mierze wina grajków, bo doprowdy ciynżko cosik pozytywnego znojść , a jak som wszysce na hajnie to potym kozymu coś zawodzo; dejcie se pedzieć, że za darmo UMARŁO już łod dowiyn downa i ni ma że boli, a zamiast na jabola to [poskłodej na Twoj klub przeca wielaś tam z Wos mo w wpisane jaki to Ruch jest do nich ważny; zamiast godać CZYŃCIE!!!
Pozdr :wink:
I'm a man who walks alone

kolend

#28 Post autor: kolend » 8 maja 2005, o 15:12

wydaje mi sie ze problem biletow wyszedl poprzez cudowna gre naszych pilkarzykow, gdyby grali przyzwoicie, nikomu by 10zeta nie przeszkadzalo, gdyby serio grali o awans, to pewnie przy 12, moze 15 zlotych za bilet ludzie by chodzili.... a teraz za 10 dostaje sie pilke nozna po poziomie 3 ligi

Panewniki
Kontakt:

#29 Post autor: Panewniki » 8 maja 2005, o 15:46

JEST DOKŁADNIE TAK JAK GODO KOLENDGDYBY RUCH GROŁ JAKOŚ PIŁKA I BY ZDOBYWALI PUNKTY TO TE CENY BY NIKOMU NIE PRZESZKADZAŁY ALE WSZYSCY WIEDZĄ JAK GRAJOM NASI "PIŁKARZE" :!: TAKŻE MAM NADZIEJE ZE ALBO JEDNE ALBO DRUGIE SIE ZMIENI...(MAM NA MYŚLI CENY BILETÓW I GRE RUCHU) :x :x :x

nudny

#30 Post autor: nudny » 8 maja 2005, o 16:41

nic mnie tak nie wqrwia jak gadki o za wysokich cenach biletow lub wejsciach za free chociaz nie jeszcze jedna rzecz mnie doprowadza tak samo do wrzenia godka o zwracaniu kasy w sytuacji takiej jak jest obecnie nie chcesz nie idz i nie jecz a ta kasa ktora wplywa od tych 30 tysiecy najwierniejszych kibicow co szpil naprawde jest POTEZNYM zastrzykiem gotowki wezcie mnie nie rozpierdalajcie temat do ciecia a godka o szkole do haydparku mosz szkola nie mozesz to ustawiasz priorytety w/g siebie i malo kogo obchodzi czy mogles czy nie poprostu cie nie ma tyle w temacie ktory ciac

Zablokowany