Ruch - Radomsko
- THOMY
- Kontakt:
a mie je wszysko jedno, niyma mie na miejscu, niywiym co i jak ALE SIEG CIESZY !!! ku*** MAC NORESZCIE !!!!!!!!!
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;
- fRyta
- Kontakt:
Inie naprawde dobija:
wracam po meczu z belchatowem a bajtel taki 1,3 m. mowi do qmpla te a z kim my to w ogle grali? z błę błech belato ?
a ten drugi: no jakos tak
jak juz chodzo na te szpile i do tego za darmo to niech cokolwiek wiedza!!! jedyne co umia to je*** zaboli gks i legia to stare k... a jakby mieli pokazac te miasta np. na mapie to by nic nie wiedzieli. wk***ia mnie to strasznie bo tak to se krzyczec moga w dom jak im matka pozwala!!
wracam po meczu z belchatowem a bajtel taki 1,3 m. mowi do qmpla te a z kim my to w ogle grali? z błę błech belato ?
a ten drugi: no jakos tak

-
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Młody PF weź se odpuść pouczanie kogokolwiek.
Prawda jest taka że o ile wcześniej grali fatalnie to dzisiaj zagrali "#¤%%#, to jest po prostu brak slow. Znacznie gorzej niz wczesniej. W RKSie tydzien przed runda trenowalo 4 chopa a Ty mi ku*** mowisz ze ja mam nie narzekac
Prawda jest taka że o ile wcześniej grali fatalnie to dzisiaj zagrali "#¤%%#, to jest po prostu brak slow. Znacznie gorzej niz wczesniej. W RKSie tydzien przed runda trenowalo 4 chopa a Ty mi ku*** mowisz ze ja mam nie narzekac
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
To co dziś zoboczyłech na meczy to mie po prosty rozsmieszalo. panowie - z całym szacunkiem dla Maria, ten chop nic nie groł. ch**, ze szczelił brama, ale karny podoł tormanowi a potym seta do pustej ciulnoł w obronce, to cud, ze bylo zwyciesto bo kilka szczałów na koniyec mogło zaś na zrobić remis. Najsłabszo drużyna w II lidze wcale nie była gorszo od naszej zebieraniny kopaczy. Powiem Wam, ze jakech był 3 tydnie temu łu nos w Mikołowie na derbach (czwrto liga) to gra i emocje były dużo lepsze. Szkoda słow 

-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
- Fami
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
co do szpilu to juz sie niewypowiadam bo brak mi słow!!!!!
ale od bajtli to sie za przeproszenie od..... bo kazdy jakos zaczyno i ze taki malutki podciep niewi jak i z kim gromy to wyrobi kazdy jakos zaczynoł i nikt odrazu nic niewiedzioł jak by wygladała nasza młodziesz i przyszłosc niebieska jak by niebyło tych małuchow to po pierwsze a po drogie jak jzu prawie nikt nie chodzi na szpile to przynajmniej małolaty zapelnia stadion i młyn wola ich na szpilu i zgedow ....
p.s zamiast tak tu wyczerpywac temat a szkoda wie wkur... przy weekendzie to po piwku panowie pozdro

ale od bajtli to sie za przeproszenie od..... bo kazdy jakos zaczyno i ze taki malutki podciep niewi jak i z kim gromy to wyrobi kazdy jakos zaczynoł i nikt odrazu nic niewiedzioł jak by wygladała nasza młodziesz i przyszłosc niebieska jak by niebyło tych małuchow to po pierwsze a po drogie jak jzu prawie nikt nie chodzi na szpile to przynajmniej małolaty zapelnia stadion i młyn wola ich na szpilu i zgedow ....
p.s zamiast tak tu wyczerpywac temat a szkoda wie wkur... przy weekendzie to po piwku panowie pozdro
3 pkt cieszą tym bardziej że polki i szczaksa przegrały.natomiast jeśli chodzi o gre Ruchu to od początku rundy grają tak samo chujnie z ciulnią i nawet ch** wie ile kasy byś im dał oni i tak nic nie zagrają bo poprostu nie mają formy,są źle przygotowani,nie mają koncepcji gry i są pseudokopaczami .
szkoda że doczekaliśmy takiej ery Ruchu ale od dna sie trzeba odbić i Ruch sie odbije ale potrzebna jest radykalna zmiana sztabu szkoleniowego i zarząd powinien już o tym myśleć.
dobry menadzer młody typu Koźmiński z pomyłem (kumaty) albo współpraca z jakimś klubem typu Wisła
trener zupełnie z innej beczki ambitny z odpowiednimi z papierami lub zagranicznym stażem
min 5 ciu nowych grajków.
pozdRo dla noRmalnych
szkoda że doczekaliśmy takiej ery Ruchu ale od dna sie trzeba odbić i Ruch sie odbije ale potrzebna jest radykalna zmiana sztabu szkoleniowego i zarząd powinien już o tym myśleć.
dobry menadzer młody typu Koźmiński z pomyłem (kumaty) albo współpraca z jakimś klubem typu Wisła
trener zupełnie z innej beczki ambitny z odpowiednimi z papierami lub zagranicznym stażem
min 5 ciu nowych grajków.
pozdRo dla noRmalnych