Ruch - Radomsko

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
figaro

#91 Post autor: figaro » 7 maja 2005, o 21:45

CO WY DUPI....JAKI USTAWIONY ?godejciue tak dali to słuzy naszymu klubowi :twisted: zastanówcie sie cza im teraz pomoc a takom godkom to ino im zaszkodzymy prosza wos jest zwyciestwo jsli wom zalezy na naszym RUCHu to niy dolywajmy oliwy do ognia jak jest kozdy widzi WYLEŻLI MY CHOPCY W KOŃCU Z STREFY BARAZOWEJ :shock2: POMÓŻMY TYM NASZY BOROKOM :flaga:

COBRA

#92 Post autor: COBRA » 7 maja 2005, o 21:53

Panowie zenada,az strach sie bac jak ten horror sie skonczy:(((

Pavlique
Kontakt:

#93 Post autor: Pavlique » 7 maja 2005, o 21:54

Tak Figaro sie mysla, żes jeszcze mody i bez to piszerz tak idealistycznie(by niy pedzieć naiwnie), dyć im pomóc może jedynie Klimek tzn jego kasa dla drużyn przeciwnych i tela... no chyba że grajki same sie ściepujom i ze swoich punkty :lol: wygrywajom :wink:
pozdr
I'm a man who walks alone

nudny

#94 Post autor: nudny » 7 maja 2005, o 21:54

figaro czy ty w kazdym topicu musisz zabierac glos dziesiec razy? grajkom nalezy sie wp***dol i tyle w temacie a nasze bezkrytyczne ciche przyzwolenie w ostatnich latach tylko pomogly doprowadzic ten klub do miejsca z ktorego sie nie wraca wiec teraz slowa krytyki sa juz spoznione i na bank nie zaszkodza a napewno nam ulza i pomoga sie z tym wstydem uporac

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#95 Post autor: fRyta » 7 maja 2005, o 21:58

ku***, dopierdalacie sie do tego Śrutwy i Bizackiego a to po ich akcji padla Jedyna bramka :!: grunt ze sa 3 pkt. :!: Styl byl zalosny :evil: :twisted: WIELKIE BRAWA DLA NOWAKA. Wiem ze Biza i Śrutwa graja slabo ale oni razem zdobyli 3/4 bramek w tym sezonie. Śrutwa w drugiej polowie odpierniczyl taka chale ze szkoda slow ale brama byla wiec nie ma zle. Ktos napisal ze "toborek tez niezle gral'-????????????????????????? Kaj on byl?????? bo ja go z h**a nie umialem dojrzec. SIBIK GRAJ TAK DALEJ TO ENGEL CIE NA PEWNO WEZMIE NA MISTRZOSTWA SWIATA W PRZYSZLYM ROKU :!: WIELKIE BRAWA DLA TYCH CO GWIZDALI JAK TEN CIUL SCHODZIL :!: :!: :!: Fajny byl doping tych bajtli :wink: no ale to nasz narybek. a w czwartek na Piast :!:

figaro

#96 Post autor: figaro » 7 maja 2005, o 22:02

nudny tyś richtich nudny :twisted: niy wiym wiela ty mosz lot ale ty chopie chciołbys takie pamyntać czasy jak jo widza co poniektórzy zaczynajom brac sie moje posty do siebie twoja sparawa wyjasniam tylko i dali niy byda sie wypowiadoł możesz mie sam zj***c WALI mie to :faja: bez obrazy szpaz muzajn

volek
Kontakt:

#97 Post autor: volek » 7 maja 2005, o 22:03

RadiatoR pisze:Dobrze zagrali tez Pepe i Smarzyk, nawet nie najgorzej powracajacy Toborek.
kajs ty go widziol,moze powracajacy do dom z knajpy?
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

juan21

#98 Post autor: juan21 » 7 maja 2005, o 22:11

Zaczna od tego ze jakies fatum chyba wisi nad Chorzowem!! Clearex , Baby i ci.... ... szkoda godać!
Na szpilu zech sie czuł jak na meczu Wawla Wirek. Takiego poziomu to jo juz dawno nie widzioł !! Aha i jeszcze jedno , w czwartek Ruch gro z Piastem a jo juz słyszoł ze wieczorem w czwartek Chorzów sie bawi na dyskotece. Ino tak dalej ! Gwiazdorki ! Bawcie sie ! Jest co swietować! Po tym co jo dzisiej zoboczył to moze to byc ostatnie zwyciestwo tej wiosny....

Eagle

#99 Post autor: Eagle » 7 maja 2005, o 22:13

"Rycerze Wiosny" ku*** ich mac :!:

Jurysta1970

Trzech do wyrzucenia!!!!

#100 Post autor: Jurysta1970 » 7 maja 2005, o 22:23

Trzech do wyrzucenia od zaraz!!!Kto nie wie o kogo chodzi????!!!!Chyba wszyscy wiedzą!!!Bizacki, Sibik i Śrutwa to tragedia!!!Żaden z nich nie ma poziomu II ligi!Powinni zostać wywaleni z pierwszej drużyny!I niech nikt nie mówi że Śrutwa strzelił bramkę!Miał dwie setki w tym karny i się zbłaźnił! Foszmański, Wawrzyńczok i Ćwieląg to przyszłośc RUCHU. Od nastepnego sezonu spowrotem ściągnąć Lindnera bo jest lepszy od Śrutwy że o bizackim nie wspomne!!!!I JESZCZE JEDNO NAPISZMY LISTY ZEBY SRUTWA JUZ NIGDY ALE TO NIGDY NIE WYKONYWAŁ KARNYCH!!!

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#101 Post autor: vinc84 » 7 maja 2005, o 22:26

dodam jeszcze tylko (poraz kolejny) ze dobra partie rozegral Alex Kutchma, a najbardziej mi sie podoba Smarzynski widac ze pomalu odzyskuje wyskoka forme. staly poziom (dobry) utrzymuja Pepe, brawa dla Nowaka, co wy chcecie od Srutwy to jo nie wiem, gra na tyle ile potrafi jak na swoje lata, puki co na jego miejsce nie widze innego (na zmiane Janoszka)
a nasza obrona jest o hu** rozczas...
GŮRNY ŚLŮNSK

juan21

#102 Post autor: juan21 » 7 maja 2005, o 22:45

Wiecie co. Nie chcioł zech tego pisac. Pewnie przez niektórych zostana zjebany ale mnie to trocha juz zaczyno wk... . Jak patrza na bajtli co idą na szpil na RUCH a na szyi szalik czerwony Widzewa... . Szczerze to mnie k...ca biere jak to widza. Albo jak podnoszą szaliki w młynie a tam czerwono... Kaj to było do pomyslenia. My są ku*** NIEBIESCY !! Jak idemy na szpil to na RUCH!!! Rozumia tam sztama , zgoda ale bez przesady !!!!!! Jo bych nie doł swojemu bajtlowi wziasc szalik inny jak RUCHU na szpil na Cichej ! Nawet nie wiecie jak mnie to drazni!!

Tero mozecie mnie zj***ć! Ale to jest moje zdanie! Ze jak sie dzwigo szaliki i spiewo to powinno byc niebiesko !! !! !! A nie czerwono!

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#103 Post autor: fRyta » 7 maja 2005, o 22:52

racja, dlatego dobrym rozwiazaniem sa szale laczone. ale jak jest i troche czerwieni to tez dobrze bo w koncu jest nas dwoch Widzew I RUCH :)

ANTYgks

#104 Post autor: ANTYgks » 7 maja 2005, o 22:52

łee
szkoda slow
Ostatnio zmieniony 7 maja 2005, o 22:53 przez ANTYgks, łącznie zmieniany 1 raz.

Pavlique
Kontakt:

#105 Post autor: Pavlique » 7 maja 2005, o 22:52

Łostatniymi czasy - już pora lot - na cichyj - alles ist krank :lol:
I'm a man who walks alone

ODPOWIEDZ