Sezon 2016/2017
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2016/2017
Awans, to jeszcze nic, pierwszy sezon pewnie na "nowości" pojadą dość fajnie jak nie jeden beniaminek, próbą generalną okaże się drugi sezon w ekstraklasie, bo wówczas wiele drużyn dość świeżych w ekstraklasie łapie doły.
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mom nadzieją, że za rok wskoczymy na ich miejsce i bedzie to już zdrowszy RuchGabla pisze:Awans, to jeszcze nic, pierwszy sezon pewnie na "nowości" pojadą dość fajnie jak nie jeden beniaminek, próbą generalną okaże się drugi sezon w ekstraklasie, bo wówczas wiele drużyn dość świeżych w ekstraklasie łapie doły.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Kontakt:
Dlatego niy rozumia jak jakis klub godo ze niy stac go na gra w ekstraklasie a gro lata w 1 lidze. Przeca juz na start Sandecja bedzie miala 3-4 razy wiekszy budzet niz w tym roku. I to bez wiekszego wsparcia sponsorow.
No ale pewnie zaczna sciagac "gwiazdy" ligi ktore pomoga sie utrzymac za 40-60 tys miesiecznie.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
No ale pewnie zaczna sciagac "gwiazdy" ligi ktore pomoga sie utrzymac za 40-60 tys miesiecznie.
-
- Kontakt:
Wychowanek
Koke i Atlético doszli do porozumienia, w ramach którego Hiszpan związał się z klubem nową umową, która będzie obowiązywała do końca czerwca 2024 roku. Poprzedni kontrakt wygasał wraz z końcem czerwca 2019 roku.
Po złożeniu podpisu wychowanek Rojiblancos powiedział: - Atlético to klub mojego życia i ogromnym honorem jest bycie częścią jego przyszłości.
atleti.plEmocje związane z podpisaniem nowego kontraktu: - Czuję ogromną radość i satysfakcję. Na początku chciałbym podziękować wszystkim trenerom i kolegom, których spotkałem na swojej drodze odkąd jako dziecko dołączyłem do akademii. Dziękuję mojemu bratu, kuzynowi; mojej partnerce, która zawsze mnie wspiera bez względu na to, czy idzie dobrze czy źle; klubowi, który wykształcił we mnie miłość do tych barw. Dziękuję zwłaszcza mojemu ojcu, który uczynił mnie osobą, którą jestem dziś. Razem z dziadkiem zabierał mnie i mojego brata na kolejne treningi, byśmy mogli spełniać swoje marzenia. Dziękuję także mojej mamie i całej rodzinie oraz osobom, które żyją ze mną na co dzień. Dzięki nim jestem dobrą osobą i będę Wam za to wdzięczny już zawsze.
Podejmowane decyzję: - Kieruję się zawsze sercem i tym co czuję. Moje serce i moje uczucia należą do Atlético. To jest miłość na zawsze, do końca życia. Mam nadzieję, że będę mógł ją udowadniać jeszcze przez wiele lat.
Słowa Torresa, że żeby być w Atlético, trzeba tego chcieć: - Futbol jest nieprzewidywalny i nigdy nie można być pewnym, że zna się swoją przyszłość. Moim pragnieniem jest jednak bycie w Atlético, granie tutaj i pewnego dnia zostanę może kapitanem. Nigdy tego nie ukrywałem i nie będę ukrywał, że od dziecka jestem całym sercem za Atlético. Nie znam przyszłości, ale chcę tu zakończyć karierę.
-
Do czego nawiązujesz Gorek, odnośnie zawodnika Atleti. Tylko mi nie pisz, że do wychowanków obecnie w Ruchu, bo Cie wyśmieje.
-
- Kontakt:
Czy ja wiemadamo_R pisze:Do czego nawiązujesz Gorek, odnośnie zawodnika Atleti. Tylko mi nie pisz, że do wychowanków obecnie w Ruchu, bo Cie wyśmieje.
Ostatnio duzo na forum sie pisze o naszych wychowankach. Oprocz luznej informacji tak sobie to porownuje do zachowania wychowanka Helika i jego menago.
Po drugie tak marzy mi sie
stadion
druzyna
trener
finanse
renoma klubu
szkolka
scouting
taka jak w Atletico
- CHS
Nie porównujmy jednego z 10 najlepszych klubów w Europie do nos, oni bez poślizgów zarabiają niewiele mniej niż topowi zawodnicy na świecie. Zresztą ostatni prawdziwie Niebieski piłkarz to obecny asystent trenera, a następnego nie prędko się doczekamy, albo już w ogóle.
Złoty klub, KS Ruch!
-
No widzisz. Nic z tych rzeczy nie mamy. Nawet finansów. Ale nie jest tajemnicą, ze finanse są najważniejsze. Nie ta lista co napisałeś, ale płacenie na czas. Nie culanie, że może ja, a może nie. Uczciwość. Te wszystkie gongi, w kierunku Ruchu, to są finanse, od zawsze. Jak były to okradli, a jak nie było to ciulanie że kiedyś wypłacimy. Nawet teraz, nie ma uczciwości. 1,5 miesiąca poślizgu, okazało się 4 miesiącami.
Kożdy ciulo nawet Paterman. Do tego obiecanki w postaci premii. Komedia.
Kożdy ciulo nawet Paterman. Do tego obiecanki w postaci premii. Komedia.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Atletico to 3 najwiekszy klub w Hiszpanii. A Ruch?
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
Pomyśleć że takie 5 milionów euro to dla Atletico drobne, a Ruch taka kasa postawiłaby w 100% do całkowitej sprawności, wypłacalności i przejrzystości .. eh
2 różne światy.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- CHS
Przynajmniej nie będziemy się przejmować przerwami na reprezentację 

Złoty klub, KS Ruch!
-
26 Listopada ostatnia kolejka rundy jesiennej. Szkoda że nie do połowy grudnia w Ekstraklasie. Niech to ch** strzeliHKSADIK pisze:Coś dla nas(ramowy terminarz 1 ligi)
http://www.90minut.pl/news/277/news2778 ... -2018.html

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Obyśmy się mieli w ogóle czym przejmować.CHS pisze:Przynajmniej nie będziemy się przejmować przerwami na reprezentację
-
- Kontakt:
Ciekawostka. Dzisiaj pzpn odrzucił propozycje spółki Ekstraklasa znoszącą od przyszłego sezonu podział punktów.
Roman Kołtoń napisał kilka dni temu na twitterze, że w radzie nadzorczej Ekstraklasy, w głosowaniu było 4-2 za zniesieniem podziału punktów. Przeciwko głosował przedstawiciel Piasta i Smagorowicz. Czyli Smagor głosował tak jak chce pzpn. Ciężko to zrozumieć.
Roman Kołtoń napisał kilka dni temu na twitterze, że w radzie nadzorczej Ekstraklasy, w głosowaniu było 4-2 za zniesieniem podziału punktów. Przeciwko głosował przedstawiciel Piasta i Smagorowicz. Czyli Smagor głosował tak jak chce pzpn. Ciężko to zrozumieć.
KS Ruch
byliśmy w Katowicach 44 lata wcześniej
byliśmy w Katowicach 44 lata wcześniej