Ruch - Radomsko
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
JA PIER**LE
Radomsko było duzo lepsze - jak oni są na ostatnim miejscu to ku*wa nasi powinni byc chyba w A-klasie.
Gdyby nie Seba to mielibysmy 4 tory w plecy i skończyło by się 1-4.
Jedyny pozytyw - nareszie ktos ściśgnął sibika przed końcem
No i pierwszy sukces Fornalaka - spierdolił to co było jeszcze bardziej a juz myślałem że gorzej sie nie da grać!!!!
Radomsko było duzo lepsze - jak oni są na ostatnim miejscu to ku*wa nasi powinni byc chyba w A-klasie.
Gdyby nie Seba to mielibysmy 4 tory w plecy i skończyło by się 1-4.
Jedyny pozytyw - nareszie ktos ściśgnął sibika przed końcem
No i pierwszy sukces Fornalaka - spierdolił to co było jeszcze bardziej a juz myślałem że gorzej sie nie da grać!!!!
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
Pan Śrutwa nie dał dojść do klubu trenera który by to poukaładał bo wiedział ze byłby to koniec grania w conajmniej pierwszym składzie.Ozor pisze:DOŚĆ KLUBU KOLESI ,DOSC UKŁADÓW,DAJCIE GRAC MŁODYM :!: :!: :!: :!:
Po żenujacym meczu, gdy wszyscy gwizdali i ryczeli po zawodnikach pan Klimek śmiejąc się od ucha do ucha opuścił lożę i udał się do kawiarenki =) W końcu wygrali z dobrym zespołem: D Pomijam to że jest dostarczycielem punktów hehe

- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
ku*** Srutwa idz na emerytura
Co ten chop dzisioj akcji spierdolil
Bizacki tyz tak samo, ku*** totalne dno
I jak tu sie nie wk***ic,zasluzone gwizdy dla calej druzyny oprocz Seby bo dzisioj uratowol nom te zwyciestwo.Prosza Biza i Mario odejdzcie na emerytura bo to waszo gra to DNO 

[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]
- Anmael
- Kontakt:
To byl mecz
Cyrk na kolkach a nie mecz - normalnie szlo boki zrywac widzac wspaniale akcje naszego zespolu
Ale mimo wsyzstko nie ma do smiechu - postawa tych kopaczy jest ponizej wszelkich norm - TRAGEDIA+ZENADA+.... = GRA RUCHU !! Srutwa,Bizak,Sibik,Mosor ..... cala stara gwardia - wy***rdalac po sezonie
NIE POTRZEBA NAM TAKICH PSEUDOPILKARZY

NIE POTRZEBA NAM TAKICH PSEUDOPILKARZY
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
-
- Kontakt:
brak mi słow ... to co sie dzieje no jest juz katastrofa z tego skadu sa tylko 2 osoby moze trzy co potrafia grac i komu zalezy na wyniku,ale jakos mi sie zdaje ze to tak jak długo niedocierało to włodarzy klubu tak niedotrze teraz po tym tragicznym wyciestwie wiec niewiedze przyszłosci dla naszego klubu w 2 lidze .
w barazach jak bedziemy grali z klbem ktoremi bedzie zalezało na awansie do 2 ligi to nas porostu rozspieprzy i pokaze jak sie gra w piłke a ztym skladem to nawet w 3 lidze niepogramy i ambicja tych kolesi
ida na browar bo zamiast sie cieszyc to gorzej sie czuja niz po przegranym meczu
w barazach jak bedziemy grali z klbem ktoremi bedzie zalezało na awansie do 2 ligi to nas porostu rozspieprzy i pokaze jak sie gra w piłke a ztym skladem to nawet w 3 lidze niepogramy i ambicja tych kolesi
ida na browar bo zamiast sie cieszyc to gorzej sie czuja niz po przegranym meczu
boja sie boja sie fest sie boja nie mamy charakteru Sibik nom epi fest zagrania z tyłu co mu sie wyadje że kiryś bydzie to za niego naprawioł??Biza słaby mecz same straty podobnie jak sibik po ich błedach radomsko zagroziło nom niy roz i dzieki bogu że momy Nowaka cza pszetrwać i szukać kogos na miejsce pomocY kogos z charakterEm KOGOS kto wEZNIEenie do hu** i zacznie dyrygowac tą pomocom !!!liczom sie punkty ale co dali są młodzi utalętowani zawodnicy ale majom za żółte dzioby zeby pociągnąc tyn nasz RUCH w 2 lidze BOŻE CHRON NASZ RUCH PRZED SPADKIEM
chopcy co zagrali na + w tym szpilu to : Pepe , Smarzyk , Błazejewski ( to sa chopcy ktorzy pokazuja ze umia cos zagrac) , Nowak , Fosa , reszta kary finansowe powinna dostac , duet bizacki sibik wy***ac wp***u !! Srutwie wy***rdalaj niepowiem , ale chopie zakoncz juz kariera
Myslol zech ze sie dzis przed matura poprawia humor , ale jes zech ku*** zdolowany !!
Myslol zech ze sie dzis przed matura poprawia humor , ale jes zech ku*** zdolowany !!
MYŚLA ŻE JEST NOM TERAZ WŁAŚNIE TERAZ POTRZEBNY SKŁAD STARYCH UAJDACZY ZAUWARZYŁEM ZE DOŚWIADCZENIE ZACZYNA NAM BRAC GÓRE jebiecie na Śrótwe a powiedzcie mi kiery jak niy łon robi nom co prawda zdupione ale jak kolwiek sytuacje bramkowe ??? momy taki skład a nie inny i niy ma chopa kiery by mógł go na dziyń dszisiejszy go zastapić mie sie tyz niy podobo ze RUCH JEST tak słaby ale ale niy widza inaczy.
PROSZA WOS ZAUWARZCIE SMARZYŃSKIEGO TO JE CHOP KIERY MI SIE NAJBARDZI PODOBO NAPROWDY ŁON NIY PASUJE DO TEGO POZIOMU KIERY PREZENTUJEĄ INNI OBROŃCA KIERY ROBI ZA POMOC BOKI I ROBI SYTACJE BRAMKOWE !!!! SMARZYŃSKI NOWAK BRAWOOOOOOOO!!!
PROSZA WOS ZAUWARZCIE SMARZYŃSKIEGO TO JE CHOP KIERY MI SIE NAJBARDZI PODOBO NAPROWDY ŁON NIY PASUJE DO TEGO POZIOMU KIERY PREZENTUJEĄ INNI OBROŃCA KIERY ROBI ZA POMOC BOKI I ROBI SYTACJE BRAMKOWE !!!! SMARZYŃSKI NOWAK BRAWOOOOOOOO!!!
-
- Kontakt:
Fornalak skomentował występ swoich piłkarzy słowami: ,,Barodz chciałem by Jurek był na meczu, niestety zdrowie mu nie pozwoliło, ale chyba dobrze ze go nie było, bo by mu serce nie wytrzymało..."
ogólnie mecz znowu miał charakter jakby był ustawiony, chyb Nowak był niekumaty i zapomniał albo nie wiedział że ma puścić bramkę w tym meczu....
pozdRo
ogólnie mecz znowu miał charakter jakby był ustawiony, chyb Nowak był niekumaty i zapomniał albo nie wiedział że ma puścić bramkę w tym meczu....
pozdRo
-
- Kontakt:
To własnie było ustawione pod 1:0; :lol: ni ma co godac ale przinajmnij zaczyny sie ruchy organizacyjne kere miejmy nadzieja pozwolom nom uniknonć spadku do 3 ligi bo; bo jak niy to nom żodyn Belian ani Baldwin
niy pomogom a Saraceni
niy łostawiom po noc komiynia na komiyniu...
KRÓLESTWO NIEBIESKIE JEST W NAS TO MY SAMI !!!

KRÓLESTWO NIEBIESKIE JEST W NAS TO MY SAMI !!!

Ostatnio zmieniony 7 maja 2005, o 21:37 przez Pavlique, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm a man who walks alone
- Fami
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To samo zzech odniosl wrazenie ! Gra zenadaStona pisze: ogólnie mecz znowu miał charakter jakby był ustawiony, chyb Nowak był niekumaty i zapomniał albo nie wiedział że ma puścić bramkę w tym meczu....
pozdRo