Kto Nowym Trenerem???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

Re: Braaawo jeszcze raz brawo .... [color=red][b]" zarz

#76 Post autor: L_M » 5 maja 2005, o 19:38

Kuba. pisze:Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dobry wybór . Kibicom Ruchu gratulujemy zarządu.

Wleciałowski -TRENER- umie sie "dzreć" jak ktoś to napisał !.
Mosór -IDEALNY WYBÓR- jeśli prawdą jest podział w tej drużynie na młodych i starych to "wybór "Mosóra na asystenta uważam za traf w "10 ". Jeszcze asystentem Mosóra mogł zostać Śrutwa a asystenten Śrutwy - Bizacki . To by był idealny układ . Teraz już wiiidze tą rodzinną atmoooosfere w Ruchu . Panowie Mosór- Śrutwa -Bizacki rządzą - Pierwszy trener p.Wleciałowski op***dala młodych (Pepe , Wawrzyńczok , Jonoszka ......)przecież to On ustala skład i decyduje kto w nim wystąpi .) A na boisku oglądać bedziemy mogli ......tych tych tych naszych ogranych piłkarzy oczywiście. Braaawo jeszcze raz brawo .... teraz to bramy 3 ligi otwarly się w szerz i wzdluż ....

swoją drogą ciekaw jestem czego chce (albo i ma ) ich Mosór uczyć ...? . Chyba Mu ostatnio coś nie szło .....w lidze (przypominam 2 lidze)
hehe nie kumam takich ludzi. MIREK MOSOR jest asystentem nie PIOTREK to raz. to dwie rozne osoby, Mirek gral pare lat temu, obecnie pelnil funkcje kierownika druzyny. i jaki Wlecialowski???? pierwszym trenerem zostal FORNALAK - op***dolic chopcow umie, tylko pytanie czy potrafi op***dolic po rowno np Moskita i Musiala... to sie okaze. Co do umiejetnosci trenerskich to mysle ze nikt z nas nie jest w stanie ich okreslic. mnie rozwalilo troche co innego, Fornalak powiedzial 'ze decyzje zarzadu przyjal i zaakceptowal, taka byla wola trenera Wyrobka' - no do ch*** to my mamy monarchie na lawce? ja rozumiem wszystko bo sam bylem za tym zeby Fornalak zostal czy jako pierwszy czy drugi trener (szczerze do wczoraj myslalem ze pierwszym zostanie Lorens), ale takie mianowanie nastepcow juz jest troche hmm... dziwne, tyle powiem. pozdRawiam

Ruda Śląska

#77 Post autor: Ruda Śląska » 5 maja 2005, o 19:38

Panowie ale czy asystentem nie został Mirek Mosór???

Eagle

#78 Post autor: Eagle » 5 maja 2005, o 19:38

tacy wlasnie sa niektorzy kibice Ruchu :wink:

Kuba.

#79 Post autor: Kuba. » 5 maja 2005, o 19:39

nei doczytalem ... :D Im soooooooory ..:]

Ruda Śląska

#80 Post autor: Ruda Śląska » 5 maja 2005, o 19:42

tacy wlasnie sa niektorzy kibice Ruchu Wink

Akurat Kibice są tym co stoi w tym Klubie na dobrym poziomie......
A że tyle lat czeka się na ta 15 gwiazdka....
Po co mydlenie oczu przed 2 rundą o awansie , na jakiej podstawie to było powiedziane
skoro zawodnicy nie ciągną tego wózka w jedną strone tylko kazdy w inną

tomicher
Kontakt:

#81 Post autor: tomicher » 5 maja 2005, o 19:43

Lysy pisze:Trener już jest I-Dariusz Fornalak
II-Mirosław Mosór
TOTALNA BŁAZENADA !
tak nalezy określić to co zostało podjęte przez zarząd ! Ludzie czy wy nie widcicie że on tez był odpowiedzialny za to co się działo w klubie ? Jak dla mnie to jest wręcz śmieszne, ludzie opamiętajcie się i dajcie nam trenera z pawdziwego zdarzenia !

lorens na trenera
Obrazek

Gość

#82 Post autor: Gość » 5 maja 2005, o 19:44

chcialbym zglosic swoja kandydature na trenera mam nadzieje ze moja prosba zostanie rozpatrzona pozytywnie

Eagle

#83 Post autor: Eagle » 5 maja 2005, o 19:46

Ruda Slonsko zas nie przesadzej bo az tak sielankowo to z tymi kibicami nie ma :wink: ale to ino moje zdanie ze wnikliwych obserwacji, znajomosci "topografi", tresci postow i kupy innych gupot jak chocby swego czasu drogi na szpile... pieronstwa to Ci u nos dostatek... ale to chyba nie o okibicach wontek, pra ? :wink:

Ruda Śląska

#84 Post autor: Ruda Śląska » 5 maja 2005, o 19:49

NIy o kibicach.... ale akurat My jesteśmy wizytówką tego klubu ..... Niestety nie piłkarze
a kibice cóż kiedy były wyjazdy nie zawodzilismy.

Eagle

#85 Post autor: Eagle » 5 maja 2005, o 19:49

Ch pisze:chcialbym zglosic swoja kandydature na trenera mam nadzieje ze moja prosba zostanie rozpatrzona pozytywnie
jo Cie prosza... Ty na trenera, WojtekO jakes to napisol kajs w innym temacie na przesa, poru "mondrych" z tego forum do zarzondu i chyba zaczna sie modlic lo odrodzenie AKS'u :wink:

Awatar użytkownika
Adrian.G
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#86 Post autor: Adrian.G » 5 maja 2005, o 19:52

Jeżeli nawet Edek zdecyduje się być trenerem to po sezonie pod warunkiem utrzymania w II lidze ... czyli POWODZENIA FORNALAK-u !!! :lol: :lol: :lol:

Ruda Śląska

#87 Post autor: Ruda Śląska » 5 maja 2005, o 19:58

Na Niebieskich jezdze o 10 lat to czy mało widziałem?????
Widziało sie mecze na Hutniku K o utrzymanie , to był mecz było sie PP w Warszawie zreszta My zawsze dobrze jezdzilismy wieć może Ty mało widziałes boroczku :lol:

Eagle

#88 Post autor: Eagle » 5 maja 2005, o 20:02

z tym boroczkiem to chyba bolo do mie... Lysy jo juz swoje tyz naprowdy widziol, nie gorsz sie ale niekiere kibice spod niebieskiyj eRki to richtig ganba :wink:

Ruda Śląska

#89 Post autor: Ruda Śląska » 5 maja 2005, o 20:12

Jo sie nie gorsza.... wszendzie som tacy ludzie mie ino o to chodziło ze Kibice sie chyba najlepij prezyntowali przez kawałek czasu. Co sie zmieniło z oczywistych przyczyn. Ale tak zawsze mogli liczyc na Nasz doping , choc My nie zawsze widzieli ambicja czy nie było tak??

hanys1970

kasa musi się zwrucić

#90 Post autor: hanys1970 » 5 maja 2005, o 20:13

A może ktoś wreszcie pomyśli i powie no tak dlatego są mecze ustawiane bo musi się zwrucić kasa zainwestowana w Ruch. Nic za darmo Edek Lorens

ODPOWIEDZ