Wyrobek podał się do dymisji !

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
f@n

#16 Post autor: f@n » 4 maja 2005, o 23:25

dymisja w pełni uzasadniona.chłop źle przygotował drużyne,kupił słabych kopaczy a do tego nie radził sobie z dyscypliną na boisku .jakie były tego efekty kazdy wie.
w klubie potrzebna jest "nowa miotła" a w stosunku do piłkarzy zarząd powinien stosować kary finansowe za brak zaangażowani a albo np. za osłabianie drużyny kartkami i za obrażanie sędziów.
jak nie będzie takich radykalnych zmian to dopiero sie towarzystwo rozpanoszy i jeszcze zaczną strajkować.II liga jest trudna a oni grają na poziomie IIIciej, więc kaj jest zarząd!?
trzeba zainwestować w trenera i to szybko,najlepiej w duet "trener i menadzer" bo do pierwszej ligi już nigdy nie wejdziemy do ch*** pana!!!

pozdRo dla noRmalnych

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#17 Post autor: vinc84 » 4 maja 2005, o 23:27

figaro pisze:jest zle ale mysle że należy sie WYROBKOWI szacunek!! jakiś transparent by sie pszidoł na nastepnym szpilu bedziemy pamietac o tobie !!!

100%racji :?
GŮRNY ŚLŮNSK

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#18 Post autor: Anmael » 4 maja 2005, o 23:36

Wyrobek : 'Nie myślałem o tym, jestem rozbity'
Boze ratuj - to ja jestem rozbity widzac nieporadnosc naszych pilkarzy , a dzis jak zobaczylem trenera belchatowa ktory 90 minut zyl na lawce trenerskiej i darl sie na swoich graczy, przezywal to spotkanie, podpowiadal caly czas , jakas presje wywieral na swoich zawodnikow , a co w tym czasie robil nasz 'Mourinho' - siedzial w budzie i kawke chyba pil , bo przeciez nei ma co poprawiac w czasie gry w tej doskonale funkcjonujacje maszynie; jasne tak najlepeij siedziec w budzie a potem jka sie schodzi na przerwe lub po meczu to krecic glowa - no ale moz eon juz w czasie meczu tak byl rozbity ; zycze trenerowi/dzialaczowi Wyrobkowi wszystkiego dobrego bo to wielce zasluzona postac dla naszego klubu, ale jakos nie potrafie nei dostzrec bledow ktore popelnil w cyklu przygotowawczym a takze w trakcie sezonu. Dziekujemy ale nie chcemy powtorki z Mandrysza 'przyspawanego trenera' !
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#19 Post autor: L_M » 4 maja 2005, o 23:58

Ehh po tym co powiedzial trener Wyrobek na konferencji ja przynajmniej bylem przygnebiony. Nie tak powinno wygladac jego rozstanie z Ruchem chociaz bez winy na pewno nie jest. Pewne jest ze Ruch pod wodza Jurka juz nie zagra, bo decyzja Wyrobka jest ostateczna. A jutro na stronie rozmowka z trenerem Lorensem . 8)

OLSZA
Kontakt:

#20 Post autor: OLSZA » 5 maja 2005, o 00:01

Jak domnie to trocha spozniono decyzja o odejsciu
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#21 Post autor: Simone » 5 maja 2005, o 00:14

Rozmowka z trenerem Lorensem ... heh ... ja chcialem , zreszta chyba wszyscy zeby byl to ktos spoza ukladow , ktory bedzie mial w du*** zdanie takiego np: Śrutwy czy Mosóra ... ale widze ze dalej mozemy brnac w tym bagnie
Obym sie mylil ...

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#22 Post autor: wolfik » 5 maja 2005, o 00:18

Raul® pisze:a ja bym go mimo wszystko jak to ktos napisal nie widzial za dyrektora sportowego, bo za co on niby mialby odpowiadac chyba nie za transfery, bo to by byla tragedia a co innego moze robic taki dyrektor bo placic za darmo to chyba szkoda kasy chyba ze czym innym by sie zajmowal
O jakich transferach ty piszesz?Wiesz ile wynosił budżet Ruchu na transfery? 0 zł. Moglismy jedynie sprowadzac pilkarzy za darmo, czyli takich, których nikt inny nie chce.
Anmael pisze:Boze ratuj - to ja jestem rozbity widzac nieporadnosc naszych pilkarzy , a dzis jak zobaczylem trenera belchatowa ktory 90 minut zyl na lawce trenerskiej i darl sie na swoich graczy, przezywal to spotkanie, podpowiadal caly czas , jakas presje wywieral na swoich zawodnikow , a co w tym czasie robil nasz 'Mourinho' - siedzial w budzie i kawke chyba pil , bo przeciez nei ma co poprawiac w czasie gry w tej doskonale funkcjonujacje maszynie; jasne tak najlepeij siedziec w budzie a potem jka sie schodzi na przerwe lub po meczu to krecic glowa - no ale moz eon juz w czasie meczu tak byl rozbity ;
Różni ludzie maja różne charaktery, prosta sprawa, jeden jest impulsywny skacze, drze sie po wszystkich, a inny caly czas zachowuje stoicki spokój. Ale przeciez nie to decyduje o tym jakim jest jest trenerem. Jurek zawsze taki byl po prostu takim jest czlowiekiem i siedzial sobie spokojnie na ławce jak dwa razy awansowalismy pod jego wodza do ekstraklasy jak zdobylismy majstra i puchar Polski. Wtedy jakos nikt nie narzekal na jego spokojny charakter, na to ze nie przeżywa szpili. Wiec dajmy sobie spokój z taka gadka bo to nie zachowanie trenera w czasie meczu decyduje o tym jak gra druzyna.

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#23 Post autor: Anmael » 5 maja 2005, o 00:30

Wolfik - wiesz co mnie najbardziej boli ze Wyrobek zawodnik ktory byl znany z walecznosci i nieustepliwosci boiskowej nie potrafil tego zaszczepic tym zawodnikom ; a uparlem sie w moim poscie na jego zachowanie bo sprawia wrazenie jakby byl gdzies obok tego wszystkiego co sie dzieje na boisku - ale fakt masz racje o byciu dobrym trenerem nie decyduje krzyk i ciagle bieganie przy lini - ale mnie jakos wlasnie tego brakuje, bo wiem ze jak terner opierd**** to zaraz sie wszyscy biora za gre
pozdRo
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

Ruda Śląska

#24 Post autor: Ruda Śląska » 5 maja 2005, o 00:35

Miałem dla Wyrobka szacunek zal po dzisiejszym ....... otóż na 10 od początku zawodnicy nie byli traktowani jak gwiazdy ale byli traktowani tak jak na to zasługują.......

Na co Nasz były trener zareagował słowami "LEPIEJ BYŚCIE POMOGLI TYM CHŁOPAKOM"

albo czegoś nie "kumam" albo Nasz były trener jak można Śrutwe , bizackiego , sibika , mosóra (choc nie grał) nazwac chłopakiem ....????

Na to odpowiedź z sektora " My im pomagomy od 89 i co???"

Teraz potzrebny Nam trenr z jajami choć wiem że to niemożliwe , ba nawet tego bym nie chciał jednak ktoś na miarę " Baryłe " Łazarka by się przydał takie jest moje zdanie

EDEK WRÓĆ CZEKA RUCH!!!!!!

marc2

#25 Post autor: marc2 » 5 maja 2005, o 06:05

myśle, że to był chyba ostatni dzwonek na zmiane trenera.

1.jesli będziemy grali w barażach to jest szansa jeszcze na odpowiednie przygotowanie.

2.w maju gramy z kilkoma drużynami co będziemy mieli szanse zdobyć pare punktów (Radomsko, ŁKS, Zagłębie i wyjazdy na Piast i Mławę), jak by sie tocha ich ukulało to potem będziemy grali z drużynami co raczej będą już mieć pewny awans (Arka i Korona). Więc jak w maju udało by się zdobyć 7 punktów u siebie i przynajmniej nie przeegrać tych dwóch wyjazdów(bo będą to mecze o 6 punktów) a najlepiej jeden wygrać to może udało by sie jeszcze ominąć strefę barażową, ale to tylko pobożne życzenia.

Kto zamiast Wyrobka, mysle, że my chyba nie możemy sobie pozwolić teraz na jakiegoś niedoświadczonego trenera, musi to być ktoś sprawdzony, kto pracował już z częścią zawodników, wie jak ich zmotywować. Bo w cyklu 3 dniowym jak przyjdzie jakiś nowy i będzie sie dopiero rozglądał co i jak to nawet do baraży sie nie chycemy.

Sz@rlin

#26 Post autor: Sz@rlin » 5 maja 2005, o 08:03

JuRek mo u mie szacunek bo te mistrzostwo ktore zrobil to bylo cos, ale coz no miejmy nadzieje na lepsze czasy

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#27 Post autor: gerhat » 5 maja 2005, o 08:55

Szacunek za mistrzostwo to jedno, ale brak szacunku za obecną sytuację też mu się należy.
I żeby odszedł z honorem, ale musiał wygadywac rzeczy w stylu "odchodzę bo moje nazwisko sie chyba znudziło". To nie nazwisko się znudziło Panie Wyrobek, ale bezbarwna gra się znudziła, brak stylu się znudził, brak przygotowania się znudził, brak wyników się znudził, brak charakteru i odwagi się znudził.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#28 Post autor: 19r20 » 5 maja 2005, o 08:58

to najlepsza wiadomość od czasów wiosennej prezentacji!
Boże strasznie się cieszę bo już nie mogłem patrzeć na to co oni wyprawiają!!

odnośnie transparentu to nie skomentujętego.... zrobił to o miesiąc za późno przez co stoczyliśmy się na samo dno

Lorens do Ruchu!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

salas
Kontakt:

salas

#29 Post autor: salas » 5 maja 2005, o 09:18

JAKBY NIE BYLO SZACUNEK SIE NALEŻY był z nami jak w zeszłym roku bylismy na dnie i nos nie opuścił kasy nie bylo ale byl!!! JEDNAK TEROZ POTRZEBA ABY KTOŚ NIMI WSTRZONSNOŁ !!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

DIDI
Kontakt:

#30 Post autor: DIDI » 5 maja 2005, o 10:01

Lorens by sie przydol jak nie bydzie chciol duzo kasy(zawsze miol dobre kontrakty) i nie narobi rozpizdzielu jak ostatnio.
Wazne jest zeby nie stracic respektu przed Wyrobkiem przez kibicow,dzialaczy itd. bo to ikona Ruchu.
Decyzja byla potrzebna i jak najbardziej sluszna.
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

ODPOWIEDZ