Ruch Chorzów - GKS Bełchatów
-
- Kontakt:
No tak Wsumie masz racjebrykol-chorzow pisze:Wła.śnie wróciłem i jak cholera jestem w****iony na wyrobka... Śrutwa przez cały mecz nic nie groł (czyt. zero, h**nia, itp),a on ściągo najlepszwego chopa Ćwielonga (tzn. może nie najlepszego, ale najwięcej biegającego, najbardziej ambitnego) za Adamskiego... Sędziowanie takie siakie... moja nadzieja na zostanie w II lidze zostanie poddana ciężkiej próbie w sobote <--- Brak zycięstwa koniec marzen
JEEEEEESTTT 1:0 dla PSVprzynajmniej tera trocha polepsza mi humor

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ciuu niby co oni dobrze zagrali tak??ehhh to jo sie chyba nie znom!!Jo nie wiem ale sero ten Bełchatów nie chcioł wygrać z nami..Był od nas lepszy pod każdym względem.. :? Zoboczymy co te nasze je***e gwiazdory zagrają w sobote z leszczami z Radomska...
Ciuu ale żeby rzadnego protestu nie było..Wydaje mi sie że zero dopingu z naszej strony(chodzi mi tu oczywiście o choców z młyna,a nie o tego jednego starszego synka i o dzieci) to za mało!!
Postarajmy sie o coś na Radomsko...
I żeby ani razu nie zaśpiewać RUCH TO MY!!
Ciuu ale żeby rzadnego protestu nie było..Wydaje mi sie że zero dopingu z naszej strony(chodzi mi tu oczywiście o choców z młyna,a nie o tego jednego starszego synka i o dzieci) to za mało!!
Postarajmy sie o coś na Radomsko...
I żeby ani razu nie zaśpiewać RUCH TO MY!!

- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po prostu za grali na max swoich mozliwosci i lepiej nie bedzie !!
Jedynymi zmiennymi sa tu skutecznosc i ilosc bledow indywidualnych ale to zalezy od szczescia i tego jak im sie pilka odbije.
A co do osob bojacych sie o baraze to wystarczy spojrzec na tabele i wtedy jest to roziazanie optymistyczne, bo jak widac Radomiak i Piast moga ns wyprzedzic. Pozdro i do zobaczenia w sobote.
Jedynymi zmiennymi sa tu skutecznosc i ilosc bledow indywidualnych ale to zalezy od szczescia i tego jak im sie pilka odbije.
A co do osob bojacych sie o baraze to wystarczy spojrzec na tabele i wtedy jest to roziazanie optymistyczne, bo jak widac Radomiak i Piast moga ns wyprzedzic. Pozdro i do zobaczenia w sobote.
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.
- Patton
- Kontakt:
- Pawlo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
Wiem,wiem siedzialem chyba 3 krzeselka obokDoboszek pisze:Akurat pod koniec siedzialem na trybunie

[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widzialem dzisiejszy mecz, jest lepiej, bo zaczęli rozgrywać piłkę po ziemi (przynajmniej do 75min, bo wtedy sil im starczalo na chodzenie po boisku), żadnych górnych piłek, przed meczem wszyscy wzieliby remis w ciemno...wiec nie narzekajmy
W ustawianki to bym uwierzyl gdyby Ruch gral tak jak gra i wszystko wygrywal...zamiast im placic lepiej byloby zaplacic bramkarzowi druzyny przeciwnej, wszyscy byliby zadowoleni, kibice, zarzad, trenerzy, mniej pilkarze bo oni znowu by strajkowali bo im nie placa...
W ustawianki to bym uwierzyl gdyby Ruch gral tak jak gra i wszystko wygrywal...zamiast im placic lepiej byloby zaplacic bramkarzowi druzyny przeciwnej, wszyscy byliby zadowoleni, kibice, zarzad, trenerzy, mniej pilkarze bo oni znowu by strajkowali bo im nie placa...