TRENING NASZYCH ANTYPIŁKARZY
TRENING NASZYCH ANTYPIŁKARZY
DZISIAJ BYŁEM NA TRENINGU RUCHU I CO WIDZIAŁEM SMIECH ZARTY ZERO ZAANGAZOWANIA . ZABAWA W RZUTY KARNE I WOLNE O COCA COLE. SMIECH NA TWARZY TRENERA ZAWODNIKÓW ZERO SMUTKU POPRSTU MYSLAŁEM ZE JESTEM NA STADIONIE CHELSEA I ONI SIE TAK BAWIA BO MAJA MISTRZA . POTEM TYLKO NAPIS NA TRYBUNIE KS RUCH Chorzów PRZPOMNIAŁ MI ZE JEST TO NASZ KLUB KTÓRY DOSTAJE KLEPY OD WSZYSTKICH I NAJPRAWDOPODOBNIE SPADNIE DO TRZECIEJ LIGI . TRENER WROBEK SMIEJE SIE WYGŁUPIA POPROSTU ZABAWA NA CAŁEGO. PANOWIE OBUDZICE SIE SKOCZYŁY SIE ZARTY. PS. ZAWODNIKU ADAMSKI PA PRZYSZEDŁ DO NAS GRAC W LIDZE A NIE TYLKO NA TRENINGACH POKOPAC.
- fRyta
- Kontakt:
NAPRAWDE SIEDZIAŁEM TAM I PATRZAŁEM NA ICH WYGŁUPY . W JEDNEJ GRUPIE BYŁ MUSIAŁ STANFORD WAWRZYNCZOK ADAMSKI SMARZYNSKI W BRAMCE NOWAK I JAKI BRAMKARZ KTÓREGO NIE ZNAM. ZA BRAMKA SIEDZIAŁ KOŁODZIEJCZYK W WYROBEK TYLKO CHODZIŁ I MÓWIŁ ZE KTO NIE STRZELI KARNEGO TO STAWIA. NAPRAWDE ZAL BYLO PATRZEC . NA SRODKU W SIATKONOGE GRALI CWIELONG MOLEK POKŁADOWSKI FRANKE BALUL I JESZCZE KTO KUCZMA I UNIERZYNSKI SIE NACIAGALI I SIEDZIELI Z BOKU. MOWIE NIKT BY NIE POWIEDZIAŁ ZE TE ZESPOŁ GRA SŁASBO I ZE WALCZY O UTRZYMANIE. WSTYD
- Anmael
- Kontakt:
Jak jo bym był tam trenerem, to po takim meczu jak z kszo, to bym im kozoł o 7 rano przyjść i zapier dalać 5 godzin na boisku ile wlyzie,(dziń w dziń) żeby im się odechcioło olewać szpile. A jak się komuś niy podobo to mu pesnja odebroć i gro. Wtedy by już wyjścia niy mieli. A niy śmiać się po którejś z rzędu wtopie.
-
- Kontakt:
ONI BYLI ZADOWOLENI BO TEN WYNIK USTAWILI W PROFESIONALU I WYGRALIhagi17 pisze:Jak jo bym był tam trenerem, to po takim meczu jak z kszo, to bym im kozoł o 7 rano przyjść i zapier dalać 5 godzin na boisku ile wlyzie,(dziń w dziń) żeby im się odechcioło olewać szpile. A jak się komuś niy podobo to mu pesnja odebroć i gro. Wtedy by już wyjścia niy mieli. A niy śmiać się po którejś z rzędu wtopie.
to nawet po coli mogom postawic
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
świynte słowa...
Naściongali ciulików z gorolowic
Kaj som chopcy z Chorzowa,coby trowa żarli
Jo kiedyś na kożdy szpil na 1 abo 2 liga łazioł(na szpilu ze Stilonym Gorzów byłech ciynżko ranny :chwdp: )
Te ci*** grali lepij,jak kasy niy było...
Teras Klimek im minimum zapewnił,to olywajom szpile
Jest tak,czy niy?????????
Niych wydupiajom z Chorzowa i robiom plac synkom łod noc
Skuli mie mogom w 3 lidze grać,ale muszom RUCHEM być
Tako maniana mogom we sosnofcu od***rdalać :twisted:
Naściongali ciulików z gorolowic

Jo kiedyś na kożdy szpil na 1 abo 2 liga łazioł(na szpilu ze Stilonym Gorzów byłech ciynżko ranny :chwdp: )
Te ci*** grali lepij,jak kasy niy było...
Teras Klimek im minimum zapewnił,to olywajom szpile

Niych wydupiajom z Chorzowa i robiom plac synkom łod noc

Skuli mie mogom w 3 lidze grać,ale muszom RUCHEM być

Tako maniana mogom we sosnofcu od***rdalać :twisted:
-
- Kontakt:
[quote="mariuszp"]świynte słowa...
...
...
/quote]
widzisz to w dzisiejszych czasach nie zależy od miejsca urodzenia, ale od podejścia do pracy i od pieniędzy. Jo też tak myśloł, że jak ktoś jest stąd od nos to kocho ten klub i jest gotowy grać za mniejsze pieniądze, że kocho ten klub i nie jest on do niego tylko jakąś bramą do ucieczki do jakiegoś klubu kaj lepiej płacą, ale powoli zmieniom zdanie. Jak żech przeczytoł co godali franke i molek to mi z leksza szczena opadła a niby obaj stąd.
...

widzisz to w dzisiejszych czasach nie zależy od miejsca urodzenia, ale od podejścia do pracy i od pieniędzy. Jo też tak myśloł, że jak ktoś jest stąd od nos to kocho ten klub i jest gotowy grać za mniejsze pieniądze, że kocho ten klub i nie jest on do niego tylko jakąś bramą do ucieczki do jakiegoś klubu kaj lepiej płacą, ale powoli zmieniom zdanie. Jak żech przeczytoł co godali franke i molek to mi z leksza szczena opadła a niby obaj stąd.
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: