Spotkanie z pilkarzami Ruch-u

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

Spotkanie z pilkarzami Ruch-u

#1 Post autor: vinc84 » 1 maja 2005, o 12:42

Dzisiaj o godz 15:00 w Carrefurze w Chorzowie (na AKS-ie) maja sie pojawic pilkarze Ruch-u
:roll:
GŮRNY ŚLŮNSK

marc2

#2 Post autor: marc2 » 1 maja 2005, o 12:46

spotkanie choby nie wiem kim byli na otwarcie sklepu spotkanie z tymi grajkami, lepszej reklamy chyba nie mógł sobie sklep wybrać, może nikt nie przyjdzie jo by tego chcioł. powinno się zorganizować spotkanie, a potem osrać piłkarzy i nieprzyjść tak jak oni nas olewają co mecz.

TAU1920ZEN

Re: Spotkanie z pilkarzami Ruch-u

#3 Post autor: TAU1920ZEN » 1 maja 2005, o 12:55

vinc84 pisze:Dzisiaj o godz 15:00 w Carrefurze w Chorzowie (na AKS-ie) maja sie pojawic pilkarze Ruch-u
:roll:
w ch*** ich mom .....moga przyjsc ale po to zeby im na***ac......

Luke

#4 Post autor: Luke » 1 maja 2005, o 12:58

Jestem ciekaw co za kretyn wpadł na taki pomysł żeby zapraszać tych pseudograjków nas promocje swojego sklepu :!: :roll: :shock: A co to ma być za sklep że ich zapraszają?Jakiś sportowy???PS.Niech ktoś napisze o której ma być to spotkanie???
Ostatnio zmieniony 1 maja 2005, o 13:46 przez Luke, łącznie zmieniany 2 razy.

Robson
Kontakt:

#5 Post autor: Robson » 1 maja 2005, o 12:58

hehe... a może jakieś niezapowiedziane spotkanie ze strony kibiców? Można by sobie z nimi "porozmawiać"... :D

marc2

#6 Post autor: marc2 » 1 maja 2005, o 13:00

RUCH TO MY ! ! !- taki okrzyk powinien ich tam spotkać.

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#7 Post autor: vinc84 » 1 maja 2005, o 13:16

ja sie przejde i tak musze kupic pare piwek, zobaczy sie w jakich nastrojach sa nasi kopacze:p
GŮRNY ŚLŮNSK

arcio
Kontakt:

#8 Post autor: arcio » 1 maja 2005, o 13:45

vinc84 pisze:ja sie przejde i tak musze kupic pare piwek, zobaczy sie w jakich nastrojach sa nasi kopacze:p
to weź od razu wszystkie autografy

bo to przecież wyjebane gwiazdy!!!!!!!
nigdy nie jest za późno

OLSZA
Kontakt:

#9 Post autor: OLSZA » 1 maja 2005, o 14:01

Ci co sie tam wybieraja niech powiedza tym grajkom kilka ladnych slow :wink: :!:
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

Awatar użytkownika
Fami
Kontakt:

#10 Post autor: Fami » 1 maja 2005, o 14:27

Najlepiej jakby wszyscy ich olali, nawet uwagi nie zwracjać najlepiej na nich. Niech sobie uświadomią że są kompletnym dnem i zanim tego nie zmienią niech nie liczą te gwiazdki na jakikolwiek szacunek... Oni nos mają w rzyci to my ich też...

figaro

#11 Post autor: figaro » 1 maja 2005, o 15:41

niych sie niy myślom że som jakimiś gwiazdami mie by na ich miejscu było gańba sie pokazywać na takim otwarciu już to słysza a teraz druzna RUCH CHOOOOORZÓW nie wygrali ani jednego meczu pora z ledwościom zremisowali, :lol: :lol: :lol: :evil:

Gość

#12 Post autor: Gość » 1 maja 2005, o 16:10

byłem w carrefourze na zakupach ...... przed chwilą wróciłem było tam 4 noszych kopaczy min. Pepe , Franke i 2 pozostałych zapomniałem .... zainteresowanie nawet było trocha ludzi w koszulkach Ruchu ale w większości bajtle ......nasze gwiazdy rozdawały bale i autografy :roll:

wczorej tam był Clearex dzisiej Ruch ..... kto jutro ?

pozdRo

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#13 Post autor: Anmael » 1 maja 2005, o 16:17

herman pisze:

wczorej tam był Clearex dzisiej Ruch ..... kto jutro ?
Chelsea - no przeciez musi byc progresja a od Ruchu to ino chelsea jest lepszo
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

ksruch

#14 Post autor: ksruch » 1 maja 2005, o 16:33

Przed chwilom wrócilżech z Carrefouru. Byli tam Pepe, Kuczma, Balul, franke i molek (celowo tych dwóch pisza z malej litery). Podszedżech do nich i pedziolch im ze lepiyj zaczli by grac a nie udowac gwiazdy i ze wczoraj wydali my z chopcami 500 zeta zeby ich zoboczyc w Ostrowcu i może by sie ściepli na pokrycie kosztow i wiycie co? Oni nos majom kajs, my momy Ruch w sercu a oni w du***. Zero żenady czy zawstydzenia czy chocby poczucia winy (no może poza Ćwielongiem). Oni mi pedzieli że niy majom sobie nic do zarzucenia, wszystko jest git, a molek kery ch*** gro, bezczelnie mi pedziol że mom go niy straszyć a jak mi sie niy podobo to moga niy jeździć na szpile (mom na to świadkow)?!?!?! Przez lostatnie lata opuścilżech może w sumie ze pięć szpilow (licząc mecze u siebie i wyjazdy), a w sumie mom chyba wiyncyj wyjazdow niż molek zagrol szpilow w Ruchu i on mo mi czelność godać takie rzeczy? Zresztom co ciekawe najbardzij ciepali sie molek i franke, czyli te co do ku*** nędzy nic niy grajom... Wkurwilżech sie na maksa i niy przyposzczolżech że kiedyś uslysza tako godka od grojka, przeca on dol mi do zrozumiynia, że niy obchodzom ich kibice i jak nom sie niy podobo to momy wy***rdalać. Coś mi sie zdaje, że mimo że od 25 lot chodza na Ruch i jeżdża za nimi wszyndzie, to byda musiol przestać, bo skoro grojki tego chcom i kibice to do nich zwykle ci*** kerych idzie robić w ch*** wiela sie do i do tego jeszcze ich obrażajom publicznie to jo bardzo dziynkuja, ale mom tego dość. W tymacie o meczu z KSZO napisolżech jak nos potraktowali grojki wczoraj po szpilu i co pedziol Śrutwa to sie przeczytejcie...

pio17

#15 Post autor: pio17 » 1 maja 2005, o 16:59

:( :( :( ja pier*ola...bez kometarza.... :roll: :roll: smutne ale prawdziwe...ciekawe wiela ten sklep zabulił im zato...ze se tam postali...:(:(

ODPOWIEDZ