[21 kolejka] Ruch Chorzów - Cracovia 10.02.17 18:00
-
- Kontakt:
Re: [21 kolejka] Ruch Chorzów - Cracovia 10.02.17 18:00
Hornet/ jesli Ci to ulży nie jestem SZCZEWUSEM tylko kibicem Zagłębia Sosnowiec i nie miałem zamiaru nikogo obrazić.Ruch Chorzów to legenda polskiej piłki nożnej i nic tego nie zmieni .Przechodzicie trudny okres tak jak Górnik Gieksa i Zagłębie ale pamiętaj że nic nie trwa wiecznie a jeśli przyjdzie Wam rywalizować na niższym szczeblu to nic WASZEJ pozycji w hierarchii klubów polskiej piłki nożnej nie zmieni.Praca .praca i praca wiem o czym piszę .Pozdrawiam.
- 79Świony
- Kontakt:
No dzięki za oznajmienie/ pozwolenie, a teraz idź już co?Acid64 pisze:Hornet/ jesli Ci to ulży nie jestem SZCZEWUSEM tylko kibicem Zagłębia Sosnowiec i nie miałem zamiaru nikogo obrazić.Ruch Chorzów to legenda polskiej piłki nożnej i nic tego nie zmieni .Przechodzicie trudny okres tak jak Górnik Gieksa i Zagłębie ale pamiętaj że nic nie trwa wiecznie a jeśli przyjdzie Wam rywalizować na niższym szczeblu to nic WASZEJ pozycji w hierarchii klubów polskiej piłki nożnej nie zmieni.Praca .praca i praca wiem o czym piszę .Pozdrawiam.
Co do meczu to "rozpiszę się" - choojnia, nie wiem co o tym myśleć.Skazani? Masakra

-
- Kontakt:
W tym klubie nigdy nie było dobrze, dlatego pożegnajmy godnie ekstraklasę. Chodźmy na jej mecze, bo wszystko wskazuje, że na lata o niej zapomnimy.
No cóż. Pewien Darek dalej sobie chodzi z uśmiechem na twarzy, choć zajebał klub na amen. Jak to mówią - ryba psuje sie od głowy- warto to pamiętać. Żaden sąd o sprzeniewierzenie majątku Mu nie grozi i jest wszystko cacy. Kumaci o tym bardzo dobrze wiedzą. Bronili go, a w najgorszym przypadku nie wypowiadali się. Złego słowa na Strażnika na powiedzieli. Srebrniki przesłoniły dobro klubu.
Taktyka - gra do bramkarza i w poprzek jest za***iście obiecująca taktyką. Na miarę utrzymania klubu. WF przerósł samego siebie. Tu Panie trenerze nie ma co się bawic w kotka i myszkę, tu trzeba zapierd..., cis do przodu, ale i Wam pewnie nie płacą , więc cięzko chłopaków zmotywować?
Jestem dobity. Trzeci raz widzieć spadek to za dużo. Wstyd powiedzieć własnemu synowi, że spadniemy. Ehh...
właściwie to juz pisać mi się odechciewa...
No cóż. Pewien Darek dalej sobie chodzi z uśmiechem na twarzy, choć zajebał klub na amen. Jak to mówią - ryba psuje sie od głowy- warto to pamiętać. Żaden sąd o sprzeniewierzenie majątku Mu nie grozi i jest wszystko cacy. Kumaci o tym bardzo dobrze wiedzą. Bronili go, a w najgorszym przypadku nie wypowiadali się. Złego słowa na Strażnika na powiedzieli. Srebrniki przesłoniły dobro klubu.
Taktyka - gra do bramkarza i w poprzek jest za***iście obiecująca taktyką. Na miarę utrzymania klubu. WF przerósł samego siebie. Tu Panie trenerze nie ma co się bawic w kotka i myszkę, tu trzeba zapierd..., cis do przodu, ale i Wam pewnie nie płacą , więc cięzko chłopaków zmotywować?
Jestem dobity. Trzeci raz widzieć spadek to za dużo. Wstyd powiedzieć własnemu synowi, że spadniemy. Ehh...
właściwie to juz pisać mi się odechciewa...
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
Trzeba walczyć do końca. Aczkolwiek, po dzisiejszym szpilu, tak grająca i "walcząca" drużyna, skazuje nas na zagładę jako klub.
Zmiana trenera nic nie da. Albo z Fornalikiem cudem sie utrzymamy, albo z nim spadniemy. Ta drużyna jest kiepska na poziomie Ekstraklasy, i żaden nowy trener nie da żadnego impulsu.
Najgorsze jest to, ze jak w powiedzeniu " Nie potrafisz wygrać, to zremisuj". A my przegrywamy jak durnie.Może jednak po incydentach z minusowymi punktami, odejściu PĆ, trzeba stanąć prawdzie w oczy i powiedzieć sobie, że nas czas powoli dobiega końca. Czas na nowe rozdanie. Jakie
Wygląda na to, ze obecna Cicha nam długo posłuży - na długie lata. Na razie sie na to osobiście nie chcę zgodzić, ale taka myśl przechodzi mi przez głowę.
Jutro Pepe dosoli w gazecie i już całkiem nie będzie co zbierać.
Zmiana trenera nic nie da. Albo z Fornalikiem cudem sie utrzymamy, albo z nim spadniemy. Ta drużyna jest kiepska na poziomie Ekstraklasy, i żaden nowy trener nie da żadnego impulsu.
Najgorsze jest to, ze jak w powiedzeniu " Nie potrafisz wygrać, to zremisuj". A my przegrywamy jak durnie.Może jednak po incydentach z minusowymi punktami, odejściu PĆ, trzeba stanąć prawdzie w oczy i powiedzieć sobie, że nas czas powoli dobiega końca. Czas na nowe rozdanie. Jakie

Jutro Pepe dosoli w gazecie i już całkiem nie będzie co zbierać.
-
- Kontakt:
Dla mnie brakuje w tej drużynie prawdziwych facetów. Mazek, Lipsko, niezgoda itp. Wystarczy lekko zagrać ciałem i furgaja. Poza tym trza pomyśleć czy im zalezy? Lipski gdyby Ruch spadł ma szanse na rozwiązanie kontraktu, Mazek jest myślami Kaj indziej (Craxa?), cały ten zaciag z warszawy ? Nie ma w tej drużynie kogoś kto by reszta trzymał za jaja. Kiedyś był Mario, Piotr Mosor, itp. Najgorsze jest to ze patrząc na kluby w tej lidze to odbiegamy od reszty w każdej sferze. Finanse, organizacja, kadra, stadion, itp itd. My zawsze wierzymy do końca ale takie mecze to jakby dostać bez łeb kijem do golfa na opamiętanie. Ehhhj. Teraz to tylko alkohol pomoże. Wasze zdrowie.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
TYLKO RUCH !!!!
-
- Kontakt:
ludzie w co wy wierzycie my już dzisiej spadli jest mi szkoda ludzi co wierzyli tak jak jo głupi że może bydzie dobrze a oni nas majom w du*** boli mie to w hu j ogólnie jest TAK ŻE JEST PO NAS
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Już blisko 12 godz po meczu, nieprzespana noc i w dalszym ciągu nie można uspokoić nerwów. Żyłem nadzieją, że damy radę, ale po tym co się dzialo na boisku to można stwierdzić , że 1 liga to będzie dla nas najniższy wymiar kary. qr** dzisiaj Ruch Chorzów jest tak słaby, że nawet jakby grał z Ruchem Chorzów to by k...wa przegrał....Zero polotu, fantazji, walki.... o dośrodkowaniach Lipskiego nawet nie chce wspominać... Pamiętam ciężkie czasy, pierwszy spadek Ruchu i opowieści mieszkańców mojego Zamościa (!) jak to wtedy starzy kibice w Chorzowie plakali. Mam wrażenie, że dziś sytuacja jest znacznie bardziej cięższa niż wtedy w 1987 roku i jak się pomyśli co nas może czekać, to żyć się odechciewa...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Kontakt:
kaj sie mieli przełomać jak niy z Ruchym. Q.... brak słowBartorus pisze:Cracovia nie była w stanie wygrać do tej pory żadnego z 10 wyjazdowych meczów. No to wiemy co się stanie w piątek
-
- Kontakt:
Kto ma umierać za Ruch na boisku ?? Jak nawet Grodzicki ( kapitan ) wczoraj przed meczem udziela krakowskiej gazecie wywiadu w którym mówi że "Marzy o grze dla Cracovii"...
Niebieska Dzielnica Halemba
- Duszello
- Kontakt:
Niech wydupia kaj chce to i tak kolejne drewno ja wielu w tej drużynie.
-
- Kontakt:
[login on]
ktoś jeszcze twierdzi że uratowano 4 punkty???
[login off]
ktoś jeszcze twierdzi że uratowano 4 punkty???
[login off]
-
- Kontakt:
bo ty mosz cos czego oni nie mają.. mentalność zwycięzcySODA pisze:ile ja mam lat 50 i nigdy mi nawet przez myśl nie przeszło żeby się poddać ..do widzenia

jak nie chcesz wygrać to nigdy nie wygrasz..
a swoją drogą obecna sytuacja potwierdza że WF sobie z presją nie radzi.. nie poradził w finale pucharu Polski, nie poradził z kadrą, nie poradził wygrać majstra, nie poradzi utrzymać.. wszystko co mógł wygrać to przegrał..
chyba raz nas utrzymał jak my walczyli o utrzymanie Bełchatowem (?), chociaż już nie pamiętam kto przejął po Pietrzaku jak my grali na Śląskim za 1szym razem. a może już mi się wszystko pierdzieli

poradzi grać bez presji, oczekiwań i po cichu robić swoje, i może coś z tego wyjdzie.
-
- Kontakt:
te cioty tych -4 punktow nie odobia nawet przez 5 kolejek ,,spadek z hukiem szkoda ze od razu do 4 ligi
-
- Kontakt:
Patrząc na ten mecz, to jego cały obraz można streścić w tej pierwszej "akcji" Ruchu w polu karnym...Ruchu, zabawa z cyklu "to nie moja piłka" i pałowanie na krzywy ryj, byle nie stracić gola w pierwszej minucie...potem jedyne co mi zapadło w pamięć z przebiegu całego meczu, to próba kontry i piłeczka do tyłu, tak aby przeciwnik mógł w komplecie i kompleksowo uformować swoją obronę. Dodatkowo bardzo podoba mi się od dłuższego czasu taktyka "bij a leć", podpatrzona przez sztab "niebieskich" chyba na treningach i meczach Naprzodu Lipiny - tam chyba do dziś obowiązuje ta zasada. Bramkarz wybija do przodu, na połowie (jak już) ktoś przejmuje piłkę, jedno kółko, pomyśli i do przodu, a nóż ktoś tam do tego dojdzie.
Parę akcji składnych na cały mecz, a tak to słaba mizeria, jakoś taki ciężki mecz, nie do końca zawodnicy wiedzieli co robić, albo jakoś byli zszokowani czymś, albo presja ich zjada na całego lub też nie potrafią grać, bo ja nie wiem co innego... Styl i poziom tego meczu - nie obrażając nikogo, wyglądał troszkę jak jakiś turniej piłki nożnej gimnazjalistów, choć nie do końca, bo te dzieciaki walczą, kopią, ale kurde im się jakoś na tych zawodach chce! Tam nie dostają kasy za turnieje, jedyne co mogą zyskać, to 6 z WFu i dodatkowy dzień wolnego od szkoły przy dalszych kwalifikacjach i to ich tak chyba na tych turniejach motywuje do gry, a tutaj? Cienko, łyso, wodorosty, no normalnie każdy nas walcuje jak może...
Parę akcji składnych na cały mecz, a tak to słaba mizeria, jakoś taki ciężki mecz, nie do końca zawodnicy wiedzieli co robić, albo jakoś byli zszokowani czymś, albo presja ich zjada na całego lub też nie potrafią grać, bo ja nie wiem co innego... Styl i poziom tego meczu - nie obrażając nikogo, wyglądał troszkę jak jakiś turniej piłki nożnej gimnazjalistów, choć nie do końca, bo te dzieciaki walczą, kopią, ale kurde im się jakoś na tych zawodach chce! Tam nie dostają kasy za turnieje, jedyne co mogą zyskać, to 6 z WFu i dodatkowy dzień wolnego od szkoły przy dalszych kwalifikacjach i to ich tak chyba na tych turniejach motywuje do gry, a tutaj? Cienko, łyso, wodorosty, no normalnie każdy nas walcuje jak może...
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najgoesze jest to ze my kibice juz w nich nie wierzymy